reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Połóg i wszystko co z nim związane

Corin mi też puchły kostki i stopy po cc. w ciąży w ogóle nie miałam tego problemu. to trwało do ok 2 tyg po porodzie. mimo, iż położna kazała mi ograniczyć sól to wydaje mi się, że samo mi przeszło bez specjalnego ograniczania.

reklama
Dołączam do grona pocących się!! normalnie mnie poty zalewaja w nocy takie, że aż całe mokre włosy mam jak sie budze.. myslałam że tylko ja tak mam:)

Przłyączam do grona upoconych mam. Czytałam ze to normalne , hormonki szaleją.
Ania23 z tym swędzeniem tez tak mam ale pojawiło się kilka dni temu- obstawiam zbyt długi okres uzywania podpasek. Usmarowałam się alantanem i lepiej.

Ostatnia edycja:
co do odchodow poporodowych to ze mnie 5 tyg lecialo szczegolnie po karmieniu
a wlasnie odczuwacie czy odczuwaliscie silny bol brzucha przy karmienu szczegolnie na poczatku po urodzeniu dziecka?? bo u mnie byl straszny musialam prochy brac, ponoc macica sie obkurcza i stad ten bol

A u mnie się już kończą :szok: Tak uczulałam na to emkę, a tymczasem ja 10 dni po porodzie mam juz tak skapo że mogłabym na wkładce oblecieć :szok: No ale tłumacze to sobie cc, widocznie porządnie mnie wyczyscili jak byłam "otwarta"

Mnie na poczatku brzuch bolal, szczegolnie przy karmieniu, ale tylko pare dni. I ze mnie tez jeszcze leci ale lekko-wystarczaja wkladki.

reklama
odpukać od dwóch dni już nie krwawię... brzuch mnie boli najbardziej jak mały zaczyna ssać :eek:

Do góry