reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy niepokojące objawy!!!

U nas dzisiaj juz nocka na szczescie ok.Wczoraj super spędziliśmy czas:)Mały troszke marudził w kościele ale potem zasnąl.Szczęśliwego Nowego Roku i udanego Sylwestra.Buziaki:)

reklama
No to fajnie, ze chrzciny sie udaly. My dzis porzadki w kuchni porobilismy, zeby w nowy rok wejsc bez balaganu :-D A i tak trzeba bylo to zrobic bo Maja juz mi w szafkach buszuje.
Tez mielismy udana noc, corka spala jak zabita do 7 rano.

Ja wam tez zycze szczesliwego Nowego Roku i Szampanskiej zabawy. My dzis nie bedziemy zbytnio szalec:-D bo tak naprawde to mi sie nie chce.

Super,że Maja łądniutko spała.A ona Ci śpi przez dzien?Może przez to w nocy Ci czasem zle spi.My wczoraj posiedzieliśmy do 12 wypilismy szampana i poszliśmy spać;-)I taki Sylwek u nas był.Jeszcze tylko pare dni do porodu:);-)Maluszkowi rzeczywiście sie nie spierzy na ten świat.Juz po terminie:tak:Mój maluszek właśnie się obudził z drzemki i smieje się na całego.Robi sie coraz fajniejszy.Gaworzy sobie,wczoraj to prawie cały dzień się śmiał do wszystkich:-)Miłego dnia dla Was:)

Witaj, dzis mam kiepski dzien.
Zapeszylam ze spaniem mojej Majci, bo wczoraj nam dala taki popis,ze hej. Obudzila sie kolo 2, najpierw maz do niej chodzil kilka razy i ja usypial, ale budzila sie co 10 min. Potem poszlam ja i to byl chyba blad, bo ona sie juz na dobre przy mnie rozbudzila. Jakos po 3 dalam jej jesc i nurofenu bo dziasla na dole ma spuchniete, czworki ida i gorzej to przechodzi niz gorne.
I tak wojowalam z nia do prawie 5 rano. Jak juz usnela to bylo dla mnie zbawienie:eek:
a dzis rano obudzilam sie z takim bolem glowy jakbym dobrze poimprezowala....
No coz to przedsmak tego co mnie niedlugo czeka z Mateuszkiem:-D bedziemy mieli stereo hehe.

Wiesz co wydaje mi się,że to przez ząbkowanie Ci gorzej śpi.Pewno ją bolo poprostu.Ja to się strasznie tego boję.Wszystko dopiero przedemną.Nieprzespane noce itp:no:
U mnie jakieś przeziębienie.Zaraziłam sie od mężą:-(
Wczoraj prawie caly dzien przespałam;-)ale udalo mi si odespac zarwane nocki:-)

No ja tez stawiam na zeby. Jej bardzo szybko ida i wiele na raz. Jak miala 6,5 mca pojawily sie dwie dolne jedynki. Kolo 8 zaczely gorne jedynki, dwojki i dolne dwojki i te 6 zebow szlo na raz. Ledwo zaczela przesypiac cale noce to ruszyly czworki, z gory juz sie przebily i rosna, a teraz na dole ma dziasla spuchniete i jak zelem smaruje to czuc takie igielki wiec niedlugo przejda cale i bedzie lepiej mam nadzieje.
Choc juz na swiecie bedzie Mati i tak nie bedzie spania :szok:
Zycze zdrowka.

A może akurat jak będzie Mateuszek to Maja będzie ładnie juz spała.A niemowlaczki zazwyczaj spią prawie cały czas to odpoczniesz troszkę.A zamierzasz karmic piersią?Ja się wybieram z Adriankiem na spacerek bo przepiekna pogoda u nas:tak:Obiadek już zrobiony,domek wysprzątany ,mąż w pracy więc wyruszam spalać poświateczne kalorie:):-):-):-)Ja juz sie uzbroiłam w maść na dziąsełka dla małego.Jakiej Ty używasz?U nas Adrianek wczoraj powiedział TATA i.I teraz jest cały czas tata tata.MAMA poszło w zapomnienie i BABA.Miłego dnia.

Witaj.
No zobaczymy, wszystko przede mna.
Ja mam masc z polski Dentinox N jest super i szybko usmierza bol. A na noc w ciezkim przypadku marudzenia, placzu itd. to podaje nurofen. No teraz akurat nie mam nurofenu wiec dalam jej panadol i nawet niezle spala.

My bylismy w miescie troche, mnie dzis boli w krzyzu i ogolnie jakos ten moj synek mniej aktywny dzis, choc w aucie troche sie wypinal.

Oj to jeszcze 4 dni Ci pozostało.Ciekawe czy do tego czasu sama nie urodzisz:);-)Ja dzisiaj na zakupach też byłam.Obkupiłam małego troszkę na wyrost:)Miłej nocki dla Was:*

reklama
Do góry