reklama
Dziewczyny, czyli podsumowując - obie firmy tracą w moich oczach, bo stosują niefajne zagrywki reklamowe... I tym bardziej, że w między czasie pochwaliłam się zakupem kombinezonów, a mój post zniknął w czeluściach "wymiany zdań" "obu pań"...
biala_dama
Fanka BB :)
a jakim kombinezonem się chwaliłaś?bo przeglądałam wpisy i nie znalazłam, jeśli chodzi o te dwie firmy to nie wiem czy to reklama czy nie ale u mnie też się sprawdziły, podobnie jak babyono i canpolbabies -najważniejsza jest jakość dla maluszka
wiosna2013
...w między czasie pochwaliłam się zakupem kombinezonów, a mój post zniknął w czeluściach "wymiany zdań" "obu pań"...
anka - ha ha!No właśnie jak mogły tak pisać między Twoimi kombinezonami:-) Ale spoko, ja zauważyłam i przeglądałam Twoje zakupy. Kombinezony fajne. Jak też już mam zimówkę. Anka, zostało nam czekać na zimę
biała damo - kombinezony anki znajdziesz na poprzedniej stronie, czyli str.48.
biala_dama
rzeczywiście jest, ten włochaty spoko, ten drugi mniej fajny, a nie lepiej kupić coś na wyprzedażach?
zozzolka
o rekamowe trole nas odwiedziły tez z czegos zyc muszą widze ich tu sztuk 3 hehehehe
czy te firmy wiedza ze takich leszczy zatrudniają
zostanę zaraz zlinczowana hahahaha po marketingu tez mam takie zboczenie jak psiólka hahaha
no jak zniknoł biała dama ci ofruje canpol i babyono pewno tez spiworki hahahahaahDziewczyny, czyli podsumowując - obie firmy tracą w moich oczach, bo stosują niefajne zagrywki reklamowe... I tym bardziej, że w między czasie pochwaliłam się zakupem kombinezonów, a mój post zniknął w czeluściach "wymiany zdań" "obu pań"...
czy te firmy wiedza ze takich leszczy zatrudniają
a jakie sklepy masz w ofercie? bo ty masz repertuar troszke szerszy widzerzeczywiście jest, ten włochaty spoko, ten drugi mniej fajny, a nie lepiej kupić coś na wyprzedażach?
zostanę zaraz zlinczowana hahahaha po marketingu tez mam takie zboczenie jak psiólka hahaha
tak troche ci nie idzie promocja marki bo tu powinnas wyjechac z inna marka jak te dwiea jakim kombinezonem się chwaliłaś?bo przeglądałam wpisy i nie znalazłam, jeśli chodzi o te dwie firmy to nie wiem czy to reklama czy nie ale u mnie też się sprawdziły, podobnie jak babyono i canpolbabies -najważniejsza jest jakość dla maluszka
Ostatnia edycja:
reklama
pscółka i spółka
zozzolka - dzięki, że mnie wyręczyłaś w temacie powyższej "damy";-) kurcze, czy oni nie czują, że na tym forum są już spaleni, mogliby się przerzucić gdzieś indziej
Podziel się: