reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

reklama
w pierwszym momencie też tak sobie pomyslałam :-D

takie miekkie buciki moga być, wczoraj byłam z najstarszym na bilansie ( oczywiście zdrowe dzieci z tymi chorymi, jeszcze pana doktorka nie było i było trzeba czekać, a w domu oli z babcia i byałąm się ze będzie głodny i ryczy, do tego 20 sek badania lekarskiego, po którym stwierdził ze Toemek chodzi koślawo, ma płaskostopie, skolioze i zrotowany kreg, bez komentarza) i była taka babeczka z 7 miesiecznym chłopcem a na nogach adidasy ful wypas nike, fajne ale strasznie grube i sztywne :sorry:

Ja to się zastanawiam czemu takie rzeczy (chodzi o te sztywne buciki) w ogóle są do sprzedaży dopuszczane?? Ja rozumiem osoba dorosła, pali, pije, chodzi na szpilkach OK na własne życzenie zdrowie sobie marnuje, ale dziecku tak krzywdę robić...

wiesz Pscółka rynek ;-) jak ludzie kupują i jest z tego kasa to się kółko zamyka. To tak jak z nosidłami-wisiadłami i noszeniem dzieci w nich przodem do kierunku jazdy albo z poddupnikami/podstawkami zamiast fotelika itd. można by wymieniać...a ludzie w większości nie myślą o późniejszych konsekwencjach...

pscólka-wydaje mi sie ze moda ..rodzice nie patrza na to czy dziecku wygodnie ,tylko zeby modnie je ubrac i pokazac sie kolezanką :) jaki ma fajny gust i jak potrafi fajnie ubrac dziecko,tym bardziej nie oszukujmy sie jest coraz wiecej dorobiekiwczów (nie wspomne ze ich jest multum w Warszawie ogólnie w duzych aglomeracjach) mam znajomych którzy przyjechali do Warszawy,poki sie nie "dorobili" przez znajomosci bylo ok maja trocheeee kasy,urodzila sie im córa wszystko ma a ubieraja ja jak lalke ciuchy burberry,chanel sprowadzane z USA(fajnie ,tylko po co w ten spobób uczyc dziecko od malego ze na pierwszy miejscu jest ubiór ,kasa itp) buciki miala jak do wyjscia ze szpitala:sorry:Ja to sie mowi sa ludzie i paparpety :) tylko szkoda tych dzieciakow...

Dziewczyny przecież dziecko musi pasować do "modnych" rodziców. Skoro tatuś nosi buty Nike, to czemu jego mały syn też nie może- przecież w ten sposób będą do siebie pasowali :tak:

ja mamadidasy dla Olka...tzn byly dla Michala od mojego przyjaciela i jego małpiastej dziewczyny...widac jak sie znała na rzeczy bo te buty to nawet ciężko założyć o_O wiec leżą już 6 lat ...:-) hmm a może by je opchnąć na allegro :eek:

Fel - pewnie, że tak, jak nówki, to paredziesiąt zł za nie dostaniesz.

20131018_120839.jpg20131018_120852.jpg

Takie buty mamy. Ekstra cieple i miekkie. ::) chcialam kremowe/bezowe ale nie bylo roxmiaru :)

te drugie na gwalt kupowalam, jak sie zimno zaczelo robic. tez miekkie :)

Załączniki

• 20131018_120839.jpg
    20131018_120839.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 43
  • 20131018_120852.jpg
    20131018_120852.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry