reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Połóg i wszystko co z nim związane

reklama
u mnie 15 dzień od cc- krwawię głównie po większym karmieniu i odciąganiu pokarmu ( widać jak oxytocyna ładnie macice obkurcza bo brzuch juz prawie płaski). Dodam, że moja ginka powiedziała że " czyściła mi macicę" co już nie często praktykują. A tak czy siak trochę leci, choć zupełnie nie jest uciążliwe gdyby nie podpaska. Emeczka skonsultuj jak najszybciej! Czy jakies zatory czy czort wie co się nie robią.

ja już nie krwawie żywą krwią,tylko takie brunatne.. no i żółte, ale to ropne z kolei.. wczoraj ginekolog powiedział, że macica już się oczyściła wg. niego, więc luz..ale grubsze wkładki nadal są w ruchu..zwłaszcza nocą jakoś tak więcej leci..

dziewczyny, goraczka mi wczoraj spadla po ok 5 h ale niepokoi mnie teraz inna rzecz. NIby jak bylam w szpitalu na pogotowiu z ta rana bo mi sie saczylo osocze zabarwione krwia to po obejrzeniu rany powiedzieli ze rana sie goi dobrze i ze to normalne ze wychodzi osocze bo sie rana oczyszcza, jednak dzisiaj wychodzi mi w takich ilosciach ze jak mialam koszule dluga na sobie to caly dol mokry :/ jak wstaje z lozka to praktycznie ciurkiem leci i nie wiem czy ktoras z was teza tak ma czy znowu mam jechac zeby to zobaczyli???
Ogolnie moje samopoczucie jest srednie, czuje sie tak jakby mnie grypa brala, czyli ogolny bol ciala i migrenowy bol glowy (bez goraczki) , moze to ze zmeczenia a moze organizm walczy z ta infekcja bo antybiotyk skonczylam wczoraj, a widze ze rana leciutko zaczerwieniona z jednej strony. NIe chce sie juz faszerowac swinstwami jak daje pies bo mala wszystko pozniej wysysa :/

Emka ja bym pojechała sprawdzić co się dzieje. Mi przez pierwsze 5 dni po cc zakładali opatrunek więc dokładnie nie wiem jak ta rana wyglądała, ale opatrunek nie był mokry. Po zdjęciu nic się z rany nie sączyło. Troche to dziwne i to w takiej ilości. Do lekarza maszeruj.

Emka, mnie tez sie to wszystko nie pdoba, nie chce cie straszyc, ale saczaca sie rana, zatrzymanie krwawienia i stan podgoraczkowy razem nie wygladaja najlepiej. Idz do przadnego lekarza i koniecznie powiedz o tym wszystkim... Tu nie ma hihi, to sa powazne sprawy.

Emka popieram corin to zle wyglada...co prawda mi tez sie sączyło ale pare dni....osuszalam to spirytusem i wietrzylam. Rana do tej pory mnie boli i szczypie ale nic sie nie zaczerwieniło ani nic juz nie leci. Prosze cie idz to sprawdz.A co do krwawien dzis mija 3 tydzien a ja nadal krwawie ...mniej i ciemna krwią ale jednak.

dzieki dziewczyny za odpowiedzi, jutro o 10:00 ide na sciagniecie reszty szwow to zapytam babeczki czy to normalne ze mi tak cieknie, zobaczymy co powie i od razu poprosze o zmierzenie cisnienia, bo mimo ze nie mam goraczki to rabanie w glowie mi nie przeszlo, jakby mi mlotami walili w srodku :/ paranoja!!
Ide spac bo mala zasnela, dobranoc :*

reklama
em ka odezwij się koniecznie co i jak po zdjęciu szwów. corin ma rację wszystko to razem do kupy daje do zastanowienia.

Do góry