reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

reklama
Hej, dziewczyny to ja się pochwalę, że w końcu zaczęłam kompletować brakujące rzeczy z wyprawki- a trochę tego jest. Zaczęłam oczywiście od promocji w Rossmanie- czyli kupiłam jakieś tam oliwki, wkładki laktacyjne, podkłady do przewijania, chusteczki pampersa itp. Do tego udało mi się przypadkiem dzisiaj trafić w centrum NH na niedrogie koszulki cale rozpinane na napy (9,99pln sztuka), jakoś wcześniej jak ich szukałam to nigdzie nie widziałam, do tego jakieś skarpeteczki i super rozpinana bluzę z kapturkiem dla dziewczynki tylko już większy rozmiar bo 80-86 ale taka ładna za 19,99 to się długo nie zastanawiałam. Szybko mi dzidzia dorośnie:-D

ha ha jak ja lubie promocje. To zgubne, ale tak wchodz i widze niska cena i do tego coś co mi sie podoba ;-) gratuluje udanych łowów

kurcze, ja to w ogóle nie powinnam wychodzić z domu w czasie wyprzedaży, bo dostaję małpiego rozumu:sorry2:

daruma no własnie taką drobnicę kosmetyczną to najlepiej w rossmanie kupować, bo ja kupiłam w dziecięcym wielkim sklepie i wszystko było drożej

Felidae w Askocie nie mają aż tak drogo tych staników allesa, zwłaszcza jak się ma kartę rabatową na 5%, ja płaciłam 82zł za naomi, a jakoś 72 zł wychodziłaby cafe latte i kelly. A jak do ceny z allegro doliczyłam przesyłkę, to wyszło na to samo. Oni chyba to specjalnie robią, tak coś czuję, ze poczuli juz oddech konkurencji,.

Zła jestem , że u mnie nie ma nigdzie tych staników z Alles.
Mierzę sie któryś dzień z rzędu i nie wiem na który się zdecydować..niby na allegro też można wymienić , ale wolałabym dobrze trafić ;-)

Klaudia jeżeli chodzi o obwód wzięłam o 5 cm mniejszy nić mi wyszło z mierzenia. Tak by wchodziły jeszcze dwa palce...i wtedy miseczki powinny być ok. chyba nawet lepsze ciut większe. Pasował mi w sumie każdy model...kurze ciężko tak poradzić.

Nef jakos do askotu jeszcze nie dojechalam kupowałam w jakims sklepie z bielizna ale w marino:/ więc doliczke pewnie mieli :/....ale teraz sostałam kasiorkę to sobie musze do Askota wyskoczyć i humor poprawic :-) kupie cos słodkiego :-) małego hi hi

Ostatnia edycja:
....ale teraz sostałam kasiorkę to sobie musze do Askota wyskoczyć i humor poprawic :-) kupie cos słodkiego :-) małego hi hi

hehe, to pasowałyby figi ciążowe, które widać pod lupą:-D

a tak na serio, to mają przesłodkie czapeczki dla maluszków, ale ubranka ogólnie drogie, no chyba, że coś na wyprzedaży uda się trafić, to wtedy warto:tak:

Ja uwielbiam te malutkie ubranka z H&M. Teraz są takie słodkie dresiki, które wręcz mówią do mnie... ale nie znam płci, to się wstrzymam, w kwietniu też powinny być
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL

Nef-zajebi*** sa te ciuszki tylko te ceny:(((wiesz jakbym miala druga dziewuszke to chyba bym nie załowala kasy a ze chłop mi w brzuszku buszuje to juz mam choc i tak pewnie cos dokupie;)ale chyba wolalabym kupic ciuszki w H&M czy C&A niz jednak w smyku no tak sie ostatnio na nich zawiodlam ,ehhhh ale piekne rzeczy i B.dobrej jakosci sa w Zarze a cenowa nie odbiegaja od innych sieciówek;) ja Alutkowi kupowalam tam sweterek i kamizelke na pierwsze urodzinki i Polecam:)Sama sie tam nie ubieram bo mnie nie stac ale dla synka wszystko:))))

reklama
Nef - ja sie chyba przejde po ten dres z zaba.. mam juz body, spodenki i czapke z tej serii :D

Phel - ciuszki z Zary sa faktycznie suped.. tylko one wszystkie takie na wielkie wyjscia. Ceny maja jakie maja, ale nie raz mozna znalezc cos fajnego z przecena.

Do góry