Vingag
Fanka BB :)
A jak sie teraz czujesz? wszystko w porządku? Kiedy wizyta u lekarza?Pięknie dziękuję za odpowiedź i pomoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak sie teraz czujesz? wszystko w porządku? Kiedy wizyta u lekarza?Pięknie dziękuję za odpowiedź i pomoc
Czuję się fatalnie, mam mdłości, ale bie wymiotuję. Nie mogę doprowadzać się do głodu, bo zaraz mnie mdli, a jak zjem, to też szału nie ma. Zapachy doprowadzają mnie do szału... I ciągle śpię.A jak sie teraz czujesz? wszystko w porządku? Kiedy wizyta u lekarza?
o proszę, dokładnie tak samo sie czułam na początku ciąży, a później jeszcze doszły wymioty, sama przyjemnosc, zwłaszcza że trzymają do dzisiaj Dobrze że sie źle czujesz (że tak powiem ), możesz poczuć sie w ciąży tak naprawdę na pewno idziesz po dobre wieści do lekarza i nie myśl inaczej, będzie dobrze!Czuję się fatalnie, mam mdłości, ale bie wymiotuję. Nie mogę doprowadzać się do głodu, bo zaraz mnie mdli, a jak zjem, to też szału nie ma. Zapachy doprowadzają mnie do szału... I ciągle śpię.
Obstawiam, że jeszcze tydzień i również będę wymiotowaćo proszę, dokładnie tak samo sie czułam na początku ciąży, a później jeszcze doszły wymioty, sama przyjemnosc, zwłaszcza że trzymają do dzisiaj Dobrze że sie źle czujesz (że tak powiem ), możesz poczuć sie w ciąży tak naprawdę na pewno idziesz po dobre wieści do lekarza i nie myśl inaczej, będzie dobrze!
A czy w takim razie z takimi wynikami jest sens iść we wtorek do endokrynologa ?Bardzo prawidłowe
Piękna konwersja i ujemne sprzężenie zwrotne.
Jest bardzo dobrze.
Tym bólem piersi sie nie sugeruj, bo mnie czasem bolały tak, że miałam ochotę je uciąć, a pozniej znowu parę dni nic i oczywiście już sobie wkręcalam jakieś akcjeObstawiam, że jeszcze tydzień i również będę wymiotować
Też tak myślę, że te wszystkie dolegliwości są powodem do radości to znaczy, że coś się dzieje
Kilka razy dziennie sprawdzam, czy bolą mnie piersi
Ja mam to samoTym bólem piersi sie nie sugeruj, bo mnie czasem bolały tak, że miałam ochotę je uciąć, a pozniej znowu parę dni nic i oczywiście już sobie wkręcalam jakieś akcje
W obecnej sytuacji nie ma takiej potrzeby.A czy w takim razie z takimi wynikami jest sens iść we wtorek do endokrynologa ?