reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

ja pod wpływem małego śledztwa pscółki poczytałam ostatnie posty 3 pań i wszystkie były w stylu:

- a możecie mi polecić jakiś podgrzewacz? bo ja się skłaniam najbardziej do podgrzewacza chicco...:baffled:

- a jakiej pościeli używacie? Bo ja używam feretti...:baffled:

Jak dla mnie porażka...
jaka to musi być desperacja producenta (tudzież sprzedawcy) w tak prymitywny i nachalny sposób reklamować swoje produkty. Bo przecież trole mają kilkadziesiąt wpisów na koncie i są porejestrowane w różnym okresie czasu...

Problem z tym, że forum dzieciowe ma taką specyfikę, że udzielają się tutaj niemal wyłącznie mamy dzieci urodzonych w określonym miesiącu. Sporadycznie pojawi się ktoś z propozycją sprzedaży ubranek po starszym dziecku lub jakąś akcją charytatywną...
TU nie ma skoczków, bo mimo, że forum publiczne, ma bardzo ograniczoną liczbę forumowiczek. A nowa mama pojawia się niezmiernie rzadko i zwykle zaczyna od przedstawienia się:tak:

Tak więc drogie Panie, najpierw się przedstawcie i dajcie się poznać i polubić, zanim zaczniecie uprawiać kryptoreklamę.;-)

reklama
no widzicie ja np nie mam zasady pisania ciągle na tych samych tematach bo to nudne, lubie wyszukiwać informację jakie mi są potrzebne i dzielić się swoimi doświadczeniami, oczywiście nie muszę tego robić u Was jeśli tak jesteście nastawione, jednak trochę mnie to śmieszy bo same zrobiłyście więcej zamieszania wokół tych marek, które moim zdaniem same w sobie nie potrzebują reklamy bo są dobrze znane, nie zamierzam nikogo linczować :D i nie lubię ciucholandów

Witajcie ,
dzisiaj na targach mother&baby w Krakowie wypatrzyłam cudeńko, którym mam zamiar ozdobić swoja spacerówkę :-) urzekła mnie kolorystka, wzory i jakość wykonania oraz materiałów... niestety nie zakupiłam dzisiaj , gdyż koniec miesiaca za pasem, ale jak tylko wpadną jakieś dodatkowe pieniążki na 100% się skuszę

Poduszka do wózka

moje zainteresowanie wzbudził stroller pad;)

biała dama każdy lubi co innego a my nie krytykujemy czyiś gustów więc jak np. nie lubisz ciucholandów do zostaw to dla siebie a tak poza tym my nie reklamujemy ani nie faworyzujemy jakiś marek tylko rzeczy które nam się przydały i dzielimy się swoimi doświadczeniami bo traktujemy się jak dobre koleżanki i nigdy nie odczułam żeby któraś narzucałaby daną markę.

no widzicie ja np nie mam zasady pisania ciągle na tych samych tematach bo to nudne, lubie wyszukiwać informację jakie mi są potrzebne i dzielić się swoimi doświadczeniami,

haha, chyba żartujesz?? takiej monotematyczności jak u ciebie nie widziałam. Od kilku m-cy piszesz o feretti. A marka - chyba kiepsko się sprzedaje, bo musi się uciekać to tanich chwytów reklamowych.

Reklamom dziękujemy!

Hania ciekawe te poduszki nie widziałam takich nigdy ja kupiłam nowy wózek spacerowy bo ten co mamy to sie nawet nie rozkłąda do lezenia tylko jak fotelik moge troche przechylic a mamy teraz fajny lekki spacerowy na amortyzatorach i no własnie teraz nie pasuje mi torba kolorystycznie i musze kupic nowa zeby miec na buteli pieluchy zeby zawiesic na raczce kupowałyscie takie torby osobno? bo przewaznie sa teraz z wózkami a patrze na allegro i albo bez zatrzasków na raczke albo sama nie wiem inna niż ta co mam a ta jest ok tylko kolory się żrą :baffled:
jak macie cos fajnego to napiszcie bo tak w ciemno to nie bardzo teraz były w biedronce te torby ale niedosc ze pisze dada to jeszcze sie nie zapinaja na raczke

zozzolka ja kupiłam torbę do spacerówki na allegro, zwykła, czarna, bez bajerów, ale ma zatrzaski na rączkę. Właśnie sprawdziłam - firma Bambi.

Na allegro jest tego całe mnóstwo
Torby do wózków - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Hania a te poduszki nie są takie bardziej dziewczynkowe?
mi podobają sie kocyki, ale nie kupię, bo przeginają z cenami

biała dama pozwól, że ja się podzielę swoimi doświadczeniami;-)

pościel feretti - bardzo mdłe i nijakie wzory, dosyć sztywna - nie polecam, zwłaszcza, że na rynku jest dużo ładniejszych pościeli
Warty rozważenia jest śpiworek z dopinanymi rękawkami - fajny patent dla rozkopujących się zmarzluchów

chicco - miałam kila grzechotek - beznadziejne, duże i ciężkie - dziecko może sobie zrobić nimi krzywdę, nadają się dla zdecydowanie starszego dziecka niż zaleca producent
kiedyś rozważałam zakup lekkiego wózka spacerowego chicco, ale zniechęciły mnie kiepskie opinie na necie
za to mają fajne, ale drogie krzesełko do karmienia (macałam w sklepie) - chicco polly oraz fajne leżaczki - rozkładane na płasko

ja akurat mam większość rzeczy z tych firm i jestem bardzo zadowolona, lubię się dzielić swoimi doświadczeniami zwłaszcza tymi dobrymi i pomagać, jednak nie znaczy to że musicie też mieć ich produkty prawda?

reklama
Do góry