reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polki -Muzulmanki

Fasoleczko my też przechodziłyśmy kolki przez całe trzy miesiące. Mojej córce ulgę przynosiły ciepłe okłady i masaż brzuszka oraz stosowanie Infacolu. Czasami podawałam jej również czopki homeopatyczne Viburcol. Niestety na kolkę jedynę stuprocentową terapią jest czas:cool:Gdy mała skończyła trzy miesiące kolki zniknęly, jak ręką odjął:-)
A i kładź córkę, jak najczęściej na brzuszku:tak:

reklama
jam z Wroclawia:-) ale rdzennie z mazowsza, wrocilam jednak w rodzinne strony mojej mamy:-)

wiecie moze kiedy bedzie eid? w sob czy ndz?

Wtam Wszystkich.:biggrin2:
Ostyatnio bardzo zaczelam iteresowac sie Islamem . Czy znajde moze tutaj jakas polke muzulumanke mieszkajaca w Birmingham lub okolicy?! Mam wiele pytan...

witam wszystkich!! nawet niewiecie jak sie ciesze ze znalazlam takie forum.
jesterm zona muzulmanina juz 2 lata.jestem bardzo szczesliwa.niedawno dolaczylam do islamu.i bardzo bym potrzebowala jakiegos kontaktu z dziewczynami,kobietami- muzulmankami.najlepiej na gg or naszej klasie.tutaj gdzie mieszkam czyli w anglii, w tym miescie jest duuuzo polakow rasistow i potrzebuje kogos z kim bym mogla porozmawiac zwierzyc sie, doradzic.prosze niech ktos odpowie na tego posta. dziekuje.

Salam
Ja tez mieszkam w UK, Londyn a ty gdzie? Mozesz do mnie zawsze napisac, bedzie mi milo :-). Jak nie chcesz tu publicznie to wyslij prywatna wiadomosc.
A mezus skad?

witam serdecznie i dziekuje ze odpisalas.
jestem z sittingbourne.male miasteczko godzine od londynu.to jest moj numer gg: 1715308. albo wejdz na nasza klase jak masz.: luiza frysna.super ze bede mogla z kims pogadac na tematy ktore sa zabronione w gronie polakow.pozdrawiam serdecznie.

reklama
Wtam Wszystkich.:biggrin2:
Ostyatnio bardzo zaczelam iteresowac sie Islamem . Czy znajde moze tutaj jakas polke muzulumanke mieszkajaca w Birmingham lub okolicy?! Mam wiele pytan...

salam aulakum ja jestemz B-ham i jest nas tu wiecej o wiele wiecej...

W sobotke jest spotkanko siostrzyczek...same poleczki wiec zapraszamy bedzie to w MOSLEY wiec jesli masz czasior to ZAPRASZAMY

DAJ ZNAC CZY CI PASUJE WIEC SZCZEGOLKI CI PRZESLE

LUIZA-bardzo mi przykro,ach ci polacy ale pamietaj ze po smierci niebedzie imdo smiechu.
Powinnas robic duzo dua,
May Allah guide them

Do góry