Witam serdecznie,I zapraszam na moje aukcje, gdzie sprzedaje śliczne ubranka po mojej córeczce, markowe i zadbane,dobre gatunkowo od 0 do 12mcy. Przedmioty użytkownika only4girls - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
anka - ja chodzę nadal w płaszczyku i spodniach ciążowych. Są tak wygodne, że nawet nie kusi mnie, żeby kupować coś nowego. A płaszczyk oczywiście kupiłam używany na allegro
wiosna2013
Właśnie szukałam butów na zimę i znalazłam coś takiego w hm
Product Detail | H&M PL
kurrrde myślę, że są idealne, ale muszę je jeszcze zobaczyć w realu (czy rzeczywiście podeszwa jest miękka i są ciepłe)
Product Detail | H&M PL
kurrrde myślę, że są idealne, ale muszę je jeszcze zobaczyć w realu (czy rzeczywiście podeszwa jest miękka i są ciepłe)
pscółka i spółka
wiosna - wyglądają nieźle
Ja dostałam takie buciki Product Detail | H&M PL od kuzynki nie używane ale są troszkę za duże bo Maja je ściąga ocierając nóżkę o nóżkę. Na żywo są o wiele ładniejsze ogólnie bardzo mi się podobają
wiosna2013
anerazm - pod buty mają też takie czapki Product Detail | H&M PL ale ja już kupiłam inną czapkę
reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Właśnie szukałam butów na zimę i znalazłam coś takiego w hm
Product Detail | H&M PL
I Wiosenka widziałaś je na żywo? Właśnie takich szukam dla Młodego, bo kupiłam mu na all kombinezon bez butków. A wyprawa do centrów handlowych z dwójką to wyczyn.
Podziel się: