reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polki -Muzulmanki

reklama
Salam Kobitki
Jestem mama slicznej i zdrowej coreczki !!! Alhamdullah 100 razy. Amal urodzila sie 3 czerwca o 7 pm. Jestem obolala bo mialam cesarskie ciecie ale szczesliwa . Jest taka slodka mashallah. Jak tam z toba Fasolko ?

Salam
No wiec bylo tak... Bylaa sroda. Mialam rodzinke na obiedzie. Okolo 4 pm wszyscy zbierali sie do domu a ja na rutynowa kontrole do szpitala na ctg, zeby posluchac serduszka malej. Przez pierwsze 10 mni bylo wszystko ok. Wyniki kwri i moczu byly rowniez ok. A po chwili sie zaczelo. Mialam juz poczatkowe skurcze ale nie bolalo i dziecka tetno zaczelo spadac. Juz widzialam na wykrecie ze cos jest nie tak. Byl ze mna tato i maz i oczywiscie synek. Mowie do taty zawolaj polozna - to nie wyglada dobrze. Po chwili przyszla , spojzala na wykres i pokowala glowa. Powiedziala - ty nigdzie nie idziesz zostajesz i zawiozla na porodowke. okazalo sie ze mam juz prawie 2 cm rozwarcia i tetno dziecka jest niepokojace. W ciagu 20 mni lekarze zdecydowali ze najbezpiecznijesza bedzie cesarka. Nia ma czasu do stracenia. I tak w ciagu 2 godz od przybycia do szpitala mialam juz swoja coreczke. Nie mialam ze soba nic, zadnych ciuszkow itp. Maz byl ze mna przy operacji i dopiero po wszystlim pojechal do domu po wszystkie rzeczy i to na dodatek w niebieskich ubraniach jakie nosi sie przy operacjach. Biedak byl taki przejety ze zapomnial zdjac. Takze nigdy nic nie wiadomo. Moja Amalka urodzila sie w 37 tyg ciazy. Ale alhamdullah ze wszystko jest ok. Allah wie najlepiej.

salam aulakum sis

Witkam kofane...

Przepraszam ze coraz to mniej sie odzywam ale jakos nie man czasku a jak mam to sama nie wiem ((((
U mnie prawie 37tydzien wczoraj leciuskie bole dziisja w miare ok))allhamdullilah

Zameczam sie prasowaniem i praniem coiuszkow i cala reszta,tytka spaowana do szpitala wiec tylo czekac az mala zacznie wychodzić))))

wolałabym poczekac do konca ale wszytko w rękach Boga

buziaczki slodziaczi mam nadizeje ze i u was ok kofaneeee

a to moj bebzik...

reklama
Salam dziewczyny dopiero co znalazlam to forum i chcialabym sie do was przylaczyc :-)
nie jestem muzulmanka ale interesuje sie islamem poniewaz moj luby jest musli:tak:
chcialabym zaprzyjaznic sie-jesli moge tak napisac z polkami-muzulmankami
z moim lubym znamy sie juz prawie 2 latka mamy swoje wzloty i upadki i chcialabym zapytac czy i u was jest tak i jak sobie z tym radzicie:hmm:
moj luby nie namawia mnie na zmiane religi nie naciska ja poki co nawet o tym nie mysle ale czasami sie klocimy i dla jednych to moga byc pierdoly ale nie dlamnie
on pochodzi z Algerii chodzi mi o to czy wasi mezowie ida wam na kompromis
mam nadzieje ze ktos sie odezwie:rofl2:

Do góry