Dla mnie tutaj bardziej widać pęcherzyk, a może na tamtym jest to ciałko krwotoczne? moze jest tu dziewczyna, która się bardziej orientuje bo dla mnie to w sumie czarna magia.A tutaj jeszcze coś takiego, ale nie wiem o co cho mówił, że widzi ciałko krwotoczne w lewym jajniku, to może to coś większego z tego zdjęcia
To liczenie tygodni chyba zależy od praktyki lekarza mi w 23+3 w jednym szpitalu wpisali do karty 24tc, w 23+5 w drugim szpitalu wpisali 23tc byłam wygłupiona, a dla mnie każdy dzień/tydzień był na wagę złotaWedług norm z bety 5 tydzien, ale cholera wie jak oni rozumieją ten 5 tydzien, bo według ginekologów 5 tydzień, to skończone 4t6dni, a nie jak niektórzy mówią 4t+1 dzień to już 5 tydzień
U mnie fachowo wychodziłoby, że to 4tc+4 dni? Ciężko powiedzieć, bo jeszcze 30.12.2020 miałam beta hcg na poziomie 50, po poronieniu. I po tym nawet miesiączki się nie doczekałam i już ciąża
Jak mniej więcej wiesz kiedy mogło dojść do zapłodnienia to trzymaj się tej daty (choćby dla wlasnych wyliczeń)