reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy niepokojące objawy!!!

Jak nocka Wam minęła dzisiaj?
Synuś dobrze:)Właśnie sobie coś tam gaworzy po swojemy hehe:-D:-D:-DDzisiaj coś sie wiercił w nocy,niby spał,ale cały czas się kręcił i kręcił,aż do 12 w nocy.
Może urodzisz z Sylwestra na Nowy Rok;-)Nie masz żadnych skurczy przepowiadających?
Jakie plany na dzisiaj ?My może zakupy tylko nie wiem czy dzisiaj są sklepy otwarte;-)

reklama
Nocka spoko, jedna pobudka po 2. My dzis w domku siedzimy, moze jutro pojedziemy na zakupy, albo w piatek po lekarzu, bo mam wizyte w piatek. Napewno dostane date wywolania, a jak nie to wydebie to od nich :-D
Wczoraj mnie tak bolalo, maly sie tak rozpychal,ze myslalam ze sie przekopie, ale dzis sie uspokoilo. Dalej jem pysznosci i lecze sie ze zgagi :szok:

Może Majeczka teraz lepiej będzie Wam spała:)Ja dzisiaj byłam na wyprzedażach,ale w sumie nie ma cudów:no:Na dziecinnych prawie nie ma przecen:szok:bynajmniej u nas .To samo co przed Świetami.Wydaje mi się,że po Nowym Roku będzie więcej przecen.Ludzi bardzo mało na zakupach o dziwo;-)ale to lepiej.U mnie jutro i w piatek męzus pracuje także dzisiaj musiałam jechac bo ja niestety nie mam prawka:eek:W piatek przylatuje moja teściowa i szwagierka bo w niedziele mamy chrzciny .Także mam troszke roboty znów:/muszę torta zrobic i inne smakołyki na chrzciny Adrianka;-)U nas Adrianek dzisiaj pospał do po 7:-Dśpioszek.

Ja to też miałam tragiczną zgage :szok:Coś okropnego!!!:wściekła/y:Ale w sumie żadnych leków nie brałam poprostu bałam się.
To wizyta już tuz tuż:)Czekam na wiadomości:p
Buziaki dla Was i dobrej nocki:*

Dzieki Nati. No mam nadzieje, ze bedzie spala, czworki juz jej sie przebily i ja meczy ciagle. Dzis smarowalam jej dziaselka troche i strasznie mnie pogryzla w palec:sorry: no ale to przynosi jej ulge.
Moj maly na wieczor dostaje adhd i tak sie wierci, ze szok. Brzuch mam jednak wysoko jeszcze. No zobaczymy czy cos sie rozkreci :-D

Pozdrawiam

:)Z tymi ząbkami u dzieciaczków to zawsze coś.W którym miesiącu jej wyszedł pierwszy ząbek?Mojego też strasznie swiędzą te dziąsełka a slini sie że szok:szok:Mi brzuch juz opadł w 38 tygodniu.Miałam dużo niżej niż wcześniej.Twojemu maluszkowo musi byc dobrze w brzuszku:tak:;-)Ja sobie kawkę pije własnie;-)Mężuś w pracy a Adrianek spi jak narazie:tak:
Miłego dnia dla Was.

Maji wyszly dwie dolne jedynki jak miala 6,5 mca potem kolo 8 polecialy gorne jedynki i dwojki plus dolne dwojki:szok: a teraz ida czworki z gory i cos tam sie dzieje na dole bo troszke ma spuchniete. Dzos obudzila sie dwa razy po 1 maz u niej byl chyba do 2:30 z nia siedzial a potem po 4:20 posiedzial troche, ale go zmienilam i od 4:40 do 6:15 ja z nia walczylam. Pampka zmienilam, flache zjadla, dzisla wysmarowane a i tak zasnela pozniej, juz bylam tak wykonczona, ze dalam jej zabawki do lozeczka i udalo mi sie wymknac z pokoju...ale szybko zasnela, maz ja tylko przykryl i spala do 9.
My dzis wybieramy sie na zakupy, moze cos upoluje. Bo pozniej juz czasu miec nie bede...
Milego dnia i do pozniej.

Oj to noc nieprzespana.A ogólnie jak mala znosiła ząbkowanie?Miała gorączke itp?Czy raczej spokojnie?Miłych i udanych łowów na zakupach ;-)Ja jeszcze po Nowym Roku sie napewno wybiorę:-)Nie odpuszczę sobie napewno hehe:tak:Ja się biore za obiad i sprzatanie jakieś.Musze zrobić w szafie porządek ,powyrzucać co niepotrzebne!Mąż w pracy dzisiaj i jutro.Dopiero od soboty ma holiday:)
Trzymajcie się cieplutko .Do wieczorka:*

No na zakupach nic nie kupilam. Ludzi od cholery, ciuchy sie walaja po podlogach.
Jej zabki szly raczej bezobjawowo, ale budzila sie w nocy. Smarowalismy jej dentinoxem n z polski mialam zel do zebow, no i w ciezszych przypadkach nurofen.
DIs bylam na wizycie w szpitalu, termin wywolania mam dopiero na 07.01 w szpitalu mam byc o 21. Nie dalo sie wyblagac wczesniej. Jestem zla jak cholera. Mam nadzieje, ze uda sie go wywolac wczesniej.

W tym roku jakies dziwne te przeceny powaga!Oj to jeszcze troszke masz do porodu.Chyba,że wcześniej dostaniesz skurczy;-)Mój mały ma straszne uczulenie.Byłam z nim dzisiaj u Polskiego pediatry.Stwierdził,że to trzydniowka.Strasznie marudny.Biedactwo.Cos spać nie może.Mykam bo jestem wykonczona przygotowaniami do tych chrzcin.milej nocki

reklama
Do góry