reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

reklama
Hania zaproszenia cudne:tak:

a na śluby to teraz głównie koperty się daje (95% gości), sama miałam duże wesele i mimo, że nic nie pisało w zaproszeniach - były głównie koperty i kwiaty.
Jeśli koniecznie chcecie prezent, to pamiętaj, że duże pakunki wręczane pod kościołem są bardzo kłopotliwe - dajcie ten prezent wcześniej - w domu lub jeżeli nie jesteście zaproszeni do domu na błogosławieństwo, to przekażcie wcześniej rodzicom młodych....

a jeżeli pytasz o ciuchy dla siebie to ja polecam Quiosque.

o ciuchy ciuchy... oczywiście, że daję kopertę nie mam sił latać za podarkiem. sami sobie kupią co uznają za słuszne...:-D

satyna janie używam osłonek, zdjęłam jak wyparzałam i tyle je widzieli. jak sie przy brudzi to przelewam wrzątkiem a na spacerze przelewam woda do picia. w wózku jak nie ssie smoczka to wciskam go trochę za materacyk. i tyle...a tak to moze jakies pudełeczko poprostu do niego dokup na smoczek i tyle Uniwersalny pojemnik na smoczek uspokajający Lovi (3304735012) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ?? albo taki TOMMEE TIPPEE POJEMNIK ETUI NA SMOCZEK (3345729513) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Hania_ jak sukienkę kupiłam na CH TANDETA jak mieszkasz w Krakowie to wiesz o co chodzi. Na chrzciny i zbliżające się wesele. Przymierzyłam chyba z 50 wzorów, bo do mojej aktualnej figury trudno dobrać coś sensownego. Mam smoczki TT i wkładam do pojemniczków na smoczek ok 5 zł szt. w każdym dzieciowym sklepie. Kupiłam body w auchan odradzam po pierwszym praniu przed założeniem wyglądały na mocno zużyte. Już wiem dlaczego kosztowały 6zł szt.

mam nosidło Bondolino!!!!
Jest cudowne, chociaż niezłego zachodu mnie to kosztowało. 20 min tramwajem wysokopodłogowym z dwójką dzieciaków:szok:
Myślałam, że się skicham... do tego na miejscu też nie ma lekko... wyjście było przez tunel i o ile do tunelu był podjazd, to na torowisko już nie:baffled: co to za matoł wymyślił?
Karton ledwo mi się zmieścił pod wózkiem, 2x mi wypadł po drodze, wracałam z przesiadkami, żeby było szybciej i tramwajem niskopodlogowy.... ale na przesiadce znowu zonk, bo wejście z ulicy i to, że tramwaj niskopodłogowy, nic mi nie dało. Znowu mało nie zgubiłam Bondka, tu Gosia, tu ten wózek na pasach sie buja, no myślałam, ze zwariuję.:-D Ale żyjemy, mamy się dobrze i bondolino dotarło.

Komfort noszenia niemal jak w chuście, wzięłam wersję light, na fotkach marnie wyglądała, ale na żywo super, no i zdecydowanie lżejsze i przewiewniejsze od wersji standardowej.
Jeszcze miałam dylemat czy wybrać kolor granatowy czy czerwony, ale od czego mam starsze dziecko:-D
Gosi się podobał bardziej czerwony, więc mamy ten:
nosidlo-bondolino-light-koralowe.jpg

Załączniki

• nosidlo-bondolino-light-koralowe.jpg
    nosidlo-bondolino-light-koralowe.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 31
reklama
wiosna cudny, co?:-D

tylko nie miałam okazji przetestować, bo młody śpi już 5 godz:szok: co on bedzie robił w nocy?:baffled:

Do góry