reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

Mam do sprzedania ubranka po mojej córce. Ubranka są większości firm Carters, First Impresions, które są wspaniałej jakości. Ubranka otrzymałam od rodziny z USA. Większość ubranek, z racji ilości, była użyta jedynie raz. Ubranka podzieliłam na wiek:
0-3 Miesiące Ubranka 0 - 3 miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
3-6 miesięcy Ubranka 3 - 6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
6-9 miesięcy Ubranka 6 - 9 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
12 miesięcy Ubranka 12 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
ubranka zimowe Ubranka zimowe - Dzieci - Fotosik.pl

Jeśli ktoś byłby zainteresowany to ceny są podane w opisie. Możliwość negocjacji !!!
Zapraszam na priva lub e-mail dominika_zakowska@wp.pl

reklama
Tak, feretti ma rzeczywiscie piekne wzory, wiec pod tym wzgledem bije wszystkie inne.:) moje dziecko w upalne dni tez nie spi pod kolderka, niczym wtedy nie przykrywm, jak w pokoju jest ponad 25stopni, to normalne. (btw. mam teraz roztrojenie jazni? IP powinno wszystko wyjaśnic, chociaz i IP mozna wg niektorych rozdwoic albo roztroic?) :/

marusiaczek - może i nie masz rozdwojenia jaźni (aczkolwiek zbieg okoliczności niesamowity), ale wypowiadasz się głównie w tematach wyprawkowych/zakupowych, rzucając na prawo i lewo różnymi markami. Sorki, ale to nie wzbudza naszego zaufania... A dwa różne ip to nie problem .Ja mam dwa kompy w domu, w pracy czeka na mnie trzeci...;-)

Zamieściłam jeszcze ubranka po 4-7 zł. Dostępne pod linkiem:
Ubranka po 4-7 zł - Dzieci - Fotosik.pl
Zapraszam do zakupu wszystkich ubranek i negocjacji ceny. Kontakt: dominika_zakowska@wp.pl
Pozostałe linki:
0-3 Miesiące Ubranka 0 - 3 miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
3-6 miesięcy Ubranka 3 - 6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
6-9 miesięcy Ubranka 6 - 9 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
12 miesięcy Ubranka 12 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
ubranka zimowe Ubranka zimowe - Dzieci - Fotosik.pl

ee? teraz raczej wszyscy providerzy mają stałe łącza, których IP się nie zmienia, więc to że masz w domu dwa kompy to nie oznacza że dwa różne IP:) proszę Cie:) w pracy to ja mam robotę, a nie pisanie na forach, jak sama pewnie zauwazylas pisze w wieczorowych porach.. kiedy jestem po pracy i po obiedzie i mam chwile dla siebie:) i jak sama zauwazylas, pisze o roznych markach:) pondato odpowiadalam tylko na pytanie, a do mnie pretensje? chyba troche nie fair..

marusiaczek - ale ja nie mam pretensji, wyjaśniłam tylko swój wpis. Może nie wiesz, ale osoba z którą rozwijałaś ten temat jest także nam obca na forum, stąd były wszelkie podejrzenia... i proponuję zakończyć ten temat.

rzeczywiście dziwinie to wyglądało, że osoby, które nigdy się nigdzie na kwietniówkach nie wypowiadały (przynajmniej ja nie kojarzę), nagle zaczęły mówić o pościelach ;-) po prostu było to podejrzane ;-)ale jeżeli to nie reklama tylko własny pogląd to ok ;-)

reklama
margot - chyba jednak coś jest na rzeczy, bo panie już na kilku wątkach ze sobą konwersowały (tak wiem, zbieg okoliczności;-)). Wystarczy spojrzeć na posty mamusi_muminka. O ile to panie, bo marusiaczek jakoś nie może się zadeklarować co do swojej płci (w załączeniu).
o co kaman.jpg
Sorki, nie mogłam się powstrzymać...

Załączniki

• o co kaman.jpg
    o co kaman.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 66
Do góry