reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polki -Muzulmanki

Fasoleczko chyba wcześniej był jakiś post( już usunięty) do którego się odnosiła Wampirka i Umm Yasin
Dla dziewczynki znalazłam w miarę swojsko brzmiące Kamila, Nadia:-)
Córeczka mojej pacjentki ma na imię Tala, ciekawe co to oznacza:confused:Uff kładę się spać, bo moja córcia wreszcie zasnęła.

reklama
Niezle ktos na was naskoczyl dziewczyny....kazdy ma prawo wyboru,,ja was nie potepiam chociaz jestem katoliczka,czasami was podczytuje przepraszam za to.

Ale prawda jest jedna wszyscy mamy jednego Boga i to przed nim kiedys bedziemy odpowiadac za nasze grzechy,niepotepiajmy nikogo szanujmy sie nawzajem a bedzie sie nam zylo duzo lepiej////

Fasoleczko ale mam prośbę nie paniuj mi tak bo mi głupio Viola jestem ok Buziaki
niektóre bardzo mi sie podobają z imion dla dziewczynek

Ostatnia edycja:
Jakis BUROK tu do nas zaglada zeby nam nawrzucac wiec jak widzicie to go reportujcie a post zniknie. :tak:

A z tymi imionami to nie jest obowiazek. Najwazniejsze zeby imiona nie mialy jakiegos zlego znaczenia. Kiedys mi jeden madry imam powiedzial: po smierci Bog bedzie sie ciebie pytal o to czy sie modlilas, a nie jak masz na imie :-) Oczywiscie lepiej jak ma sie imie po kims wielkim z historii islamu. Ja sobie "dopisalam" Maryam jako drugie. Taka podwojna osobowosc :)

Milego weekendu dziewczynki

salam aulakum wa rahamtullah wa barakatuh

Aaaaa dziekuje Antila ...szkoda ze ne widzialam tego posta...ale moze to i lepiej...
nio i ja wzielam sobie 2 imie NADIA:-):-D:-):tak:

beata1980 ja sie bardzo ciesze ze tu zagladnełas i zagladaj kochana kiedy zechcesz... bardzo madre słówka...cyt''Ale prawda jest jedna wszyscy mamy jednego Boga i to przed nim kiedys bedziemy odpowiadac za nasze grzechy,niepotepiajmy nikogo szanujmy sie nawzajem a bedzie sie nam zylo duzo lepiej////''

Maryamka-Sabr sabr słonko...pamietajmy ze łatwo nas idzie wyprowadzic z równowagi ale nadajac przezwiska innym osoba stajemy sie za to odpowiedzialne..I Anioł juz nam wszystko zapisuje,wiec lepiej czasami ugryzc sie w jezorek...
A w dzionek ostateczny nikt nas sie nie zapyta dlaczego nazwalas brzydko tego i tego czlowieka...

ale sie objadlam...frytunie kanapeczki kisielek ...
kisielek to moj posileczek zajazdam sie nim mnim mnim...

Maryamko Twoje polskie imię znam , a muzłumańskie to jak ono włąściwie brzmi bo ja chiny ludowe nie wiem juz zgłupiałam :confused:

a o jakim Wy poście piszecie chyba go przeczyłam albo moderator szybciutko go usnunął mam tylko andzieje ze nikogo nie obraził

Hi, hi Fasoleczko, Maryamka wcale nie nazwała brzydko tego kogoś. Burok to tylko warzywko:-D:-D:-D

Assalamu aleykum

Viola, moje drugie imie to Maryam.
Fasolko, piszac BUROK mialam na mysli te algierskie buroki co sie je nadziewa mieskiem i smazy na glebokim oleju :) Mniam. Przepis podalam na poprzednich stronach. Ale warzywko tez moze byc, Antilko...
Dobrze ze nie widzialyscie tych postow, bo byly tam wszystkie mozliwe "kwiatki" jezyka polskiego.
Pozdr

reklama
Ooooooooooooooo moj blad((((((((((
pzeplasam.....................................................

tylko nie bijcie...

nio i co tam u was robaczki moje kochane .....

piszcie piszcie ja poczytam heheh

Do góry