fasoleczka
Fanka BB :)
salam aulakum wa rahamtullah wa barakatuh
Witam kobitki
Jestem szczesliwa dzisiaj mialam pierwsze usg...
i widzialam dzidze )))) juppiiiiiiiiii
Allahu Akbar jaka ona mala....
Olivca widze ze jestesmy prawie w tym samym miesiacu...
Na kiedy masz termin kochan ja na 25 .07 inshaAllah
A dzidiza ma 10,4cm
Aaaa olivcia z ego co piszesz to co z niego za muzulmanin jesli on oklamuje swoja mame,ktora 3ba szanowac...a kłamiac mame łamiemy zasady Islamu....
tu nawet podam przyklad...
"Mężczyzna przyszedł do Proroka Allaha sallallaahu 'alayhi wa sallam i powiedział: Proroku Allaha! Kto spośród ludzi jest moim najlepszym przyjacielem? On odpowiedział: "Twoja matka." Mężczyzna zapytał "Kto potem?". Prorok odpowiedział: "Twoja matka." Mężczyzna zapytał po raz trzeci: "Kto potem?. I prorok jeszcze raz powtórzył: "Twoja matka."
Kiedy mężczyzna znów zapytał: "Kto potem?" - Prorok odpowiedział: "Potem twój ojciec." [zrelacjonowane przez al-Bukhaari (no.5971) oraz Muslim (7/2), przez Abu Hurayrah radiallaahu 'anhu]
Przykro mi ze on oklamuje rodzicow...buduja zwiazek na kłamstwie...
Wydaje mi sie ze on jest Pakistanczyk czyz sie myle?
papatki
salam aulakum
Witam kobitki
Jestem szczesliwa dzisiaj mialam pierwsze usg...
i widzialam dzidze )))) juppiiiiiiiiii
Allahu Akbar jaka ona mala....
Olivca widze ze jestesmy prawie w tym samym miesiacu...
Na kiedy masz termin kochan ja na 25 .07 inshaAllah
A dzidiza ma 10,4cm
Aaaa olivcia z ego co piszesz to co z niego za muzulmanin jesli on oklamuje swoja mame,ktora 3ba szanowac...a kłamiac mame łamiemy zasady Islamu....
tu nawet podam przyklad...
"Mężczyzna przyszedł do Proroka Allaha sallallaahu 'alayhi wa sallam i powiedział: Proroku Allaha! Kto spośród ludzi jest moim najlepszym przyjacielem? On odpowiedział: "Twoja matka." Mężczyzna zapytał "Kto potem?". Prorok odpowiedział: "Twoja matka." Mężczyzna zapytał po raz trzeci: "Kto potem?. I prorok jeszcze raz powtórzył: "Twoja matka."
Kiedy mężczyzna znów zapytał: "Kto potem?" - Prorok odpowiedział: "Potem twój ojciec." [zrelacjonowane przez al-Bukhaari (no.5971) oraz Muslim (7/2), przez Abu Hurayrah radiallaahu 'anhu]
Przykro mi ze on oklamuje rodzicow...buduja zwiazek na kłamstwie...
Wydaje mi sie ze on jest Pakistanczyk czyz sie myle?
papatki
salam aulakum