reklama
Basia_one
Multimama ;)
Dzieki, postaram sie skrobnac ze szpitala.
Basia_one
Multimama ;)
Tak, Mateuszek urodzil sie 08.01.13 o 4:47 wazyl 3560g i 50 cm. Ogolnie jest spokojny, ale zle ssie i mam bardzo poranione sutki. Odciagam mleko laktatorem i go troszke dokarmiam. Dzis pierwsza noc w domu.
Basia_one
Multimama ;)
Witaj, u nas jako tako, doskwiera nam brak snu
Mateuszek jest grzeczny, troche z niegi taki maly piszczek jest, ale ogolnie spokojny, narazie kolek czy wiekszych problemow z brzuszkiem nie mamy. Z corcia po staremu, budzi sie czasem z wrzaskiem, ze az wyrywa z lozka.
Ja dochodze do siebie, szwy sie goja, ogolnie lepiej sie czulam fizycznie po tym porodzie, po poprzednim dluzej dochodzilam do siebie.
Co do zazdrosci to chyba juz sie przyzwyczaila,ze on jest. Nie reaguje na jego placz, pozwalamy jej go dotykac, a dzis nawet dawala mu smoka bo plakal. Jest niezle, tylko wiadomo trzeba bardzo uwazac bo ona wyczucia nie ma i latwo moze mu krzywde zrobic.
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Ja dochodze do siebie, szwy sie goja, ogolnie lepiej sie czulam fizycznie po tym porodzie, po poprzednim dluzej dochodzilam do siebie.
Co do zazdrosci to chyba juz sie przyzwyczaila,ze on jest. Nie reaguje na jego placz, pozwalamy jej go dotykac, a dzis nawet dawala mu smoka bo plakal. Jest niezle, tylko wiadomo trzeba bardzo uwazac bo ona wyczucia nie ma i latwo moze mu krzywde zrobic.
U mnie tez na początku miałam odczucia brak snu;-)o jakimś miesiącu czy dwóch już odespałam i wszystko sie ustabilizowało.Na początku to zasinałam na siedząco ,nieraz bałam się ,że upuszcze małego
Masz dobrze bo masz babcie,więc zawsze jakas tam pomoc jest.A to jest Twoja tesciowa?
Jeszcze raz gratulacje i życzę duzo siły dla Was
U nas maluszek miał wczoraj szczepienie.2 tyg przedładaliśmy bo mały był chory.Buziaki;-)
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Jeszcze raz gratulacje i życzę duzo siły dla Was
reklama
Podziel się: