reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy! Ciąża po poronieniu

reklama
A jak sie teraz czujesz? :) wszystko w porządku? Kiedy wizyta u lekarza?
Czuję się fatalnie, mam mdłości, ale bie wymiotuję. Nie mogę doprowadzać się do głodu, bo zaraz mnie mdli, a jak zjem, to też szału nie ma. Zapachy doprowadzają mnie do szału... I ciągle śpię.

Wizyta w najbliższy wtorek, o 14.30 🤐 ciekawe, czy będzie coś widać i czy w ogóle idę po dobre wiadomości? 😔

Czuję się fatalnie, mam mdłości, ale bie wymiotuję. Nie mogę doprowadzać się do głodu, bo zaraz mnie mdli, a jak zjem, to też szału nie ma. Zapachy doprowadzają mnie do szału... I ciągle śpię.
o proszę, dokładnie tak samo sie czułam na początku ciąży, a później jeszcze doszły wymioty, sama przyjemnosc, zwłaszcza że trzymają do dzisiaj 😁Dobrze że sie źle czujesz (że tak powiem :)), możesz poczuć sie w ciąży tak naprawdę :) na pewno idziesz po dobre wieści do lekarza i nie myśl inaczej, będzie dobrze!

o proszę, dokładnie tak samo sie czułam na początku ciąży, a później jeszcze doszły wymioty, sama przyjemnosc, zwłaszcza że trzymają do dzisiaj 😁Dobrze że sie źle czujesz (że tak powiem :)), możesz poczuć sie w ciąży tak naprawdę :) na pewno idziesz po dobre wieści do lekarza i nie myśl inaczej, będzie dobrze!
Obstawiam, że jeszcze tydzień i również będę wymiotować 😫
Też tak myślę, że te wszystkie dolegliwości są powodem do radości 🥰 to znaczy, że coś się dzieje 🥰
Kilka razy dziennie sprawdzam, czy bolą mnie piersi 😃😃😃

Obstawiam, że jeszcze tydzień i również będę wymiotować 😫
Też tak myślę, że te wszystkie dolegliwości są powodem do radości 🥰 to znaczy, że coś się dzieje 🥰
Kilka razy dziennie sprawdzam, czy bolą mnie piersi 😃😃😃
Tym bólem piersi sie nie sugeruj, bo mnie czasem bolały tak, że miałam ochotę je uciąć, a pozniej znowu parę dni nic i oczywiście już sobie wkręcalam jakieś akcje 😂

reklama
Do góry