Jak się urodził to ważył 3790 a wagę wypisową 3740. A powiedz mi ile razy w nocy przystawiasz/przystawiałaś? Bo u nas mały w nocy pije tak około 2 razy. Licząc np pierwsze karmienie około 1-2 w nocy i później to różnie ale nie raz prześpi 4-5 h.
reklama
Aga i widzisz tu byl blad.
On nie plakal bo byl głodny bo ile takie maluch moze zjesc tylko chciał byc przy Tobie.
Ja miałam super polozne bardzo pomagaly.
Taki maluch ma silna potrzebe ssania i bliskosci w koncu jestesny ssakami.
Mam kolezanke jej coreczka przez 3 miesiace dosłownie wisiala na spacer jak szlam to musiala sie zatrzymywać co chwile dawac pierś i tak co 10 min mala tylko sie uspokajala przy piersi.
Butelke jej dala raz czy dwa wypila ale zaraz znowu do piersi.
I to minelo.
Pozniej juz bobas tak nie wisi.
Moj synek od poczatku mimo kp mam przy nim duzo czasu dla siebie ale nieraz ma takie cos ze zje wyciagne mu i ryk ze dalej chce i nie je tylko dyda bo on smoczka nie lubi :-)
Raz mu zrobilam kaszke na probe a cos Ty dopiero po piersi spał
Czesto mamy myla wiszenie z problemem z laktacja.
A to trzeba przeczekac.
Poczytaj hafije jak masz facebooka mnóstwo mam zawdziecza jej kamienie piersią.
Nie Ty pierwsza nie ostatnia
Rozumiem Twoj zapal mam to samo !
On nie plakal bo byl głodny bo ile takie maluch moze zjesc tylko chciał byc przy Tobie.
Ja miałam super polozne bardzo pomagaly.
Taki maluch ma silna potrzebe ssania i bliskosci w koncu jestesny ssakami.
Mam kolezanke jej coreczka przez 3 miesiace dosłownie wisiala na spacer jak szlam to musiala sie zatrzymywać co chwile dawac pierś i tak co 10 min mala tylko sie uspokajala przy piersi.
Butelke jej dala raz czy dwa wypila ale zaraz znowu do piersi.
I to minelo.
Pozniej juz bobas tak nie wisi.
Moj synek od poczatku mimo kp mam przy nim duzo czasu dla siebie ale nieraz ma takie cos ze zje wyciagne mu i ryk ze dalej chce i nie je tylko dyda bo on smoczka nie lubi :-)
Raz mu zrobilam kaszke na probe a cos Ty dopiero po piersi spał
Czesto mamy myla wiszenie z problemem z laktacja.
A to trzeba przeczekac.
Poczytaj hafije jak masz facebooka mnóstwo mam zawdziecza jej kamienie piersią.
Nie Ty pierwsza nie ostatnia
Rozumiem Twoj zapal mam to samo !
rozmaryn
1+1+1+1 :)
tyle ile dziecko chce! Ja żeby pobudzić laktacje kladlam sie spać z młodą i pozwalałam sysać całą noc. Karmienie nocne jest bardzo ważne dla laktacji. Widzę ze Ttwoj syn przybiera i to dość dużo to dobrze znaczy ze mleko jestA ile razy karmić w nocy?
@Aga90R jest u nas położna na forum, zapytaj jej tu masz BB położna radzi mamom
dobrze napisanetyle ile dziecko chce! Ja żeby pobudzić laktacje kladlam sie spać z młodą i pozwalałam sysać całą noc. Karmienie nocne jest bardzo ważne dla laktacji. Widzę ze Ttwoj syn przybiera i to dość dużo to dobrze znaczy ze mleko jest
reklama