reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

reklama
pscółka az mnie zaciekawiłaś, też sobie poszperałam - obie Panie niemal w identyczny sposób reklamują firmy feretti i chicco:-D

Dziewczyny, czyli podsumowując - obie firmy tracą w moich oczach, bo stosują niefajne zagrywki reklamowe... I tym bardziej, że w między czasie pochwaliłam się zakupem kombinezonów, a mój post zniknął w czeluściach "wymiany zdań" "obu pań"... :-D:rofl2:

a jakim kombinezonem się chwaliłaś?bo przeglądałam wpisy i nie znalazłam, jeśli chodzi o te dwie firmy to nie wiem czy to reklama czy nie ale u mnie też się sprawdziły, podobnie jak babyono i canpolbabies -najważniejsza jest jakość dla maluszka

...w między czasie pochwaliłam się zakupem kombinezonów, a mój post zniknął w czeluściach "wymiany zdań" "obu pań"... :-D:rofl2:

anka - ha ha!No właśnie jak mogły tak pisać między Twoimi kombinezonami:-) Ale spoko, ja zauważyłam i przeglądałam Twoje zakupy. Kombinezony fajne. Jak też już mam zimówkę. Anka, zostało nam czekać na zimę:-D:-D

biała damo - kombinezony anki znajdziesz na poprzedniej stronie, czyli str.48.

o rekamowe trole nas odwiedziły tez z czegos zyc muszą widze ich tu sztuk 3 hehehehe
Dziewczyny, czyli podsumowując - obie firmy tracą w moich oczach, bo stosują niefajne zagrywki reklamowe... I tym bardziej, że w między czasie pochwaliłam się zakupem kombinezonów, a mój post zniknął w czeluściach "wymiany zdań" "obu pań"... :-D:rofl2:
no jak zniknoł biała dama ci ofruje canpol i babyono pewno tez spiworki hahahahaah
czy te firmy wiedza ze takich leszczy zatrudniają
rzeczywiście jest, ten włochaty spoko, ten drugi mniej fajny, a nie lepiej kupić coś na wyprzedażach?
a jakie sklepy masz w ofercie? bo ty masz repertuar troszke szerszy widze
zostanę zaraz zlinczowana hahahaha po marketingu tez mam takie zboczenie jak psiólka hahaha
a jakim kombinezonem się chwaliłaś?bo przeglądałam wpisy i nie znalazłam, jeśli chodzi o te dwie firmy to nie wiem czy to reklama czy nie ale u mnie też się sprawdziły, podobnie jak babyono i canpolbabies -najważniejsza jest jakość dla maluszka
tak troche ci nie idzie promocja marki :-D bo tu powinnas wyjechac z inna marka jak te dwie

Ostatnia edycja:
reklama
zozzolka - dzięki, że mnie wyręczyłaś w temacie powyższej "damy";-) kurcze, czy oni nie czują, że na tym forum są już spaleni, mogliby się przerzucić gdzieś indziej:baffled:

Do góry