reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

pscołka- właśnie słyszałam, że jest dobry przy ściąganiu glutów, tyle, że chyba trzeba się przekonać ;-) a jak dzieciaczek to zniósł? niektóre podobno się śmieją nawet przy tym, to chyba te które lubią dźwięk odkurzacza, z jakiej firmy masz tego "katarka"?
dokłądnie Phelania,- ja użyję wszystkiego byleby mały się nie pochorował bardziej

reklama
dominiczka - mój gada ze wszystkim co ma twarz i duże oczy i uśmiecha się do takich zabawek :-D

Co do Katarku - to przed każdym użyciem wyregulujcie siłę ssania na rurze. ja mam mocny odkurzacz i ta dziurka jest prawie cała odkryta. ja testuję na swoim policzku.

Karenka - tak, mój śmieje się przy katarku, czy disnemarze, Frida mu się mniej podoba, ale po kilku pociągnięciach już posłuszne daje się "obsłużyć". ja mam taki jak na stronie Katarek

pisałam już na głównym, przepiękne buciki dla dziewczynek na chrzest w coccodrillo, w regularnych cenach chyba po 25 zł, a teraz zaczynają się wyprzedaże, w outlecie były po 13 zł.

http://pl.coccodrillo.eu/category/826/OBUWIE_TEKSTYLNE.html?sb=&sd=&sort=0&by=&sa=&vg=1&ot=1&a[20][]=4&a[29][0]=0&a[29][1]=14400&a[30][0]=0&a[30][1]=14400

a kto szuka ślicznej i niedrogiej sukieneczki:
SUKIENKA - Sklep internetowy Coccodrillo
SUKIENKA - Sklep internetowy Coccodrillo
plus sweterek
SWETER - Sklep internetowy Coccodrillo

zdarzyło mi się kiedyś zamówić przez net, wysyłka jest gratis powyżej 100zł.

anka witaj bratnia duszo, haha
ja też mam fioła na punkcie zakupów dla dzieci:tak::-D widzę, że myślimy o tym samym:-D

też zastanawiałam się nad tą matą taf toys, ostatecznie wybrałam playgro, bo była w tesco na promocji
Mata Wesoły Domek Playgro - Akcesoria dla dzieci - Produkty - Tesco

a spiralkę kupiłam z lamaze, chociaż mocno zastanawiałam się nad taf toys
Lamaze Aktywna Spirala Do Wózka Łóżeczka 27142 (3264200023) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
miała być na dzień dziecka, ale po perypetiach dopiero dzisiaj do mnie dotarła...:baffled:
i trochę żałuję że nie wzięłam tej twojej... u mnie miał być dzwoneczek i grzechotka, a według mnie to dwie grzechotki, tylko o różnych dźwiękach:crazy: daj znać jak wasza spiralka, bo jestem ciekawa

a coccodrillo ma naprawdę fajne ubranka, ceny z kosmosu, ale na wyprzedaży są już do przełknięcia. Bardzo lubię ich kombinezony zimowe.

Nef - witaj :) :*
już się nie moge doczekać,kiedy przyjdą te zabaweczki :) dodatkowo, w końcu, zakupiłam fridę, bo mam w domu tylko gruchę. Jeszcze póki co się nie przydała,ale po komentarzach an forum widzę, że jest niefajna...
I ciągle się jeszcze zastanawiam, co Mlody jeszcze potrzebuje, hehe :)

Nef - Hej, spiralka i mata własnie dotarły. :) fajne ma dźwięki, delikatne. Narazie zainteresowanie nią zerowe, lepsza karuzelka. Jest na topie cały czas.:) Produkty - Canpol

mata jest fajna, mięciutka i na pewno długo posłuży... szkoda, że teraz w sumie na krótkie momenty leżenia na brzuszku... Myślę o jakimś stojaku... Ale używki chyba poszukam...

Jak wyprać tą matę?! :)

anka na wszywce powinien być sposób prania
ja swoją prałam ręcznie, bo ona ma wszyte lusterko, nie było lekko.... tak więc teraz nie przejmuję się, że mały ulał, czy naślinił - następne pranie może za miesiąc:-D

u nas ta wielka mata jest mocno eksploatowana, starsza siostra też ją uwielbia. A tą z pałąkami na razie schowałam.

reklama
Nef - jużwyprana,suszy się, program szybko 30st. :)wystarczy:) od jutra szaleństwo, hehe. ;)

Ja z pałąkami też mam schowaną. Póki co... :)

Do góry