reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

Pscółka ten co ja mam (Apollo Sun) to ma taką miękką materiałową wkładkę, którą można wyjąć do prania i właśnie dzięki niej ani dupka ani plecki się dzieciaczkowi nie pocą...znaczy się mojej młodej się nic nie pociło ale nie siedziała w nim godzinami to może nie zdąrzyło ;-)

reklama
Ostatnia edycja:
Hania - ja dużo rzeczy kupuję używanych, ale akurat krzesełko postanowiłam nowe, bo jakoś tak wolę mieć pewność co do higieny tego sprzętu, poza tym planuję dwójeczkę na nim wykarmić, więc będzie mocno eksploatowane;-).

Puzzle piankowe kupiłabym używane, ale akurat tej firmy nigdzie nie znalazłam. Kupiłam Mały Geniusz, czeskie i serdecznie polecam, mają certyfikaty, nie śmierdzą i można skomponować matę dowolnych wymiarów:-D Ja mam 128x160 i spokojnie mieszczę się na niej z Szymkiem. Niestety koszt ok 220 zł.
Zobacz załącznik 575878

Hehe, Pscółka, jesteś szybka, nie ma co. :-)

ja chyba nie umiem szukać na Tablicy... Albo w mojej mieścinie nie ma fajnych rzeczy. :eek: bo wczoraj przeglądnełam wszystkie działy dziecięce i wysłałam zapytanie tylko do jakichś bodziaków... Chyba przejrzę ogólnopolskie zasoby, może coś mi się spodoba... A szukam głównie bodziaków i pajaców. Zastanawiam się nad rampersami, ale już niedlugo będzie na nie za zimno, co nie? Czy może jeszcze warto?!

Muszę się uspokoić z tymi zakupami, rampersów mam 10 szt pasujących na Młodego. (takie na 3-6msc) :-D

Ja od tablicy zawsze zaczynam:-D a na puzzle muszę poczekać, aż ich właścicielka z urlopu wróci:-D Kilkadziesiąt rzeczy też już sprzedałam/oddałam, głównie nietrafione prezenty:-D

Mój powoli z rampersów wyrasta, ale już nie będę kupowała, teraz tylko bodziaki, kilka na krótki rękaw i więcej na długi. Kupiłam też już welurkowe komplety na zimę i śpiworek na jesień:-D

reklama
ja się gubie z tymi ubrankami strasznie....

mam dużo par spodni, więc się nie martwię.bluzeczek na długi rękaw kilka... chyba jeszcze pare się przydna,bo to jedzenie teraz to ciuszki też jedzą. :-) no i bodziaki. dużo bodziakow. bodziakow nigdy za dużo. :-)
trzeba też pomyśleć o czymś cieplejszym na dwór.... ale co najlepiej?

Do góry