fasoleczka
Fanka BB :)
salam aulakum wa rahamtullah wa barkatuh
Witam cieplusko...
O ja to len taki jestem....codziennie sobie moiwe ze bede sie uczyc arabskiego a jak juz mam czas usiasc i uczyc sie komp mi w lapki wpada i ....................same wiecie(
Arabski jest taki wazny a ja dlaej trace czas na glupoty(((
Przeciez moge odejsc z tego swiata w kazdej minucie sekundzie ...a ja....ah,,,szkoda słow.((( az mi wstyd ze jestem tak malo odpowiedzialna siostra(((((((((((
Wlasnie skonczyl sie gotowac tajin...i caly domek pachnie ta potrawka...
no tak pachnie ale nie dlamnie(((((((
Ja dostalam chocolate milshaker i sie ciesze...a tego zapachu jedzonka nie moge zniesc(((
co tu jeszcze?
A dzisiaj odwiedzila mnie siostra w Islamie alhamdullilah i tak pogawedzilysmy o dzieciach i Islamie...alhamdullulah fajniusko...
Maryamka--odpoczywaj slonko polki mozesz hehe
soraya111--alhamdullilah nowa siostra w Islamie....Sis kochana ale szybciusko skrobnij co jak i gdzie ...?
buziaczki slodziaczki
salam aulakum wa rahamtullah wa barakatuh
Witam cieplusko...
O ja to len taki jestem....codziennie sobie moiwe ze bede sie uczyc arabskiego a jak juz mam czas usiasc i uczyc sie komp mi w lapki wpada i ....................same wiecie(
Arabski jest taki wazny a ja dlaej trace czas na glupoty(((
Przeciez moge odejsc z tego swiata w kazdej minucie sekundzie ...a ja....ah,,,szkoda słow.((( az mi wstyd ze jestem tak malo odpowiedzialna siostra(((((((((((
Wlasnie skonczyl sie gotowac tajin...i caly domek pachnie ta potrawka...
no tak pachnie ale nie dlamnie(((((((
Ja dostalam chocolate milshaker i sie ciesze...a tego zapachu jedzonka nie moge zniesc(((
co tu jeszcze?
A dzisiaj odwiedzila mnie siostra w Islamie alhamdullilah i tak pogawedzilysmy o dzieciach i Islamie...alhamdullulah fajniusko...
Maryamka--odpoczywaj slonko polki mozesz hehe
soraya111--alhamdullilah nowa siostra w Islamie....Sis kochana ale szybciusko skrobnij co jak i gdzie ...?
buziaczki slodziaczki
salam aulakum wa rahamtullah wa barakatuh