reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polki -Muzulmanki

Wracając do wielbłada. Dla nie-muzulmanek :) tlumacze. :ninja2:
Jest taka historia z zycia Proroka (pokoj z Nim) kiedy zobaczyl beduina, ktory zostawil wielblada nie przywiazujac go.
Prorok (pokój z Nim) zapytal: Dlaczego nie przywiazujesz wielblada?
A beduin na to: Pokladam cale moje zaufanie Bogu.
Prorok (pokoj z Nim) odpowiedzial: Najpierw przywiaz wielblada a potem ufaj Allahowi.

reklama
czytałam dziś we "voix catolique"-tygodnik-gazetka katolicka pt" głos katolicki" artykuł

"ZANIM ZAKOCHASZ SIĘ W .......... MUZUŁMANINIE" --------- przeczytałam i jestem w szoku,przeczytam jeszcze raz a potem z Wami podyskutuję na ten temat:)bo bardzo mnie ten artykuł zaciekawił:)

buziolki dla wszystkich:):):)

salam aulakum

i witam wszystkie Panny hhehehe

witaj Olivca:) Ciesze sie ze zawitalas do nas))))

A ja sie zastanawiam czy isc do lekarza czy niee?
Wsumie to mnie juz nie boli tak jak wtedy..
a mama mi powiedziala ze to norma bo macica sie rozrasta...i to boli troszunie....
a wiem ze jak pojde to.......powiedza mi paracetamol....i czekac bo za 4 dni mam usg moje pierwsze inshaallah...

salam aulakum

papatki

Witajcie
Viola, milo cie widziec, wpadaj czesciej. Poznalas mnie z innej strony bo jeszcze ci chyba nie zdazylam powiedziec ze jestem muzulmanka. Chociaz mowialm ci ze poznasz mnie po chustce...

Marymamko powiem ci ze się domysliłam mialam dwie opcje albo muzumanka albo hinduska :-) postaram sie wpadac napewno bede WAS podczytywać mam nadzieje do milego w koncu zobaczenia

fasolko poczekaj do usg i wtedy wypytaj, mi od początku mówią "streching" i tak w kółko a to moja pierwsza ciąża więc dziwny dla mnie wydaje się ból podbrzusza lub tych jajników, byłam u 4rech róznych lekarzy i mówią że tak ma być a dzidzia zdrowa więc tak ma być:)

mogę zeskanować ten artykuł i jakoś go tu wkleić ewentualnie jeśli mi powiecie jak to zrobić,bo ja miałam nawet problem żeby suwaczka sobie zainstalować,ale co Wam powiem,to Wam powiem ,artykułem nie będziecie zachwycone,tak mi się wydaję!

ten artykuł nie stawia facetów-muzułmanów w dobrym świetle,przynajmniej ja jako katoliczka tak to odebrałam,ale wiecie co (?) jak mi wytłumaczycie jak ,to ja Wam to wkleje wieczorkiem,bo teraz zaraz to juz zmykam,miłego dnia Wam życze:)papatki

reklama
Wracając do wielbłada. Dla nie-muzulmanek :) tlumacze. :ninja2:
Jest taka historia z zycia Proroka (pokoj z Nim) kiedy zobaczyl beduina, ktory zostawil wielblada nie przywiazujac go.
Prorok (pokój z Nim) zapytal: Dlaczego nie przywiazujesz wielblada?
A beduin na to: Pokladam cale moje zaufanie Bogu.
Prorok (pokoj z Nim) odpowiedzial: Najpierw przywiaz wielblada a potem ufaj Allahowi.
fajna historia,czyli najpierw pomyśl a potem licz na Boga!

Do góry