reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polki -Muzulmanki

reklama
Salam
Fasolko my chyba dwie tu zostalysmy.
Jak sie czujecie?
Ja jestem teraz w Polsce ale niedlugo wracam, termin goni sama rozumiesz.
A tu znowu przeprowadzka...nie mam sily ale alhamdullah bede mial teraz ogrodek inshallah.
Przytylam tylko okolo 16 kilo :eek:a tu jeszcze 6 tygodni do rozwiazania.
A jak u ciebie?

Witam ja też tu zaglądam;-):-)
Umm Yasin jakim liniami leciałaś, że pozwolili Ci wejść na pokład?Moje koleżanka w 32 tygodni ciąży nie mogła polecieć Lotem:baffled:

Salam
Lecialam liniami Ryanair. Mozna latac do 36 tygodnia ciazy. Mialam list od lekarza potwierdzajacy ze nie ma zadnych przeciwskazanian ale nawet nikt o to nie pytal.
Po 32 tyg ciazy trzeba poprostu miec zaswiadczenie od lekarza.

salam aulakum sisostrzyczki

i witam wszystkie Panie))

Umnie ok mala tak pelza pod skora hehe ze az czasami mam ochote ja wyjac i odpoczac:D:cool2:
popelzalaby chwilke po dywaniku i wsadzilabym ja spowrotem:szok::-D

Trosie rozstepy mi wychodza na ...(nie na brzuniu)
A i czas rozejrzec sie za wozkiem podobaja mi sie wozki X-lander zielone jabyszko...chyba nie dostepne w uk...ale sciagalabym z polski....
moze ma ktoras?

Fajnie ze odpoczelas umm yasin i dobrze ze zagladacie laseczki...
nie powem sama jakos czasu nie mam((((
a co dopiero jak dzidzia bedzie hohoho////
zapomnijmy o wolnym czasie hehe

ok ja uciekam buziaczki slodziaczki

salam aulkaum

As salamu alejkum
Mam na imie Izabela Hanan Shaleizi
pewnie czesc mnie kojarzy, bo ja w Eterze to wszedzie bywam :D

muzulmanka ponad 3 lata, mama 19 miesiecznego szczescia o imieniu Rayaan
mieszkam obecnie w Nottingham :)
podrawiam

Ostatnia edycja:
Assalamu aleykum
Witaj Iza Hanan. Witajcie dziewczyny.
Pozdrowienia dla wszystkich brzuszkow. Juz wam duzo czasu nie zostalo kobitki do D-day... Odpoczywajcie i masujcie swoje brzuszki.
Fasola, wierz mi, ja to bym czasem chciala z powrotem schowac mojego Yasina do brzucha choc na chwile... :) Trawa jest zawsze bardziej zielona po drugiej stronie plotu...

kiedyś u którejś z dziewczyn przeczytałam taki opis " jak dziecko jest małe to chce się je zjeść a jak już są większe to sie żałuje że ich sie nie zjadło ":-D:-D:-D:-D

reklama
Viola to pewnie u mnie przeczytałaś;-):-D
Malutko piszecie kobietki. Jak Wasze brzuszki?
My byłyśmy tydzień na wczasach w Turcji, było suuuper:-)Ania pięknie zniosła podróż. Hotel przystosowany dla rodzin z dziećmi, łóżeczka, krzesełka do karmienia i inne bajery:happy:

Do góry