reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

Nef zajebiste ciuszki :-)

ja ostatnio nabyłam takie , jeszcze nie dotarły ale myślę że bedę zadowolona

Zobacz załącznik 534980 2.jpg

reklama
Smile_ dokladnie ten z żabką unisex :-) i taki słodki :-) hi hi ale do marketu nie wiem kiedy dojade, dziś ledwie dojechałam 3 przystanki do Astry hi hi

nef różowy dresik jest juz nasz :-) potwierdzam, mega słodki i śliczny :tak:
klaudia na bank bedziesz zadowolona, ja mam z tej serii komplecik, tylko różowy Product Detail | H&M PL. Jest z bardzo fajnego materiału ( jak ja to mówie "gumowego"), który fajnie sie rozciąga :-)
smile te na lato tez są fajne, ale nie wiem czy teraz beda w sprzedaży, bo widziałam je na początku zimy w h&mie, no i to były ostatki z lata ;-) a ty teraz je widziałaś?

Ostatnia edycja:
Izunia - ja kupiłam z tej serii dwa komplety.. zielone z żabką i takie w paski z napisem. Wisiały obok nich takie na lato, ale w rozmiarach bodajże 56 i 62. Było ich dosyć dużo i w 2 czy 3 kolorach. Nie kupiłam, bo uznałam, że będzie jeszcze za zimno na taki rozmiar. Jakby było 68 to bym pewnie kupiła.

Fel - a Ty o Astrze przy Horbaszewskiego mówisz? Bo stamtąd to już tylko kawałek do Magnolii :p. Do Astry się chyba przejadę, bo tam fajny sklep z dzidziusiowymi rzeczami jest :)

Dziewczyny ja nie polecam takich poscieli Piękna POŚCIEL DLA DZIECI 120x90 do łożeczka 100%B (3003794299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. duzo jest takich modeli na allegro my mamy 2 komplety gatunek materialu do dupy kompletne dno...lepiej kupic 2 komplety za 200-300zł niz takie gó***prane bylo w 40 stopniach jak procudent pisze ale sie marszczy materiał sie rwie ,suwak sie urwał wstazki od ochraniacza tez,zrobil sie wyblakly po roku czasu:no:nie polecam....Ja ostatnio kupilam posciel w sklepie juz zapomnialam jakiej firmy w ochraniaczy sa 3 gabki gdzie mozna zdjac przy praniu fajna rzecz bo pozniej ochraniacz jest usztywniony i ladnie to wyglada...

tak to jest to samo:((( chcialam Alanowi taki kupic zeby mi sie nie obijał o szczebelki w czasie snu bo strasznie sie kreci ale jak sobie pomyslalam o tych ochraniaczach co mialam wczesniej-zrezygnowalam ...po 2-3 praniach odstaje od łóżeczka i blakną kolory taki wymiety jest nawet jak sie go uprasuje:baffled:

znalazłam cos takiego na stronie ikei bys musiala zobaczyc na żywo jak to wyglada ,różnie z ta Ikea jedne rzeczy sa fajne a nie które sa do niczego ...http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/childrens_ikea/18690/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry