reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

Margot, myslę, że takie wielkie smoczki możemy sobie zrobić z balona :-D:-D
Jejku, te smoczki sa takie ładne. Kiedyś była zasada, aby dziecku nie dawać smoczka, co dziś mówią na ten temat na szkołach rodzenia ???
Butelki mam z aventu w komplecie z laktatorem, a smoczka, to chciałabym każdego :-D

reklama
Na SR mówili, żeby nie kupowac tych profilowanych jak dziub kaczki, niestety trochę z zakupem się pospieszyłam, i mam już takiego NUKa:baffled:. Muszę się rozejrzeć za jakimiś bardziej w kształcie piersi

Czyli bardziej takie te okrągłe, dzięki Pscółko :happy2:
Phelaniu, w tym zestawie jest właśnie smoczek w stylu dzioba kaczki :blink: Ogólnie podobaja mi się te butelki z TT, ale ja mam już avent komplet :-( a w ogóle, to chcę karmić cyckiem :-D

Bishopka na SR zwracali uwagę, żeby jak się da to na początku poczekać ze smoczkiem, aż dziecko nauczy się ssać pierś,
Phelania mnie też kuszą te zestawy ;-) ale jak kupię laktator z Aventu to już chyba pójdę w jedną firmę, no chyba że kupię Madeli to wtedy może ten zestaw z TT ;-)

Phel - ja taki zestaw kupiłam przy Antku, ale jak już był większy. Smoczek się nie przydał. Smoczki do butelek musiałam i tak kupić inne, bo te były nieodpowiednie. Nie pamiętam już czy za duże czy za małe. Pojemniki na mm są super i z nich dużo korzystałam jak gdzieś jeździliśmy. No i te małe butelki poszły szybko w odstawkę, bo pojemniki na mleko się tam chyba nie mieściły - je się wkłada do środka butelki, w której jest woda - później zakręca jak zawsze, a przed podaniem się po prostu wysypuje odmierzony proszek do butelki i miesza. Na pewno wychodzi taniej jak się kupuje na sam początek, bo ze wszystkiego się skorzysta.

My jechaliśmy na smoczkach aventu do grudnia 2012 roku.. prawie 2 lata. Antkowi powiedziałam, że mikołaj zabrał dla innego dzidziusia i obyło sie bez krzyku odsmoczkowanie. Chcociaz miałam stresa dużego..

reklama
Fajny ten zestaw z TT:-) i wychodzi taniej niż jakby kupować osobno wszystko. Ja nie wiem czy kupować laktator:( jak co to najwyżej taki ręczny bo elektro strasznie drogie:/

Do góry