reklama
sciagneli mi szwy, laseczka powiedziala ze tez miala jedna pacjentke ktorej po zdjeciu szwow zaczelo cieknac osocze przez kilka dni i ze to normalne. Mowila ze rana ladnie sie goi a to osocze musi wyjsc bo gorzej jakby sie zatrzymalo w srodku. Dzisiaj juz mniej mi leci. Przeczyscila rane od srodka jakims plynem i tyle. Mowila ze bol glowy moze byc z przemeczenia, zebym duzo odpoczywala. Jak na razie temperatury nie mam, troszke jestem zmulona ale mozliwe ze to przez klimatyzacje w urzedach i wychodzenie pozniej na gorac.
Dziekuje dziewczyny za rady i obawy ah.. :*
Dziekuje dziewczyny za rady i obawy ah.. :*
Corin
Mama Trójki :)
Skoro wszystko jest dobrze, to tylko sie cieszyc
Wisieńka
Fanka BB :)
Emka ja byłam w podobnej sytuacji tyle, ze u mnie jeszcze ropa leciała. Dostałam antybiotyk.Rana sie rozeszła jest brzydka i dalej saczy się z niej osocze własnie a na wierzchu trochę stanu zapalnego. Babrze sie i tyleAle już nie boli tak mocno. Jesli chodzi o te odchody połogowe to u mnie czasem poleci trochę brązowo- żółtegoMam nadzieję, ze już szybko przestanie. A jesli vchodzi o kwarantannę to generalnie zaleca sie 6 tyg ale chyba mało kto to trzyma bo moje wszystkie kumpelki skusiły się szybciej a jednka dziewczyna na BB zaszła w ciąże 5 tyg po porodzie
konwalianka
Mały bąbelek
matko wisienko po 5 tygodniach ja w sumie mam teraz stan zapalny, więc seks jest ostatnią rzeczą o jakiej myślę, ale mimo wszystko uważam, ze te 6 tygodni to facet może wytrzymać (inna kwestia kiedy to my mamy ochotę)
u mnie już niewiele leci, chyba zbliża się to ku końcowi
u mnie już niewiele leci, chyba zbliża się to ku końcowi
Miczka
Fanka BB :)
jednka dziewczyna na BB zaszła w ciąże 5 tyg po porodzie
chyba bym sie pocięła sporo wody jeszcze upłynie zanim będę chciała przeżywać to wszystko jeszcze raz ;-)
JA jestem dzisiaj rowne 2 tyg po porodzie i juz bardzo niewiele ze mnie leci. Obkupilam sie w podpaski i chyba wszystkich nie zuzyje:-) Przydadza sie jak okres wroci
A co do seksu to mi nawet do glowy nie przyszedl narazie...
A co do seksu to mi nawet do glowy nie przyszedl narazie...
ja wlasnie wczoraj mowilam D ze ze mna to ma dobrze. przed porodem do samego konca sie przytulalismy i teraz jestem 12 dni po cc i najchetniej juz bym cos popsocila no ale jeszcze przetrzymam z 2 tyg na wszelki wypadek
co do krwawien to u mnie kropelki brunatne leca ale tak jak pisalam, ze juz na 5 dzien chodzilam bez podkladow.
wisienko ja myslalam ze tez nie wyjde z tej infekcji, konczylam antybiotyk a czerwony placek rosl do gory, przez to tez moglam miec ta goraczke bo skoro antybiotyk nie dal rady to moj organizm musial walczyc sam o przetrwanie. mam nadzieje ze ci sie to wszystko ladnie wylize bidulko. ucaluj Emisie ode mnie
corin a ja dalej czekam na Ewunie ...
co do krwawien to u mnie kropelki brunatne leca ale tak jak pisalam, ze juz na 5 dzien chodzilam bez podkladow.
wisienko ja myslalam ze tez nie wyjde z tej infekcji, konczylam antybiotyk a czerwony placek rosl do gory, przez to tez moglam miec ta goraczke bo skoro antybiotyk nie dal rady to moj organizm musial walczyc sam o przetrwanie. mam nadzieje ze ci sie to wszystko ladnie wylize bidulko. ucaluj Emisie ode mnie
corin a ja dalej czekam na Ewunie ...
Corin
Mama Trójki :)
Emka, jutro ;-)
reklama
A
Anulka198424
Gość
kobitki mi rana nie chciala sie zagoic na dlugosci ok 3 cm z prawej strony poszlam na kontrol tu do lekarza powiedzial ze ok przepisal masc i smaruje 2 lub 3 razy dziennie i sie pieknie schodzi juz malo co zostalo z lewej to tylko kreska zostala ze bylam cieta
ja jestem 15 dni po cc i nadal leci ze mnie nieraz nie a jak juz poleci to normalnie krew...
em_ka nie jestes sama ja tez juz sie bije z myslami i ochota na <sex> no ale trzeba czekac postanowilam ze po wizycie moze jak lekarz pozwoli
ja jestem 15 dni po cc i nadal leci ze mnie nieraz nie a jak juz poleci to normalnie krew...
em_ka nie jestes sama ja tez juz sie bije z myslami i ochota na <sex> no ale trzeba czekac postanowilam ze po wizycie moze jak lekarz pozwoli
Podziel się: