reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

dzieki kobitki za linki ja cos wczoraj wpisałam i wyświetliło mi tylko kilka tych torb a dzis patrze całą masa jest czasem tak bywa :nerd:

reklama
Zakupy to świetna sprawa. Jutro wyruszam na podbój CIUCHOLANDÓW, bo ja je akurat UWIELBIAM!!! :) Mam nadzieję dorwać kilka fajnych ciuszków jesiennych dla Młodego i może uda mi się wyhaczyć bryczesy dla mnie...

Fajna ta poducha do wózka. Ja wypłatę dostałam dzisiaj, ale nie ma szaleństw w tym miesiącu. Wszystko mam. Nic nie potrzebuję.

Tak sobie powtarzam, żeby głupstw znowu nie nakupować.
No dobra, wysłałam kilka zapytań na tablicy o śpiworki do wózka. :D

Aaa,u mnie za torbę do wózka robi torba z Oriflame, taka z katalogu promocyjnego, moja torba do wózka, która była w zestawie strasznie mnie wpieniała. A ze ja jestem z tych, co noszą torby/torebki przez ramię, a nie w rękę, to coś znalazłam, co robi za torbę Ksawerego.

Ostatnia edycja:
pochwalę się jaki mam materacyk do wózka:-D
cudny, mięciutki, dwustronny - szyła mi go Pani Helenka z wózkomanii... juz drugi raz znajduję tam fajną osobę od wózkowych gadżetów :tak:

CAM00538.jpgCAM00541.jpg

Załączniki

• CAM00538.jpg
    CAM00538.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 55
  • CAM00541.jpg
    CAM00541.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 53
No właśnie od 6tego. :) ale nasze dziaciaczki tak szybko się rozwijają, hihi. na stałe posilki też był wcześniej gotowy:-)

i spojrzalam na kubek Pscółki - jest od czwartego, hehe... to ja nie mam się co wyrywać z tym Aventowym, myslalam, że ten TT też od 6tego jest. Sorki za zrobienie zamieszania. Nie będę wyrywna za bardzo. :D

reklama
anka - u nas ten aventowy powodował odruch wymiotny - za długi ustnik:baffled: mamy jeszcze babyono, ale tam znowu ustnik za twardy i przy bolących dziąsełkach nie chciał z niego pić. A jak jeden czy drugi przerabiałam na kapek to się za bardzo lało:baffled:

Do góry