reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Połóg i wszystko co z nim związane

corin to (juz) jutro???? :-o
a myslalam ze zacznie sie bez wspomagaczy ... no ale coz i tak sie ciesze ze juz w koncu Ewunia bedzie z nami, tzn z Toba a z nami myslami :-D ciotki bb trzymaja kciukasy. daj znac od razu i oczywiscie wstawiaj zdjatko krasnalka z zadartym noskiem jak tylko bedziesz mogla :-D

reklama
myslalam ze napiszesz ,,mam nadzieje ze jutro o tej porze bede juz spacerowac z Ewunia" a ta pisze ze oxy hahahaha do mnie nie napiszesz bo nie podalam numeru. taka ze mnie sfinia :-D
a ja tam do nikogo nie pisalam tylko ostro smigalam wiadomosc na komorze i bezposrednio na forum :-D

Dziewczyny jak sie goicie? Mnie ogladala w czwartek polozna i wszystko pieknie podobno a ja mam problem... Swedzi mnie jak cholera, oszalec mozna! Nie codziennie, tak co dwa-trzy dni i swedza mnie wargi sromowe... Mam takie uczucie suchosci straszne i to chyba od tego. Moze wie ktoras z Was jakbym sobie mogla pomoc?

reklama
Ania nie mam pojecia jak ci pomóc bo miałam cc ale mnie też rana bardzo swędzi a to pęknięcie co miałam na dole ładnie się zagoiło i nawet go nie czuję

Do góry