reklama
Basia_one
Multimama ;)
Tak w poniedzialek na 21. Dopiero teraz zaczyna mi brzuch opadac, ale tak powoli. Gdzies czytalam, ze termin porodu to tak orientacyjnie jest +/- 2 tygodnie, wiec u mnie by bylo na plus :-(
Tak dobrze czytałaś +/- 2 tyg.To naprawdę bardzo pózno Ci brzuszek opadł.A ile Mateuszek ma na usg w przybliżeniu(waga)U mnie się prawie sprawdziło.Miałam robione usg przed porodem rano jeszcze ze względu na wysokie ciśnienie.Będę czekała na szczęsliwe wieści ze szpitala co i jak.Już nie mogę się doczekać;-):-)
Basia_one
Multimama ;)
No wlasnie najgorsze jest to ze mi nie chceili powiedziec, jak sie pytalam na przed ostatniej wizycie to koles palnal od niechcenia, ze ok 8-9 lbs czyli wychodzi ze ok 4 kg, ale na ostatniej wizycie mi powiedzieli ze mam duzo wod wiec nie jest powiedziane ile dziecko bedzie mialo. mam nadzieje, ze nie wiecej jak 3,5kg choc cora tyle miala a chlopak moze byc wiekszy, a im dluzej w brzuchu to wiadomo przybiera na wadze.
Basia_one
Multimama ;)
Tak bylam w 12 tyg., w 20stym a potem jeszcze w Pl bylam w 23cim. A przez reszte czasu do szpitala tylko i gp.
Ja też byłam pare razy u Pl gina.U Dybkowskiego.Chyba z 4 razy;-)Ja to miałam dużo jakos tych usg w ciąży.Jak się czujemy dzień przed porodem.Jakbys juz nie dała rady wpaść na BB to życzę Wam szczęśliwego rozwiązanaCzekam na wieści;-)Miłej niedzieli i poodzenia jutro.A jutro Cię odrazu na wywołanie biorą?P
Basia_one
Multimama ;)
No tak, mam byc o 21 w szpitalu, takze zanim mnie przyjma to pewnie ten zel dostane kolo 23. A potem bedziemy rodzic do rana, bo mi tak wpisali date porodu na 8.01.13
Z jednej strony fajnie tak wiedziec kiedy sie pojdzie, ale z drugiej to wywolanie bolesne jest. Tym razem bym chciala znieczulenie.
Z jednej strony fajnie tak wiedziec kiedy sie pojdzie, ale z drugiej to wywolanie bolesne jest. Tym razem bym chciala znieczulenie.
Ja wołałam odrazu znieczulenie.I tez tak zrób.Bo potem moga powiedziec,ze za pózno jest.Wiem co to znaczy ból jak się dostanie ten żel.U mnie na szczescie po jednej dawce pomogło,takze drugiej juz nie musieli mi dawac.Ale ból do przeżycia,jak dadzą Ci Mateuszka na raczki to zapomnisztaka juz nasza natura;-)Macie poród rodzinny?Jak ogólnie samopoczucie?
reklama
Basia_one
Multimama ;)
Tak maz bedzie ze mna. No u mnie tez po pierwszej dawce zadzialalo. Jak boli dostalam jakos ok 21 to mala sie urodzila 4:20 rano.
A dzis niezle, mam jakis przyplyw energii. Ubralam lozeczko dla malego, popralam i przebralam ubranka Majci. A jak mala wstanie to jeszcze czeka nas male przemeblowanie. Chcemy dac fotel z salonu do pokoju corci i zrobi sie miejsce na komputer meza ktory obecnie stoi w kuchni
A dzis niezle, mam jakis przyplyw energii. Ubralam lozeczko dla malego, popralam i przebralam ubranka Majci. A jak mala wstanie to jeszcze czeka nas male przemeblowanie. Chcemy dac fotel z salonu do pokoju corci i zrobi sie miejsce na komputer meza ktory obecnie stoi w kuchni
Podziel się: