reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Połóg i wszystko co z nim związane

Ania, jeśli swędzi a rozumiem, że położna nie zauważyła stanu zapalnego? TO może pomoże ci tantum rosa? widocznie wszystko tam jest wyjałowione.. pomagają też nasiadówki z dziurawca..

reklama
Dziewczyny, mam nieapetyczne pytanie.... czy Wy też się tak w nocy pocicie? niezależnie od temperatury w pokoju ja się pocę, jak królik - codziennie muszę koszulkę zmieniać..... i tak sobie pomyślałam, że to może hormony.....

balkan ja też ale pije dużo wody niegazowanej nawet 4 litry ...wiec sikam i pocę się na potęgę

Madzia, ja też wypijam hektolitry wody, ale w dzień mimo nasjwiększych upałów się tak nie pocę, a w nocy po prostu się rozpływam..... a przykrywam się po zęby, bo mi zimno....

Balkan ja też tak miałam, budziłam się dosłownie cała mokra. Teraz już mniej. Podobno to normalne - organizm pozbywa się nadmiaru wody zgromadzonej jeszcze w ciąży.

Dziewczyny po cc, czy puchly wam nogi?mi wczoraj wieczorem zapuchly koszmarnie stopy i kostki, jak w ciazy w upaly (mam takie sloniowe) nie wiem czy to normalne? Do ubikacji chodze normalnie...jeszcze zakladam ze to moze byc przez to ze wczoraj prawie wogole nie lezalam a to dopiero druga doba po cc. Jak myslicie? Mialyscie tez tak?

ja jeszcze w szpitalu miałam lekko napuchnięte stopy, ale lekko - w zasadzie tylko ja to widziałam.... ale mi wogóle stopy nie puchły przez całą ciążę....

reklama
corin a ja tez sporo w szpitalu chodziłam i wcale się nie kładłam i dostałam opierdziel ....odpoczywaj i stopki do góry :)

Do góry