reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

Margot, myslę, że takie wielkie smoczki możemy sobie zrobić z balona :-D:-D
Jejku, te smoczki sa takie ładne. Kiedyś była zasada, aby dziecku nie dawać smoczka, co dziś mówią na ten temat na szkołach rodzenia ???
Butelki mam z aventu w komplecie z laktatorem, a smoczka, to chciałabym każdego :-D

reklama
Na SR mówili, żeby nie kupowac tych profilowanych jak dziub kaczki, niestety trochę z zakupem się pospieszyłam, i mam już takiego NUKa:baffled:. Muszę się rozejrzeć za jakimiś bardziej w kształcie piersi

Czyli bardziej takie te okrągłe, dzięki Pscółko :happy2:
Phelaniu, w tym zestawie jest właśnie smoczek w stylu dzioba kaczki :blink: Ogólnie podobaja mi się te butelki z TT, ale ja mam już avent komplet :-( a w ogóle, to chcę karmić cyckiem :-D

Bishopka na SR zwracali uwagę, żeby jak się da to na początku poczekać ze smoczkiem, aż dziecko nauczy się ssać pierś,
Phelania mnie też kuszą te zestawy ;-) ale jak kupię laktator z Aventu to już chyba pójdę w jedną firmę, no chyba że kupię Madeli to wtedy może ten zestaw z TT ;-)

Phel - ja taki zestaw kupiłam przy Antku, ale jak już był większy. Smoczek się nie przydał. Smoczki do butelek musiałam i tak kupić inne, bo te były nieodpowiednie. Nie pamiętam już czy za duże czy za małe. Pojemniki na mm są super i z nich dużo korzystałam jak gdzieś jeździliśmy. No i te małe butelki poszły szybko w odstawkę, bo pojemniki na mleko się tam chyba nie mieściły - je się wkłada do środka butelki, w której jest woda - później zakręca jak zawsze, a przed podaniem się po prostu wysypuje odmierzony proszek do butelki i miesza. Na pewno wychodzi taniej jak się kupuje na sam początek, bo ze wszystkiego się skorzysta.

My jechaliśmy na smoczkach aventu do grudnia 2012 roku.. prawie 2 lata. Antkowi powiedziałam, że mikołaj zabrał dla innego dzidziusia i obyło sie bez krzyku odsmoczkowanie. Chcociaz miałam stresa dużego..

reklama
Fajny ten zestaw z TT:-) i wychodzi taniej niż jakby kupować osobno wszystko. Ja nie wiem czy kupować laktator:( jak co to najwyżej taki ręczny bo elektro strasznie drogie:/

Do góry