reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polki -Muzulmanki

Witam serdecznie wszystkich.Szukam kontaktu z polkami ktore juz przeszly na islam lub maja taki zamiar,i mieszkaja w poludniowo zachodnim londynie.pomozcie mi poznac ta religie od strony kogos z naszego kraju:-)jestem bardzo zainteresowana tym tematem a z ksiazek nie dowiem sie wszystkiego:-)pozdrawiam

reklama
Salam ja miszkam w polnocno zachodnim londynie, ale mam duzo znajomych i spotykamy sie czesto. Jak chcesz mozemy sie zobaczyc i pomoge ci w zrozumieniu islamu i odpowiem w miare moich mozliwosci na pytania inshallah.

witam dziewczyny powiem wam szczerze ze traz odkrylam te strone . Bardzo mnie zaciekawila z paru wzgledow wymienie tylko jeden bo na razie nie mam ochoty sie zwierzyc - tym bardziej ze od pierwszej strony czytalo sie was swietnie , strasznie mnie wciagnelo ale odkad pojawila sie wampirka - powiedziala ze jest gleboka wierzaca katoliczka - mialam wrazenie ze ja atakujecie (brrr....) z tego co sie zorientowalam to ona raczej tylko pyt zadawala ale z waszej strony to bylo przykre uwierzcie . Odpowiedzi na jej pyt to byly jakies zimne cytaty ktore nic nie wyjasnialy - mam wrazenie ze wy do konca nie jestescie (z calym szacunkiem) przekonane do tej wiary , a na dodatek nie potraficie jasno , krotko i na temat dac jasna odpowiedz .przepraszam ale z waszych wypowiedzi wynikalo jakoby wampirka byla jakims wrogiem , ktorego trzeba postawic do pionu - tak muzulmanie nie postepuja....

chathamka--masz racje muzulmanie sa otwrci i mili dla wszystkich...
Jesli naprawde to jakos ze wyszlo to z calym szacunkiem PRZEPRASZAM WAMPIRKE....
Napewno nikt niechhcial jej urazic,mmy dobre serdusia :tak::tak::tak:i intencje...

I powiem ci szczerze ze kazdy ma prawo wierzyc w to co zechce.My wyznajemy wiare ISLAMU inni ludzie inne wiary i powinnismy sie akceptowac nawzajem...

Buziaki i naprawde przepraszam Ciebie i wszystkich ludzi jesli odebraliscie nas ŻLE to niebylo nasza intencja....

chathamka--masz racje muzulmanie sa otwrci i mili dla wszystkich...
jesli naprawde to jakos ze wyszlo to z calym szacunkiem przepraszam wampirke....
napewno nikt niechhcial jej urazic,mmy dobre serdusia :tak::tak::tak:i intencje...

i powiem ci szczerze ze kazdy ma prawo wierzyc w to co zechce.my wyznajemy wiare islamu inni ludzie inne wiary i powinnismy sie akceptowac nawzajem...

buziaki i naprawde przepraszam ciebie i wszystkich ludzi jesli odebraliscie nas żle to niebylo nasza intencja....
witam , wiesz nie masz mnie za co przpraszac ale troche zaprzeczasz wiarze , tak nie mozna , tym sposobem mozna kogos ponizyc akcentujac jaki to islam jest wspanialy . Masz racje musimy akceptowac wszytkich ,dookola i nie mozna dac komus do zrozumienia ze jego wiara jest taka czy owaka nie zapominajmy o tym....

Chathamka czy Ty przypadkiem troszkę nie przesadzasz?Ja też nie jestem muzułmanką i jakoś nie czułam się poniżana;-)Islam jest wspaniały:tak:Chrześcijaństwo, Judaizm, Hinduizm również, wszystko zależy od ludzi i ich podejścia
Ciekawe co u Maryamki?

chathamka czy ty przypadkiem troszkę nie przesadzasz?ja też nie jestem muzułmanką i jakoś nie czułam się poniżana;-)islam jest wspaniały:tak:chrześcijaństwo, judaizm, hinduizm również, wszystko zależy od ludzi i ich podejścia
ciekawe co u maryamki?
antila - zgadzam sie z toba tylko nie do konca mnie zrozumialas . Ja nie czuje sie ponizona z jakiego powodu ja poprostu zauwazylam atak zamiast wytlumaczenia , odpowiedzi na konkretne pyt.jezeli ktos sie grzecznie pyta , tu chodzi tylko o zachowanie . Podczytuje to forum musze przyznac ze na poczatku mozna bylo wyczuc wrogosc , od pewnego czasu( nadrobilam wszystko ,jestem na bierzaco) i atmsfera stala sie dosc przyjacielska .jezeli nie macie nic przeciwko to chetnie przylacze sie do forum

antila - zgadzam sie z toba tylko nie do konca mnie zrozumialas . Ja nie czuje sie ponizona z jakiego powodu ja poprostu zauwazylam atak zamiast wytlumaczenia , odpowiedzi na konkretne pyt.jezeli ktos sie grzecznie pyta , tu chodzi tylko o zachowanie
Chathamka to sorki rzeczywiście źle zrozumiałam :-)
Fajnie by było, aby dziewczyny się częściej odzywały:happy:

reklama
Do góry