reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Połóg i wszystko co z nim związane

corin to (juz) jutro???? :-o
a myslalam ze zacznie sie bez wspomagaczy ... no ale coz i tak sie ciesze ze juz w koncu Ewunia bedzie z nami, tzn z Toba a z nami myslami :-D ciotki bb trzymaja kciukasy. daj znac od razu i oczywiscie wstawiaj zdjatko krasnalka z zadartym noskiem jak tylko bedziesz mogla :-D

reklama
myslalam ze napiszesz ,,mam nadzieje ze jutro o tej porze bede juz spacerowac z Ewunia" a ta pisze ze oxy hahahaha do mnie nie napiszesz bo nie podalam numeru. taka ze mnie sfinia :-D
a ja tam do nikogo nie pisalam tylko ostro smigalam wiadomosc na komorze i bezposrednio na forum :-D

Dziewczyny jak sie goicie? Mnie ogladala w czwartek polozna i wszystko pieknie podobno a ja mam problem... Swedzi mnie jak cholera, oszalec mozna! Nie codziennie, tak co dwa-trzy dni i swedza mnie wargi sromowe... Mam takie uczucie suchosci straszne i to chyba od tego. Moze wie ktoras z Was jakbym sobie mogla pomoc?

reklama
Ania nie mam pojecia jak ci pomóc bo miałam cc ale mnie też rana bardzo swędzi a to pęknięcie co miałam na dole ładnie się zagoiło i nawet go nie czuję

Do góry