balkan
Fanka BB :)
to ja wrzucałam ćwiczenia dla 'cesarzowych', które się robi od razu po porodzie. Ja staram sie robić codziennie, oczywiście nie zawsze mi wychodzi, bo czasami trzeba poprasować tudzież posprzątać..... w każdym razie wg tych ćwiczeń mieśnie brzucha można zacząć ćwiczyć od 6 tyg..... w 6 tyg po porodzie wybieram się do lekarza i mam zamiar usłyszeć, że mogę zacząć biegać.....
co do kilogramów u mnie to zostało mi do zrzucenia 2 - 3 kg do stanu sprzed porodu, a tak wogóle to 5 - 6 kg do mojego wyjściowego stanu.....
co do brzucha to paskuda, zwisa sobie taki kawałek tłuszczyku..... fuj..... no i nie mieszczę się jeszcze w ciuchy sprzed porodu.... chyba, bo dla spokoju duszy jeszcze nie próbowałam.....
co do kilogramów u mnie to zostało mi do zrzucenia 2 - 3 kg do stanu sprzed porodu, a tak wogóle to 5 - 6 kg do mojego wyjściowego stanu.....
co do brzucha to paskuda, zwisa sobie taki kawałek tłuszczyku..... fuj..... no i nie mieszczę się jeszcze w ciuchy sprzed porodu.... chyba, bo dla spokoju duszy jeszcze nie próbowałam.....