reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Połóg i wszystko co z nim związane

Ania, jeśli swędzi a rozumiem, że położna nie zauważyła stanu zapalnego? TO może pomoże ci tantum rosa? widocznie wszystko tam jest wyjałowione.. pomagają też nasiadówki z dziurawca..

reklama
Dziewczyny, mam nieapetyczne pytanie.... czy Wy też się tak w nocy pocicie? niezależnie od temperatury w pokoju ja się pocę, jak królik - codziennie muszę koszulkę zmieniać..... i tak sobie pomyślałam, że to może hormony.....

balkan ja też ale pije dużo wody niegazowanej nawet 4 litry ...wiec sikam i pocę się na potęgę

Madzia, ja też wypijam hektolitry wody, ale w dzień mimo nasjwiększych upałów się tak nie pocę, a w nocy po prostu się rozpływam..... a przykrywam się po zęby, bo mi zimno....

Balkan ja też tak miałam, budziłam się dosłownie cała mokra. Teraz już mniej. Podobno to normalne - organizm pozbywa się nadmiaru wody zgromadzonej jeszcze w ciąży.

Dziewczyny po cc, czy puchly wam nogi?mi wczoraj wieczorem zapuchly koszmarnie stopy i kostki, jak w ciazy w upaly (mam takie sloniowe) nie wiem czy to normalne? Do ubikacji chodze normalnie...jeszcze zakladam ze to moze byc przez to ze wczoraj prawie wogole nie lezalam a to dopiero druga doba po cc. Jak myslicie? Mialyscie tez tak?

ja jeszcze w szpitalu miałam lekko napuchnięte stopy, ale lekko - w zasadzie tylko ja to widziałam.... ale mi wogóle stopy nie puchły przez całą ciążę....

reklama
corin a ja tez sporo w szpitalu chodziłam i wcale się nie kładłam i dostałam opierdziel ....odpoczywaj i stopki do góry :)

Do góry