U
użytkowniczka_e
Gość
'' Czekasz na tę jedną chwilę, serce jak szalone bije'' 26 testów negatywnych jest I beta hcg, a co tam może jescze zrobię jeden test albo beta hcg. Bo może jednak jestem w ciąży hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jest ciaza ??????????Już nawet testy się poddały, gdy Ci pokazywały, ze ciąży nie ma. Skoro tego nei przyjmujesz do wiadomości, to walnęły 2 kreski i proszę, ciąża.
A kiedy mogę zrobić żeby właśnie miec ta milion pewnosc ?idź sobie zrób jeszcze jedno badanie beta HCG z krwi. Jeżeli beta dalej będzie ujemna to na milion procent nie jesteś w ciąży…
Czyli jest ciaza ??????????
nawet teraz możesz zrobić. Dzisiaj, jutro. Chociaż ja na Twoim miejscu miałbym już pewność po pierwszym wynikuA kiedy mogę zrobić żeby właśnie miec ta milion pewnosc ?
Przecież jest studentką i ma kupę kasy na wyrzucenie w błotonawet teraz możesz zrobić. Dzisiaj, jutro. Chociaż ja na Twoim miejscu miałbym już pewność po pierwszym wyniku
dlatego wydaje mi się, że jak ktoś ma tyle kasy to proponuje nawet codziennie na beta HCG chodzić. Po co ograniczać się do testówPrzecież jest studentką i ma kupę kasy na wyrzucenie w błoto
No właśnie po co się ograniczać jescze można zakupić kilka testów i robić dopóki wynik hcg nie przyjdziedlatego wydaje mi się, że jak ktoś ma tyle kasy to proponuje nawet codziennie na beta HCG chodzić. Po co ograniczać się do testów
za te pieniądze to można by jeszcze pójść do wróżki. Ona napewno powie czy to ciąża, jaka płeć i kiedy poródNo właśnie po co się ograniczać jescze można zakupić kilka testów i robić dopóki wynik hcg nie przyjdzie