reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

POŁÓG, czyli jak dochodzą nasze ciała i psychika po porodzie, baby blues itd.

dziewczyny poradzcie, wczoraj minęło mi 6 tygodni połogu i nadal krwawię... nie mocno, ale wkładka co dziennie zabrudzona krwią... żaden to śluz, tylko normalna krew... czy to normalne? dodam, że to nie okres na 100 %, bo karmię piersią i jak urodziłam 1-wsze dziecko to dopiero po odstawieniu od piersi definitywnie dostałam okres- po16 miesiącach od porodu dopiero, a połóg trwał 3 tygodnie.

reklama
Lene55 Wg mnie powinnaś to skonsultować, bo jednak czystą krwią nie powinnaś lecieć tylko najpierw krew, potem brunatne a na koniec żółtawe lub białek. Nie chcę straszyć ale dodatkowo grozić Ci to może anemią, skoro już 6 tygodni tracisz krew więc ryzyko osłabienia organizmu zwłaszcza, ze karmisz piersią.

Lene- ja też myślę, że powinnaś to skonsultować z lekarzem, ja jestem 5 tygodni po cc i nie krwawię już prawie w ogóle od kilku dni, miałam zamiar zgłosić to wczoraj, gdybym nadal krwawiła. Byłaś już może na wizycie poporodowej u gina?

Pauletta jeszcze nie byłam, w poniedziałek mam wizytę kontrolną z Mikołajem, więc przy okazji wpadnę do gina....chociaż mam jakieś lęki po pobycie na porodówce i już mnie boli na myśl o badaniu :zawstydzona/y:

Dziewczyny! A te co rodziły naturalnie...jak długo krwawiłyście? Bo ja już 3 tydzień lecę ciągle na podpaskach i już mi się moje 4 litery w te upały gotują...

Kasia u mnie krwawienie 2 tyg pozniej tydz. plamienie a teraz juz praktycznie czysto czasem tylko plamienie takie bezowe:eek:

Kasia-u mnie bylo okolo 2-3 tygodnie krwawienia z tym ze coraz slabsze az w koncu przeszlam na wkladki bo samo pamienie sie pojawialo, no i teraz juz zupelnie czysto-jestem 6 tygodni po porodzie.

reklama
a ja mam teraz taki śluz jak w dniach płodnych, rozciągliwy i bezbarwny, jesli mam rację to niedługo dostanę okres a jak nie to nie wiem skąd ten śluz:confused:

Do góry