reklama
Basia_one
Multimama ;)
No to fajnie, ze chrzciny sie udaly. My dzis porzadki w kuchni porobilismy, zeby w nowy rok wejsc bez balaganu A i tak trzeba bylo to zrobic bo Maja juz mi w szafkach buszuje.
Tez mielismy udana noc, corka spala jak zabita do 7 rano.
Ja wam tez zycze szczesliwego Nowego Roku i Szampanskiej zabawy. My dzis nie bedziemy zbytnio szalec bo tak naprawde to mi sie nie chce.
Tez mielismy udana noc, corka spala jak zabita do 7 rano.
Ja wam tez zycze szczesliwego Nowego Roku i Szampanskiej zabawy. My dzis nie bedziemy zbytnio szalec bo tak naprawde to mi sie nie chce.
Super,że Maja łądniutko spała.A ona Ci śpi przez dzien?Może przez to w nocy Ci czasem zle spi.My wczoraj posiedzieliśmy do 12 wypilismy szampana i poszliśmy spać;-)I taki Sylwek u nas był.Jeszcze tylko pare dni do porodu;-)Maluszkowi rzeczywiście sie nie spierzy na ten świat.Juz po terminieMój maluszek właśnie się obudził z drzemki i smieje się na całego.Robi sie coraz fajniejszy.Gaworzy sobie,wczoraj to prawie cały dzień się śmiał do wszystkich:-)Miłego dnia dla Was
Basia_one
Multimama ;)
Witaj, dzis mam kiepski dzien.
Zapeszylam ze spaniem mojej Majci, bo wczoraj nam dala taki popis,ze hej. Obudzila sie kolo 2, najpierw maz do niej chodzil kilka razy i ja usypial, ale budzila sie co 10 min. Potem poszlam ja i to byl chyba blad, bo ona sie juz na dobre przy mnie rozbudzila. Jakos po 3 dalam jej jesc i nurofenu bo dziasla na dole ma spuchniete, czworki ida i gorzej to przechodzi niz gorne.
I tak wojowalam z nia do prawie 5 rano. Jak juz usnela to bylo dla mnie zbawienie
a dzis rano obudzilam sie z takim bolem glowy jakbym dobrze poimprezowala....
No coz to przedsmak tego co mnie niedlugo czeka z Mateuszkiem bedziemy mieli stereo hehe.
Zapeszylam ze spaniem mojej Majci, bo wczoraj nam dala taki popis,ze hej. Obudzila sie kolo 2, najpierw maz do niej chodzil kilka razy i ja usypial, ale budzila sie co 10 min. Potem poszlam ja i to byl chyba blad, bo ona sie juz na dobre przy mnie rozbudzila. Jakos po 3 dalam jej jesc i nurofenu bo dziasla na dole ma spuchniete, czworki ida i gorzej to przechodzi niz gorne.
I tak wojowalam z nia do prawie 5 rano. Jak juz usnela to bylo dla mnie zbawienie
a dzis rano obudzilam sie z takim bolem glowy jakbym dobrze poimprezowala....
No coz to przedsmak tego co mnie niedlugo czeka z Mateuszkiem bedziemy mieli stereo hehe.
Wiesz co wydaje mi się,że to przez ząbkowanie Ci gorzej śpi.Pewno ją bolo poprostu.Ja to się strasznie tego boję.Wszystko dopiero przedemną.Nieprzespane noce itp
U mnie jakieś przeziębienie.Zaraziłam sie od mężą:-(
Wczoraj prawie caly dzien przespałam;-)ale udalo mi si odespac zarwane nocki:-)
U mnie jakieś przeziębienie.Zaraziłam sie od mężą:-(
Wczoraj prawie caly dzien przespałam;-)ale udalo mi si odespac zarwane nocki:-)
Basia_one
Multimama ;)
No ja tez stawiam na zeby. Jej bardzo szybko ida i wiele na raz. Jak miala 6,5 mca pojawily sie dwie dolne jedynki. Kolo 8 zaczely gorne jedynki, dwojki i dolne dwojki i te 6 zebow szlo na raz. Ledwo zaczela przesypiac cale noce to ruszyly czworki, z gory juz sie przebily i rosna, a teraz na dole ma dziasla spuchniete i jak zelem smaruje to czuc takie igielki wiec niedlugo przejda cale i bedzie lepiej mam nadzieje.
Choc juz na swiecie bedzie Mati i tak nie bedzie spania
Zycze zdrowka.
Choc juz na swiecie bedzie Mati i tak nie bedzie spania
Zycze zdrowka.
A może akurat jak będzie Mateuszek to Maja będzie ładnie juz spała.A niemowlaczki zazwyczaj spią prawie cały czas to odpoczniesz troszkę.A zamierzasz karmic piersią?Ja się wybieram z Adriankiem na spacerek bo przepiekna pogoda u nasObiadek już zrobiony,domek wysprzątany ,mąż w pracy więc wyruszam spalać poświateczne kalorie:-):-):-)Ja juz sie uzbroiłam w maść na dziąsełka dla małego.Jakiej Ty używasz?U nas Adrianek wczoraj powiedział TATA i.I teraz jest cały czas tata tata.MAMA poszło w zapomnienie i BABA.Miłego dnia.
Basia_one
Multimama ;)
Witaj.
No zobaczymy, wszystko przede mna.
Ja mam masc z polski Dentinox N jest super i szybko usmierza bol. A na noc w ciezkim przypadku marudzenia, placzu itd. to podaje nurofen. No teraz akurat nie mam nurofenu wiec dalam jej panadol i nawet niezle spala.
My bylismy w miescie troche, mnie dzis boli w krzyzu i ogolnie jakos ten moj synek mniej aktywny dzis, choc w aucie troche sie wypinal.
No zobaczymy, wszystko przede mna.
Ja mam masc z polski Dentinox N jest super i szybko usmierza bol. A na noc w ciezkim przypadku marudzenia, placzu itd. to podaje nurofen. No teraz akurat nie mam nurofenu wiec dalam jej panadol i nawet niezle spala.
My bylismy w miescie troche, mnie dzis boli w krzyzu i ogolnie jakos ten moj synek mniej aktywny dzis, choc w aucie troche sie wypinal.
reklama
Basia_one
Multimama ;)
Ja juz sie nie moge doczekac, ciezko mi strasznie. Ledwo sie moge przewrocic z boku na bok i jeszcze do tego latam do wc co 20-30 min w nocy Dobrze ze juz jutro sobota dobranoc
Podziel się: