reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy niepokojące objawy!!!

U nas dzisiaj juz nocka na szczescie ok.Wczoraj super spędziliśmy czas:)Mały troszke marudził w kościele ale potem zasnąl.Szczęśliwego Nowego Roku i udanego Sylwestra.Buziaki:)

reklama
No to fajnie, ze chrzciny sie udaly. My dzis porzadki w kuchni porobilismy, zeby w nowy rok wejsc bez balaganu :-D A i tak trzeba bylo to zrobic bo Maja juz mi w szafkach buszuje.
Tez mielismy udana noc, corka spala jak zabita do 7 rano.

Ja wam tez zycze szczesliwego Nowego Roku i Szampanskiej zabawy. My dzis nie bedziemy zbytnio szalec:-D bo tak naprawde to mi sie nie chce.

Super,że Maja łądniutko spała.A ona Ci śpi przez dzien?Może przez to w nocy Ci czasem zle spi.My wczoraj posiedzieliśmy do 12 wypilismy szampana i poszliśmy spać;-)I taki Sylwek u nas był.Jeszcze tylko pare dni do porodu:);-)Maluszkowi rzeczywiście sie nie spierzy na ten świat.Juz po terminie:tak:Mój maluszek właśnie się obudził z drzemki i smieje się na całego.Robi sie coraz fajniejszy.Gaworzy sobie,wczoraj to prawie cały dzień się śmiał do wszystkich:-)Miłego dnia dla Was:)

Witaj, dzis mam kiepski dzien.
Zapeszylam ze spaniem mojej Majci, bo wczoraj nam dala taki popis,ze hej. Obudzila sie kolo 2, najpierw maz do niej chodzil kilka razy i ja usypial, ale budzila sie co 10 min. Potem poszlam ja i to byl chyba blad, bo ona sie juz na dobre przy mnie rozbudzila. Jakos po 3 dalam jej jesc i nurofenu bo dziasla na dole ma spuchniete, czworki ida i gorzej to przechodzi niz gorne.
I tak wojowalam z nia do prawie 5 rano. Jak juz usnela to bylo dla mnie zbawienie:eek:
a dzis rano obudzilam sie z takim bolem glowy jakbym dobrze poimprezowala....
No coz to przedsmak tego co mnie niedlugo czeka z Mateuszkiem:-D bedziemy mieli stereo hehe.

Wiesz co wydaje mi się,że to przez ząbkowanie Ci gorzej śpi.Pewno ją bolo poprostu.Ja to się strasznie tego boję.Wszystko dopiero przedemną.Nieprzespane noce itp:no:
U mnie jakieś przeziębienie.Zaraziłam sie od mężą:-(
Wczoraj prawie caly dzien przespałam;-)ale udalo mi si odespac zarwane nocki:-)

No ja tez stawiam na zeby. Jej bardzo szybko ida i wiele na raz. Jak miala 6,5 mca pojawily sie dwie dolne jedynki. Kolo 8 zaczely gorne jedynki, dwojki i dolne dwojki i te 6 zebow szlo na raz. Ledwo zaczela przesypiac cale noce to ruszyly czworki, z gory juz sie przebily i rosna, a teraz na dole ma dziasla spuchniete i jak zelem smaruje to czuc takie igielki wiec niedlugo przejda cale i bedzie lepiej mam nadzieje.
Choc juz na swiecie bedzie Mati i tak nie bedzie spania :szok:
Zycze zdrowka.

A może akurat jak będzie Mateuszek to Maja będzie ładnie juz spała.A niemowlaczki zazwyczaj spią prawie cały czas to odpoczniesz troszkę.A zamierzasz karmic piersią?Ja się wybieram z Adriankiem na spacerek bo przepiekna pogoda u nas:tak:Obiadek już zrobiony,domek wysprzątany ,mąż w pracy więc wyruszam spalać poświateczne kalorie:):-):-):-)Ja juz sie uzbroiłam w maść na dziąsełka dla małego.Jakiej Ty używasz?U nas Adrianek wczoraj powiedział TATA i.I teraz jest cały czas tata tata.MAMA poszło w zapomnienie i BABA.Miłego dnia.

Witaj.
No zobaczymy, wszystko przede mna.
Ja mam masc z polski Dentinox N jest super i szybko usmierza bol. A na noc w ciezkim przypadku marudzenia, placzu itd. to podaje nurofen. No teraz akurat nie mam nurofenu wiec dalam jej panadol i nawet niezle spala.

My bylismy w miescie troche, mnie dzis boli w krzyzu i ogolnie jakos ten moj synek mniej aktywny dzis, choc w aucie troche sie wypinal.

Oj to jeszcze 4 dni Ci pozostało.Ciekawe czy do tego czasu sama nie urodzisz:);-)Ja dzisiaj na zakupach też byłam.Obkupiłam małego troszkę na wyrost:)Miłej nocki dla Was:*

reklama
Do góry