reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy niepokojące objawy!!!

Jak nocka Wam minęła dzisiaj?
Synuś dobrze:)Właśnie sobie coś tam gaworzy po swojemy hehe:-D:-D:-DDzisiaj coś sie wiercił w nocy,niby spał,ale cały czas się kręcił i kręcił,aż do 12 w nocy.
Może urodzisz z Sylwestra na Nowy Rok;-)Nie masz żadnych skurczy przepowiadających?
Jakie plany na dzisiaj ?My może zakupy tylko nie wiem czy dzisiaj są sklepy otwarte;-)

reklama
Nocka spoko, jedna pobudka po 2. My dzis w domku siedzimy, moze jutro pojedziemy na zakupy, albo w piatek po lekarzu, bo mam wizyte w piatek. Napewno dostane date wywolania, a jak nie to wydebie to od nich :-D
Wczoraj mnie tak bolalo, maly sie tak rozpychal,ze myslalam ze sie przekopie, ale dzis sie uspokoilo. Dalej jem pysznosci i lecze sie ze zgagi :szok:

Może Majeczka teraz lepiej będzie Wam spała:)Ja dzisiaj byłam na wyprzedażach,ale w sumie nie ma cudów:no:Na dziecinnych prawie nie ma przecen:szok:bynajmniej u nas .To samo co przed Świetami.Wydaje mi się,że po Nowym Roku będzie więcej przecen.Ludzi bardzo mało na zakupach o dziwo;-)ale to lepiej.U mnie jutro i w piatek męzus pracuje także dzisiaj musiałam jechac bo ja niestety nie mam prawka:eek:W piatek przylatuje moja teściowa i szwagierka bo w niedziele mamy chrzciny .Także mam troszke roboty znów:/muszę torta zrobic i inne smakołyki na chrzciny Adrianka;-)U nas Adrianek dzisiaj pospał do po 7:-Dśpioszek.

Ja to też miałam tragiczną zgage :szok:Coś okropnego!!!:wściekła/y:Ale w sumie żadnych leków nie brałam poprostu bałam się.
To wizyta już tuz tuż:)Czekam na wiadomości:p
Buziaki dla Was i dobrej nocki:*

Dzieki Nati. No mam nadzieje, ze bedzie spala, czworki juz jej sie przebily i ja meczy ciagle. Dzis smarowalam jej dziaselka troche i strasznie mnie pogryzla w palec:sorry: no ale to przynosi jej ulge.
Moj maly na wieczor dostaje adhd i tak sie wierci, ze szok. Brzuch mam jednak wysoko jeszcze. No zobaczymy czy cos sie rozkreci :-D

Pozdrawiam

:)Z tymi ząbkami u dzieciaczków to zawsze coś.W którym miesiącu jej wyszedł pierwszy ząbek?Mojego też strasznie swiędzą te dziąsełka a slini sie że szok:szok:Mi brzuch juz opadł w 38 tygodniu.Miałam dużo niżej niż wcześniej.Twojemu maluszkowo musi byc dobrze w brzuszku:tak:;-)Ja sobie kawkę pije własnie;-)Mężuś w pracy a Adrianek spi jak narazie:tak:
Miłego dnia dla Was.

Maji wyszly dwie dolne jedynki jak miala 6,5 mca potem kolo 8 polecialy gorne jedynki i dwojki plus dolne dwojki:szok: a teraz ida czworki z gory i cos tam sie dzieje na dole bo troszke ma spuchniete. Dzos obudzila sie dwa razy po 1 maz u niej byl chyba do 2:30 z nia siedzial a potem po 4:20 posiedzial troche, ale go zmienilam i od 4:40 do 6:15 ja z nia walczylam. Pampka zmienilam, flache zjadla, dzisla wysmarowane a i tak zasnela pozniej, juz bylam tak wykonczona, ze dalam jej zabawki do lozeczka i udalo mi sie wymknac z pokoju...ale szybko zasnela, maz ja tylko przykryl i spala do 9.
My dzis wybieramy sie na zakupy, moze cos upoluje. Bo pozniej juz czasu miec nie bede...
Milego dnia i do pozniej.

Oj to noc nieprzespana.A ogólnie jak mala znosiła ząbkowanie?Miała gorączke itp?Czy raczej spokojnie?Miłych i udanych łowów na zakupach ;-)Ja jeszcze po Nowym Roku sie napewno wybiorę:-)Nie odpuszczę sobie napewno hehe:tak:Ja się biore za obiad i sprzatanie jakieś.Musze zrobić w szafie porządek ,powyrzucać co niepotrzebne!Mąż w pracy dzisiaj i jutro.Dopiero od soboty ma holiday:)
Trzymajcie się cieplutko .Do wieczorka:*

No na zakupach nic nie kupilam. Ludzi od cholery, ciuchy sie walaja po podlogach.
Jej zabki szly raczej bezobjawowo, ale budzila sie w nocy. Smarowalismy jej dentinoxem n z polski mialam zel do zebow, no i w ciezszych przypadkach nurofen.
DIs bylam na wizycie w szpitalu, termin wywolania mam dopiero na 07.01 w szpitalu mam byc o 21. Nie dalo sie wyblagac wczesniej. Jestem zla jak cholera. Mam nadzieje, ze uda sie go wywolac wczesniej.

W tym roku jakies dziwne te przeceny powaga!Oj to jeszcze troszke masz do porodu.Chyba,że wcześniej dostaniesz skurczy;-)Mój mały ma straszne uczulenie.Byłam z nim dzisiaj u Polskiego pediatry.Stwierdził,że to trzydniowka.Strasznie marudny.Biedactwo.Cos spać nie może.Mykam bo jestem wykonczona przygotowaniami do tych chrzcin.milej nocki

reklama
Do góry