reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Połóg i wszystko co z nim związane

to ja wrzucałam ćwiczenia dla 'cesarzowych', które się robi od razu po porodzie. Ja staram sie robić codziennie, oczywiście nie zawsze mi wychodzi, bo czasami trzeba poprasować tudzież posprzątać..... w każdym razie wg tych ćwiczeń mieśnie brzucha można zacząć ćwiczyć od 6 tyg..... w 6 tyg po porodzie wybieram się do lekarza i mam zamiar usłyszeć, że mogę zacząć biegać.....

co do kilogramów u mnie to zostało mi do zrzucenia 2 - 3 kg do stanu sprzed porodu, a tak wogóle to 5 - 6 kg do mojego wyjściowego stanu.....

co do brzucha to paskuda, zwisa sobie taki kawałek tłuszczyku..... fuj..... no i nie mieszczę się jeszcze w ciuchy sprzed porodu.... :( chyba, bo dla spokoju duszy jeszcze nie próbowałam.....

reklama
a ja wrec odwrotnie mieszcze sie w spodnie ktore przed ciaza byly ino ino a teraz spokojnie zaloze i mam luzik :) na pocatku ciazy wazylam 65kg a teraz 61,5kg takze jeszcze mnie to chyba te kg ktore tracilam na poczatku hehe oby tak zostalo ale chcialabym jeszcze zrzucic z 5 conajmniej zeby w koncu wygladac jakos:) bo nie bede klamac troszke sie zaniedbalam:/
denerwuje mnei skora na brzuchu:/taka dziwna jest jak stara mam nadzieje ze wroci do elastycznosci :) wlasnie nie wiem kiedy po cesarce mozna wziasc sie za cwiczenia:/chociaz te nieszczesne brzuszki bym robila...

a tak z innej beczki
1.kobitki dlugo sie oczyszczalyscie po CC ??mi juz minelo 4 tyg od porodu i jeszcze jakies pozostalosci brazowe sa...
2.tak zapytam jak dlugo czekacie na ponowne przytulanka??

Mi już nic nie leci :-)
Tzn mam lekkie na wkładkach bardzo jasno-brązowe pozostałości, ale to już od ładnych kilku dni. I powoli mi libido powraca, no ale biedny Paweł jeszcze musi poczekać :-)

Ja przestalam krwawic w czwartek po 4 tyg ale jeszcze wkladek uzywam bo czasami ccos tam jeszcze sie pojawi a co libido u mnie ponizej zera...

u mnie tez juz spokój.. ale o seksie nie myślę, boje się bo nadal mnie boli, chyba mi tam cos spierniczyli:-(dzisiaj na badania a w przyszłym tygodniu znowu na wizytę do lekarza

reklama
Do góry