reklama
andzik1984
Fanka BB :)
U mnie za to w druga strone przed mialam E teraz 70J czyli rozmiar praktycznie nie do dostania wiec ciagle wylewaja mi sie bokami i problem z odzieza, wygladam strasznie z takimi gigantami, bo ja 1,60wzrostu mam, a co bedzie jak obwisna po karmieniu Mam nadzieje, ze chociaz troche po karmieniu zmaleja, bo kregoslup juz mi siada...
coralic
Fanka BB :)
Tego wlasnie się boję... jeszcze karmie piersią, ale piersi maleją, lekko obwisły i jestem przerażona co to będzie jak całkowicie zakończe karmienie! Może czym dłużej się karmi tym gorzej dla piersi?
Przed ciążą dużo ćwiczyłam i pamiętam, że piersi miałam twarde jak kamień, więc może ćwiczenia coś pomogą na te nasze kłopoty ...
Przed ciążą dużo ćwiczyłam i pamiętam, że piersi miałam twarde jak kamień, więc może ćwiczenia coś pomogą na te nasze kłopoty ...
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
mi rozmiarowo wróciły jak przed ciążą, ale jak karmiłam to miałam takie giganty że sa bardzo obwisłe teraz jestem jeszcze gruba to pół biedy ale jesli jakimś cudem schudnę i piersi też to będą wstrętne wiszące flaki, po prostu ohyda..........
helena1987
Zaangażowana w BB
też się obawiam co to będzie jak skończę karmić mam nadzieję, że rozmiar będzie taki jak przed ciążą, bo kręgosłup wysiada:-(a co do jędrności to nie łudzę się, że będą w na tym samym poziomie jak wcześniej...
Ja nadal karmię, ale piersi już się zmieniły, są bardziej obwisłe i mniejsze niż przez pierwsze miesiące po urodzeniu malucha, co dziwne, bo mój synek nie jest chętny do jedzenia innych rzeczy niż mleko.
Co do wagi to Wam się pochwalę, że właściwie jest taka sama jak przed ciążą, ale to zasługa nocnych karmień.
Co do wagi to Wam się pochwalę, że właściwie jest taka sama jak przed ciążą, ale to zasługa nocnych karmień.
reklama
Bestyja :P
Administrator
Witajcie młode mamusie.
na naszym forum działa poddział ekspercki,
CHICCO wszędzie tam, gdzie dziecko
w którym odpowiada na pytania a Gosia Borecka, doula
( odkryj swoją ścieżkę macierzyństwa | Gosia Borecka – doula w Warszawie i online )
Jest mamą piątki dzieciaczków i ma ogromne doświadczenie w tematyce noworodkowej i niemowlęcej a także wszelkich poporodowych bolączek.
Zajrzyjcie do niej.
zapraszam.
na naszym forum działa poddział ekspercki,
CHICCO wszędzie tam, gdzie dziecko
w którym odpowiada na pytania a Gosia Borecka, doula
( odkryj swoją ścieżkę macierzyństwa | Gosia Borecka – doula w Warszawie i online )
Jest mamą piątki dzieciaczków i ma ogromne doświadczenie w tematyce noworodkowej i niemowlęcej a także wszelkich poporodowych bolączek.
Zajrzyjcie do niej.
zapraszam.
Podziel się: