reklama
aaalexaaandraaa
Fanka BB :)
madzia - no to masakra, jak ja pomyślę, że mam krwawić jeszcze 3 tygodnie to mnie szlag trafia wszystko zniosę - ten ból brzucha, to dziwne uczucie w piersiach ale krwawienia i szwów NIE MOGĘ!!!! masakra jakaś...
MADZIA
mama majuni i groszka
mam to samo .... ku..ca mnie strzelamadzia - no to masakra, jak ja pomyślę, że mam krwawić jeszcze 3 tygodnie to mnie szlag trafia wszystko zniosę - ten ból brzucha, to dziwne uczucie w piersiach ale krwawienia i szwów NIE MOGĘ!!!! masakra jakaś...
Wisieńka
U mnie krwawienie mineło po 10 dniach w sumie a potem tylko brudzenia, ale za to do dzisiaj... Własnie mija miesiąc. Masakra
dodi_misia
Ja to np poł dnia nie krwawię, apotem jak się zacznie to nie ma końca... szwow nie czuję wcale, chyba sie już wszystkie rozpłynęly...w sumie to w ogóle nie czuję jakbym rodziła..nie boli mnie nic TAM.. no i skurczów przy karmieniu tez nie mam, nie wiem może powinnam?
margerita126
Ja plamiłam ostatnio chyba przedwczoraj i mam nadzieje ze to juz koniec
Ostatnia edycja:
Wisieńka
margarita a no własnie już sie zaczyna myslec o męzu....Ja tez w przyszłym tygodniu ide do gina w czwartek. Będzie prawie 6 tygodni
margerita126
Wisienka no czas najwyższy o Nim pomyślec bo sie chłopina w koncu zamknie w sobiee
Ostatnia edycja:
reklama
sestina
plamię do dzis, ale wkładki ogarniają.Przez pierwsze 2 tyg przy karmieniu brzuch bolał jak na miesiączke ale ja tam sie cieszyłam ze macica tak się kurczy intensywnie i faktycznie co rano w lustr-brzuch coraz mniejszy.
Zostało mi 5 kg do zrzucenia- od przyjscia ze szpitala juz zrzuciłam 5.
Zostało mi 5 kg do zrzucenia- od przyjscia ze szpitala juz zrzuciłam 5.
Ostatnia edycja:
Podziel się: