reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

reklama
pscółka az mnie zaciekawiłaś, też sobie poszperałam - obie Panie niemal w identyczny sposób reklamują firmy feretti i chicco:-D

Dziewczyny, czyli podsumowując - obie firmy tracą w moich oczach, bo stosują niefajne zagrywki reklamowe... I tym bardziej, że w między czasie pochwaliłam się zakupem kombinezonów, a mój post zniknął w czeluściach "wymiany zdań" "obu pań"... :-D:rofl2:

a jakim kombinezonem się chwaliłaś?bo przeglądałam wpisy i nie znalazłam, jeśli chodzi o te dwie firmy to nie wiem czy to reklama czy nie ale u mnie też się sprawdziły, podobnie jak babyono i canpolbabies -najważniejsza jest jakość dla maluszka

...w między czasie pochwaliłam się zakupem kombinezonów, a mój post zniknął w czeluściach "wymiany zdań" "obu pań"... :-D:rofl2:

anka - ha ha!No właśnie jak mogły tak pisać między Twoimi kombinezonami:-) Ale spoko, ja zauważyłam i przeglądałam Twoje zakupy. Kombinezony fajne. Jak też już mam zimówkę. Anka, zostało nam czekać na zimę:-D:-D

biała damo - kombinezony anki znajdziesz na poprzedniej stronie, czyli str.48.

o rekamowe trole nas odwiedziły tez z czegos zyc muszą widze ich tu sztuk 3 hehehehe
Dziewczyny, czyli podsumowując - obie firmy tracą w moich oczach, bo stosują niefajne zagrywki reklamowe... I tym bardziej, że w między czasie pochwaliłam się zakupem kombinezonów, a mój post zniknął w czeluściach "wymiany zdań" "obu pań"... :-D:rofl2:
no jak zniknoł biała dama ci ofruje canpol i babyono pewno tez spiworki hahahahaah
czy te firmy wiedza ze takich leszczy zatrudniają
rzeczywiście jest, ten włochaty spoko, ten drugi mniej fajny, a nie lepiej kupić coś na wyprzedażach?
a jakie sklepy masz w ofercie? bo ty masz repertuar troszke szerszy widze
zostanę zaraz zlinczowana hahahaha po marketingu tez mam takie zboczenie jak psiólka hahaha
a jakim kombinezonem się chwaliłaś?bo przeglądałam wpisy i nie znalazłam, jeśli chodzi o te dwie firmy to nie wiem czy to reklama czy nie ale u mnie też się sprawdziły, podobnie jak babyono i canpolbabies -najważniejsza jest jakość dla maluszka
tak troche ci nie idzie promocja marki :-D bo tu powinnas wyjechac z inna marka jak te dwie

Ostatnia edycja:
reklama
zozzolka - dzięki, że mnie wyręczyłaś w temacie powyższej "damy";-) kurcze, czy oni nie czują, że na tym forum są już spaleni, mogliby się przerzucić gdzieś indziej:baffled:

Do góry