Witam serdecznie wszystkich.Szukam kontaktu z polkami ktore juz przeszly na islam lub maja taki zamiar,i mieszkaja w poludniowo zachodnim londynie.pomozcie mi poznac ta religie od strony kogos z naszego kraju:-)jestem bardzo zainteresowana tym tematem a z ksiazek nie dowiem sie wszystkiego:-)pozdrawiam
reklama
Salam ja miszkam w polnocno zachodnim londynie, ale mam duzo znajomych i spotykamy sie czesto. Jak chcesz mozemy sie zobaczyc i pomoge ci w zrozumieniu islamu i odpowiem w miare moich mozliwosci na pytania inshallah.
fasoleczka
Fanka BB :)
Anya--alhamullilah
Ja mieszkam daleko iwec moge tylko polecic stronke
Planetaislam.pl
Ale niema to jak pogawedzic z kims na żywca...
Życze milego spotkanka z UMM YASIN
caluski kobitki
Ja mieszkam daleko iwec moge tylko polecic stronke
Planetaislam.pl
Ale niema to jak pogawedzic z kims na żywca...
Życze milego spotkanka z UMM YASIN
caluski kobitki
witam dziewczyny powiem wam szczerze ze traz odkrylam te strone . Bardzo mnie zaciekawila z paru wzgledow wymienie tylko jeden bo na razie nie mam ochoty sie zwierzyc - tym bardziej ze od pierwszej strony czytalo sie was swietnie , strasznie mnie wciagnelo ale odkad pojawila sie wampirka - powiedziala ze jest gleboka wierzaca katoliczka - mialam wrazenie ze ja atakujecie (brrr....) z tego co sie zorientowalam to ona raczej tylko pyt zadawala ale z waszej strony to bylo przykre uwierzcie . Odpowiedzi na jej pyt to byly jakies zimne cytaty ktore nic nie wyjasnialy - mam wrazenie ze wy do konca nie jestescie (z calym szacunkiem) przekonane do tej wiary , a na dodatek nie potraficie jasno , krotko i na temat dac jasna odpowiedz .przepraszam ale z waszych wypowiedzi wynikalo jakoby wampirka byla jakims wrogiem , ktorego trzeba postawic do pionu - tak muzulmanie nie postepuja....
fasoleczka
Fanka BB :)
chathamka--masz racje muzulmanie sa otwrci i mili dla wszystkich...
Jesli naprawde to jakos ze wyszlo to z calym szacunkiem PRZEPRASZAM WAMPIRKE....
Napewno nikt niechhcial jej urazic,mmy dobre serdusia i intencje...
I powiem ci szczerze ze kazdy ma prawo wierzyc w to co zechce.My wyznajemy wiare ISLAMU inni ludzie inne wiary i powinnismy sie akceptowac nawzajem...
Buziaki i naprawde przepraszam Ciebie i wszystkich ludzi jesli odebraliscie nas ŻLE to niebylo nasza intencja....
Jesli naprawde to jakos ze wyszlo to z calym szacunkiem PRZEPRASZAM WAMPIRKE....
Napewno nikt niechhcial jej urazic,mmy dobre serdusia i intencje...
I powiem ci szczerze ze kazdy ma prawo wierzyc w to co zechce.My wyznajemy wiare ISLAMU inni ludzie inne wiary i powinnismy sie akceptowac nawzajem...
Buziaki i naprawde przepraszam Ciebie i wszystkich ludzi jesli odebraliscie nas ŻLE to niebylo nasza intencja....
witam , wiesz nie masz mnie za co przpraszac ale troche zaprzeczasz wiarze , tak nie mozna , tym sposobem mozna kogos ponizyc akcentujac jaki to islam jest wspanialy . Masz racje musimy akceptowac wszytkich ,dookola i nie mozna dac komus do zrozumienia ze jego wiara jest taka czy owaka nie zapominajmy o tym....chathamka--masz racje muzulmanie sa otwrci i mili dla wszystkich...
jesli naprawde to jakos ze wyszlo to z calym szacunkiem przepraszam wampirke....
napewno nikt niechhcial jej urazic,mmy dobre serdusia i intencje...
i powiem ci szczerze ze kazdy ma prawo wierzyc w to co zechce.my wyznajemy wiare islamu inni ludzie inne wiary i powinnismy sie akceptowac nawzajem...
buziaki i naprawde przepraszam ciebie i wszystkich ludzi jesli odebraliscie nas żle to niebylo nasza intencja....
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Chathamka czy Ty przypadkiem troszkę nie przesadzasz?Ja też nie jestem muzułmanką i jakoś nie czułam się poniżana;-)Islam jest wspaniałyChrześcijaństwo, Judaizm, Hinduizm również, wszystko zależy od ludzi i ich podejścia
Ciekawe co u Maryamki?
Ciekawe co u Maryamki?
antila - zgadzam sie z toba tylko nie do konca mnie zrozumialas . Ja nie czuje sie ponizona z jakiego powodu ja poprostu zauwazylam atak zamiast wytlumaczenia , odpowiedzi na konkretne pyt.jezeli ktos sie grzecznie pyta , tu chodzi tylko o zachowanie . Podczytuje to forum musze przyznac ze na poczatku mozna bylo wyczuc wrogosc , od pewnego czasu( nadrobilam wszystko ,jestem na bierzaco) i atmsfera stala sie dosc przyjacielska .jezeli nie macie nic przeciwko to chetnie przylacze sie do forumchathamka czy ty przypadkiem troszkę nie przesadzasz?ja też nie jestem muzułmanką i jakoś nie czułam się poniżana;-)islam jest wspaniałychrześcijaństwo, judaizm, hinduizm również, wszystko zależy od ludzi i ich podejścia
ciekawe co u maryamki?
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Chathamka to sorki rzeczywiście źle zrozumiałam :-)antila - zgadzam sie z toba tylko nie do konca mnie zrozumialas . Ja nie czuje sie ponizona z jakiego powodu ja poprostu zauwazylam atak zamiast wytlumaczenia , odpowiedzi na konkretne pyt.jezeli ktos sie grzecznie pyta , tu chodzi tylko o zachowanie
Fajnie by było, aby dziewczyny się częściej odzywały
reklama
nie ma sprawy mam nadzieje ze sie zaprzyjaznimy - pogoda troche nie sprzyja , a do tego chyba jeszcze jesienna depresja mnie dopadaChathamka to sorki rzeczywiście źle zrozumiałam :-)
Fajnie by było, aby dziewczyny się częściej odzywały
Podziel się: