reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

U mnie przy Tosi laktator okazał się niezbędny, na szczęście udało się pożyczyć, stąd moja prawie 100% pewność, że i tym razem okaże się niezbędny. Myślę nad zakupem, bo tym razem nie mam od kogo pożyczyć. Zatem wszystkie opinie nt laktatorów są dla mnie cenne, a za opinie, że i tak się pewnie nie przyda dziękuję;-)

reklama
Co do buggypoda.. na stronie producenta jest lista, do których wózków pasuje.
Dziewczyna, którą znam z grudnia 2010 kupiła tą dostawkę jak jej się drugie rodziło w sierpniu 2012. Szybko sprzedała. Nie mogła wjechać do żadnego sklepu, bo się nie mieściła. W galeriach też nie dało rady między półkami pojeździć.. Na spacery tez ponoć średnie jeżeli są krawężniki i dziury. A kupić żeby starszak trochę na spacerze pojeździl to chyba bez senu, bo to drogie..

wiesz to jak wózek dla bliźniaków... stary x-lander nie mieści się w marketach co dopiero jakby mu takie coś domontować....może komuś sie przyda ;-)

Dziewczyny ja mam pytanie co do nakladek a aventu na piersi przy karmieniu?uzywalam je z Alanem ale juz wtedy piersi byly w stanie krytycznym ,jak nalozylam nakladke a naprawde dobrze ja zalozylam,to mlody jak ssał to mi sie zrobila dodatkowa rana na brodawce czy to wina byla ze za duza (uniwerslana)?chyba kupie małe aventa juz sama nie wiem....

ja tez mam siatki w oknach i na komary super sprawa, niestety musze coś znależć na muchy, z\żadne firanki na drzwiach , opryski , nie pomagaja pełno jest tego

z chemi to chyba elektryczne wkłady z piaskiem dają radę, i jedyne co nie uczulało mojego syn...zwykłe wkłady p.komarowe kończyły się biegunkami :baffled:
http://www.goldmax.pl/raid-night-da...e-przeciw-muchom-komarom-1x-wklad-p-3859.htmlhttp://www.goldmax.pl/raid-night-da...e-przeciw-muchom-komarom-1x-wklad-p-3859.html tylko jak ze wszystkim, lepiej stosować jak dziecka nie ma w pokoju, i chociaż trochę wywietrzyć

Ostatnia edycja:
Polecam podklady poporodowe z babyono, swietnie chlona, sa ciensze niz bella czy absorgyn i fajnie szerokie, ze nie ma mowy o zwijaniu sie ich w kroku.
Po 1 porodzie mialam belle i nie narzekalam :-) ale nie wiedzialam o istnieniu babyono :-) teraz bella i absorgyn nie maja szans :-)

Hej dziewczyny jestem lipcową mamą

mam na sprzedaz Stanik do karmienia za 30zl rozmiar 80D (za mały)

gatki poporodowe rozmiar 38-40 w sumie 2 paczki ;/ 4 szt. za 16zł (za małe) ...

w razie chęci kupna prosze o priv.

i cudownych rozwiązań życze

Kupilismy wózek już jakiś czas temu, chociaż długo zwlekaliśmy. Padło na musy evo, jest lekki , łatwo się składa, jest malutki po złożeniu.... Gondolka troszkę mała, ale nie mozna mieć wszystkiego:-D Kupilismy biały, trochę się brudzi,ale wystarczy woda z mydłem i jest czysty :-)

reklama
Do góry