reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polki -Muzulmanki

wa alaiki salam

Witajcie kofane...

nie nie urodzilam jeszcze...Na dziisja mam termin tzn mialam...
Moja mała kofana Maryam wcale sie nie spieszy:laugh2:
Chociaz cos sie zaczyna dziac.
W poniedzialaek mam KTG(znowu problemy z cisnieniem)
A jak nie urodze do czwartku to dadza mi zastrzyczek na wywolanie bóli....:baffled:
Wcale tego niechce,Allah subhana wa ta ala wie najlepiej kiedy Maryam zechce wyjsc.

Wczoraj gotowalam zupcie i pojechalam do mamus po powrocie mama zauwazyla ze..........niewyłączyłyśmy gazu....
Allahmdullilah płomien ciągle był...
Pomyslcie gdyby płomien sie zgasil....Zapaliłabym świtełko i BUM...BUM..
Allah subhana wa ta ala nas ocalił.

Niewiem co mam pisac moj M wrócił z pracki i nadaje jak radyjko...wiec musze go wysłuchać....

salam aulkaum kofane...

reklama
salam aulakum

allhamdullilah mamy córcie
Maryam miała podczas porodu 60cm i 4040kg.
Jest najpiekniejszym dzidziusiem na swiecie:happy2:
Byla robiona wypadkowa cesarka,dziecko głowka w góre...kregoslupem ocierala sie o moj kregoslup...rzwarcie bylo na 8cm.Na szczescie lekaze zrobili USG przed porodem a mala jeszcze kupke mi w brzuniu zrobila i po tym lekarze sie zorientowali ze cos nie tak.........
cesareczka w niedzielke 26-07a w domku 29-07 krotko p tym 31-07 znowu szpital na 7 dni.
Problemy z oddychaiem skrety w plucach...znowu:
-morfiny,kroplowki,zastrzyki....
wczorajmnie wypuscili z bolem co prawda ale tutaj szybciej do siebie dojde inshaallah
AAAAAAAAA wykryli ostre zapaleniie pluc Pniułmonia plus wode w prawym plucu i zapalenie pecherza...

allhamdulillah mama byla z niunka i dalej jest ja niedaje rady sie nie zajac:(
niestety mama byla zmuszona dac butle,ale zmieni sie to jak wroci aluska-->inshaallah

buziaczki dla was kochane

salam aulakukm

Salamki
Faloleczko GRATULACJE:-) Alhamdullah ze malutka zdrowa. Ja tez mialam emergency cesarke, wiem jak to jest ale widok zdrowego dziecka wynagradza caly bol.
Jakies chorobska sie ciebie czepily. Lecz sie kochana i niech sie coreczka zdrowo chowa inshallah.
Pozdrawiam was
Salam

sniadanko zaczynam od 7 tabletek...
w tym 3 antybiotyki.w szpitalu powedzieli ze moge karmic piersia ze niema problemu...ale wiesz jak niewiesz....
Z ta sluzba zdrowia..wiec sobie jeszcze pomysle czy ja karmic czy jeszcze odczekac....

buizaczki

Dziewczyny mam prosbe juz niedlugo ramadan czy poradzilybyscie mi jakies przepisy te na slodko jak i inne bylabym bardzo wdzieczna z gory dziekuje

wczoraj znowu wyladowalam w szpitalu
teraz jestem na b.silnych tabletkach cos jak morfina wiec o karmieniu moge zapomniec....

co do potraw to chyba zalezy co..
napewno u mnie jest inne jedzonko kuchnia marokanska...
zupka harira i dalej miesko slodkosci tez marokanskie,,,,
:cool2:
a jak u was siostrzyczki....

reklama
Do góry