reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
anka - dzięki za info, bo jeszcze dzisiaj rano rozważałam jego zakup kiedyś muszę w końcu zacząć odciągać ten pokarm, chociażby ze względu na dłuższe przerwy nocne Małego (dzisiaj 5 godzin było) i nie wiem jakiego kalibru sprzęt kupić raczej ręczny, ze względu na to iż głownie nocą będę używała. jak któraś ma, stosuje i poleca jakiś ręczny to dajcie proszę znać
Ja polecam ręczny avent natural, korzystałam na początku bez przerwy praktycznie przez jakieś dwa tygodnie mały nie umiał ssać pogryzł mnie, więc odciągałam do butelki ( teraz karmię mm) bardzo sobie chwalę i polecam również butelki z tej serii są bardzo dobre.
- odciąganie nim nie sprawiało mi bólu gdyż miał miekką wkładkę żelową , masującą
- szybko odciągał pokarm
-łatwy w rozkręcaniu i składaniu oraz w utrzymaniu czystości
- dobra cena
ja byłam bardzo zadowolona pomimo iż nie karmię zostawiłam na przyszłość a nóż widelec kolejny brzdąc chętniej będzie jadł mamine mleko:-)
- odciąganie nim nie sprawiało mi bólu gdyż miał miekką wkładkę żelową , masującą
- szybko odciągał pokarm
-łatwy w rozkręcaniu i składaniu oraz w utrzymaniu czystości
- dobra cena
ja byłam bardzo zadowolona pomimo iż nie karmię zostawiłam na przyszłość a nóż widelec kolejny brzdąc chętniej będzie jadł mamine mleko:-)
pscółka - ja też właśnie przed spaniem zaczęłam odciągać, bo budziłam się nie raz w pierwszym miesiącu po porodzie oblana wręcz mlekiem. Nawet przez wkąłdkę przelatywało... Piersi się przyzwyczaiły, więc odciągam co wieczór, mój K też ostatnio pobił rekord - 6 godzin bez przerwy. Zobaczymy dzisiaj... już się boję odciągania tym popsutym laktatorem...
ja kupuję używkę TT, elektryczny za 150zł. Będzie szybciej, hehe
A w Biedronce w promocji za 9,99 audiobooki z bajkami dla dzieci. Wolę co prawda czytać sama Małemu, ale jak będzie starszy i będzie chciał posłuchać bajki, jak ja nie będę miała akurat czasu, to będzie jak znalazł.
ja kupuję używkę TT, elektryczny za 150zł. Będzie szybciej, hehe
A w Biedronce w promocji za 9,99 audiobooki z bajkami dla dzieci. Wolę co prawda czytać sama Małemu, ale jak będzie starszy i będzie chciał posłuchać bajki, jak ja nie będę miała akurat czasu, to będzie jak znalazł.
anka potwierdzam, kumpeli popsuł się po miesiącu, tam gdzie wtyczka w laktator wchodziła to gniazdo nie łączyło, mój też padł (ale moj firmy kogucik), jeszcze nie dostałam kasy ani sprawnego laktatora, z M się śmiejemy, że jak oddadzą zepsuty to go na allegro wystawię jako powiększacz penisa bo dziad owszem zasysa ale nie pompuje.
No widzisz Hania a mnie ręcznym aventem nic nie szło :-( i nie miałam czym podtrzymać laktacji...
No widzisz Hania a mnie ręcznym aventem nic nie szło :-( i nie miałam czym podtrzymać laktacji...
Ostatnia edycja:
A byłam pewna, że BabyOno to taka fajna firma...
Laktatory ma niedobre, ale wkładki laktacyjne polecam, te różowe. Jestem zadowolona. Chcę jeszcze te na noc wypróbować...
I ta żabka jest świetna - http://babyono.com/produkty/zabawki/zawieszki-do-wozka/zabawka-z-wibracja-zabka
Feliade - z tym powiekszaczem penisa to niezłą licytację będziesz miała ^^
Laktatory ma niedobre, ale wkładki laktacyjne polecam, te różowe. Jestem zadowolona. Chcę jeszcze te na noc wypróbować...
I ta żabka jest świetna - http://babyono.com/produkty/zabawki/zawieszki-do-wozka/zabawka-z-wibracja-zabka
Feliade - z tym powiekszaczem penisa to niezłą licytację będziesz miała ^^
reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
bishopka - kilka godzin za późno dałaś znać. kupiłam Avent isis, mam nadzieję, że nie będę żałowała
Fel - niezłe, niezłe z tym laktarorem
Fel - niezłe, niezłe z tym laktarorem
Podziel się: