Hej
U nas czas starsznie szybko leci.Jutro maluszek zaczyna 7 miesiąc.Nawet nie wiem kiedy to przeminęło...
Kurcze za szybko ten czas teraz leci
Nie podaję już tego syropu małemu,bo przestał się całkiem wyginać i nie zapeszając prawdopodobnie ulewanie mu przeszło:-):-):-):-):-):-)
z czego jestem naprawdę bardzo szczęśliwa.Od jakiś 3 tygodni wogóle nic nie zwraca.Nawet mu już mleczka nie zagęszczam
Teraz maluszek przechodzi lęk separacyjny i w dodatku mu ząbki chyba idą.Marudny i budzi się z dwa razy wieczorami z płaczem,ale zaraz mu przechodzi i śpi dalej.Twoja mała też przechodziła ten lęk w taki sposób?Cieszę się ,że mala juz lepiej śpi
Karmisz małego piersią???A on jak Ci w nocy śpi???A Ty już odespałaś???
Ajcćććććć z tą pogodą.....szkoada mówić.Teraz jakieś wiatry i niewiadomo jeszcze co
Tez mam nadzieję,że lato będzie cieplejsze.Upałów nie musi być,żeby tylko było słoneczko i najważniejsze,żeby nie padało.
Kupiliśmy juz bilety do Polski na 11 marzec,już nie mozemy się doczekać.2 lata nas w Polsce nie było...
;-)
Kurcze miałam iść na mecz Polska-Irlandia,ale nie zostawie małego bo przez ten lęk separacyjny nie zostanie mi z nikim.Ostatnio jak na zakupy pojechałam to musiałam się wracać,nawet babcia go nie zdołała uspokoić.
Miłęgo wieczoru i oczywiście przespanej nocki;-)