reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy niepokojące objawy!!!

Nati tak to moja tesciowa i szczerze wyczekujemy 13 lutego juz :-D bo to dzien jej wyjazdu. Tak naprawde to niewiele nam pomaga.
Dzis u nas deszcz leje...w poziomie wrecz. Czasem zyc mi sie tu odechciewa. Czemu nie pojechalam do hiszpanii:angry::-D

reklama
Nati tak to moja tesciowa i szczerze wyczekujemy 13 lutego juz :-D bo to dzien jej wyjazdu. Tak naprawde to niewiele nam pomaga.
Dzis u nas deszcz leje...w poziomie wrecz. Czasem zyc mi sie tu odechciewa. Czemu nie pojechalam do hiszpanii:angry::-D

U mnie ten sam problem,nie nawidzę pogody Irlandzkiejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Miłego wieczorku.:-)

Hej co tam u was? Jak synek? Syrop pomogl mu na ulewanie?

U mnie jakos leci, pogoda sie poprawila to i humor lepszy, modle sie zeby w tym roku lato bylo ladniejsze u nas.
Synek rosnie, corcia coraz lepiej spi.
Pozdrawiam.

Hej:)U nas czas starsznie szybko leci.Jutro maluszek zaczyna 7 miesiąc.Nawet nie wiem kiedy to przeminęło...
Kurcze za szybko ten czas teraz leci:blink:
Nie podaję już tego syropu małemu,bo przestał się całkiem wyginać i nie zapeszając prawdopodobnie ulewanie mu przeszło:-):-):-):-):-):-):happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:z czego jestem naprawdę bardzo szczęśliwa.Od jakiś 3 tygodni wogóle nic nie zwraca.Nawet mu już mleczka nie zagęszczam:tak:Teraz maluszek przechodzi lęk separacyjny i w dodatku mu ząbki chyba idą.Marudny i budzi się z dwa razy wieczorami z płaczem,ale zaraz mu przechodzi i śpi dalej.Twoja mała też przechodziła ten lęk w taki sposób?Cieszę się ,że mala juz lepiej śpi:tak:Karmisz małego piersią???A on jak Ci w nocy śpi???A Ty już odespałaś???
Ajcćććććć z tą pogodą.....szkoada mówić.Teraz jakieś wiatry i niewiadomo jeszcze co:szok:Tez mam nadzieję,że lato będzie cieplejsze.Upałów nie musi być,żeby tylko było słoneczko i najważniejsze,żeby nie padało.
Kupiliśmy juz bilety do Polski na 11 marzec,już nie mozemy się doczekać.2 lata nas w Polsce nie było...:tak:;-)
Kurcze miałam iść na mecz Polska-Irlandia,ale nie zostawie małego bo przez ten lęk separacyjny nie zostanie mi z nikim.Ostatnio jak na zakupy pojechałam to musiałam się wracać,nawet babcia go nie zdołała uspokoić.
Miłęgo wieczoru i oczywiście przespanej nocki;-)

Dzieki, no nasza nie miala az tak zle bo zawsze bylam w poblizu ja lub maz. Jesli chodzi o spanie to maly spi lepiej niz corcia, ktora znow wybudza sie w nocy.
Synka karmilam dwa tyg a teraz butla, ciezko to pogodzic z corka.

O widzę po suwaczku,że Mateuszek ma już prawie miesiąc:-)ale ten czas szybko leci.Ja zaziębiona coś jestem od nowa.Ufff...nie lubię kataru.Oby się mały nie zaraził.Miłej nocki:-)

Wszystkiego najlepszego dla Mateuszka z okazji miesiąca;-)niech zdrowo rośnie;-)Super,że nie ulewa :-)
Miłego dnia.:happy:Oho i widze,ze Maja tez 15 miesiecy dzisiaj konczy.:)

reklama
Do góry