reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

reklama
w pierwszym momencie też tak sobie pomyslałam :-D

takie miekkie buciki moga być, wczoraj byłam z najstarszym na bilansie ( oczywiście zdrowe dzieci z tymi chorymi, jeszcze pana doktorka nie było i było trzeba czekać, a w domu oli z babcia i byałąm się ze będzie głodny i ryczy, do tego 20 sek badania lekarskiego, po którym stwierdził ze Toemek chodzi koślawo, ma płaskostopie, skolioze i zrotowany kreg, bez komentarza) i była taka babeczka z 7 miesiecznym chłopcem a na nogach adidasy ful wypas nike, fajne ale strasznie grube i sztywne :sorry:

Ja to się zastanawiam czemu takie rzeczy (chodzi o te sztywne buciki) w ogóle są do sprzedaży dopuszczane?? Ja rozumiem osoba dorosła, pali, pije, chodzi na szpilkach OK na własne życzenie zdrowie sobie marnuje, ale dziecku tak krzywdę robić...

wiesz Pscółka rynek ;-) jak ludzie kupują i jest z tego kasa to się kółko zamyka. To tak jak z nosidłami-wisiadłami i noszeniem dzieci w nich przodem do kierunku jazdy albo z poddupnikami/podstawkami zamiast fotelika itd. można by wymieniać...a ludzie w większości nie myślą o późniejszych konsekwencjach...

pscólka-wydaje mi sie ze moda ..rodzice nie patrza na to czy dziecku wygodnie ,tylko zeby modnie je ubrac i pokazac sie kolezanką :) jaki ma fajny gust i jak potrafi fajnie ubrac dziecko,tym bardziej nie oszukujmy sie jest coraz wiecej dorobiekiwczów (nie wspomne ze ich jest multum w Warszawie ogólnie w duzych aglomeracjach) mam znajomych którzy przyjechali do Warszawy,poki sie nie "dorobili" przez znajomosci bylo ok maja trocheeee kasy,urodzila sie im córa wszystko ma a ubieraja ja jak lalke ciuchy burberry,chanel sprowadzane z USA(fajnie ,tylko po co w ten spobób uczyc dziecko od malego ze na pierwszy miejscu jest ubiór ,kasa itp) buciki miala jak do wyjscia ze szpitala:sorry:Ja to sie mowi sa ludzie i paparpety :) tylko szkoda tych dzieciakow...

Dziewczyny przecież dziecko musi pasować do "modnych" rodziców. Skoro tatuś nosi buty Nike, to czemu jego mały syn też nie może- przecież w ten sposób będą do siebie pasowali :tak:

ja mamadidasy dla Olka...tzn byly dla Michala od mojego przyjaciela i jego małpiastej dziewczyny...widac jak sie znała na rzeczy bo te buty to nawet ciężko założyć o_O wiec leżą już 6 lat ...:-) hmm a może by je opchnąć na allegro :eek:

Fel - pewnie, że tak, jak nówki, to paredziesiąt zł za nie dostaniesz.

20131018_120839.jpg20131018_120852.jpg

Takie buty mamy. Ekstra cieple i miekkie. ::) chcialam kremowe/bezowe ale nie bylo roxmiaru :)

te drugie na gwalt kupowalam, jak sie zimno zaczelo robic. tez miekkie :)

Załączniki

• 20131018_120839.jpg
    20131018_120839.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 45
  • 20131018_120852.jpg
    20131018_120852.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry