no dokładnie tak jak Nef pisze, iść do sklepu przymierzyc kilka wybrac te co pasują i poszukac identycznego na necie bo taniej, ja w sklepie kupilam za 100 w necie o 20-30 zl taniej...z tych alles. http://allegro.pl/listing.php/searc...k&utm_campaign=opera&string=ALLES+Mama+Cubana
reklama
Hej, dziewczyny to ja się pochwalę, że w końcu zaczęłam kompletować brakujące rzeczy z wyprawki- a trochę tego jest. Zaczęłam oczywiście od promocji w Rossmanie- czyli kupiłam jakieś tam oliwki, wkładki laktacyjne, podkłady do przewijania, chusteczki pampersa itp. Do tego udało mi się przypadkiem dzisiaj trafić w centrum NH na niedrogie koszulki cale rozpinane na napy (9,99pln sztuka), jakoś wcześniej jak ich szukałam to nigdzie nie widziałam, do tego jakieś skarpeteczki i super rozpinana bluzę z kapturkiem dla dziewczynki tylko już większy rozmiar bo 80-86 ale taka ładna za 19,99 to się długo nie zastanawiałam. Szybko mi dzidzia dorośnie
kurcze, ja to w ogóle nie powinnam wychodzić z domu w czasie wyprzedaży, bo dostaję małpiego rozumu
daruma no własnie taką drobnicę kosmetyczną to najlepiej w rossmanie kupować, bo ja kupiłam w dziecięcym wielkim sklepie i wszystko było drożej
Felidae w Askocie nie mają aż tak drogo tych staników allesa, zwłaszcza jak się ma kartę rabatową na 5%, ja płaciłam 82zł za naomi, a jakoś 72 zł wychodziłaby cafe latte i kelly. A jak do ceny z allegro doliczyłam przesyłkę, to wyszło na to samo. Oni chyba to specjalnie robią, tak coś czuję, ze poczuli juz oddech konkurencji,.
daruma no własnie taką drobnicę kosmetyczną to najlepiej w rossmanie kupować, bo ja kupiłam w dziecięcym wielkim sklepie i wszystko było drożej
Felidae w Askocie nie mają aż tak drogo tych staników allesa, zwłaszcza jak się ma kartę rabatową na 5%, ja płaciłam 82zł za naomi, a jakoś 72 zł wychodziłaby cafe latte i kelly. A jak do ceny z allegro doliczyłam przesyłkę, to wyszło na to samo. Oni chyba to specjalnie robią, tak coś czuję, ze poczuli juz oddech konkurencji,.
klaudia011
Fanka BB :)
Zła jestem , że u mnie nie ma nigdzie tych staników z Alles.
Mierzę sie któryś dzień z rzędu i nie wiem na który się zdecydować..niby na allegro też można wymienić , ale wolałabym dobrze trafić ;-)
Mierzę sie któryś dzień z rzędu i nie wiem na który się zdecydować..niby na allegro też można wymienić , ale wolałabym dobrze trafić ;-)
Klaudia jeżeli chodzi o obwód wzięłam o 5 cm mniejszy nić mi wyszło z mierzenia. Tak by wchodziły jeszcze dwa palce...i wtedy miseczki powinny być ok. chyba nawet lepsze ciut większe. Pasował mi w sumie każdy model...kurze ciężko tak poradzić.
Nef jakos do askotu jeszcze nie dojechalam kupowałam w jakims sklepie z bielizna ale w marino:/ więc doliczke pewnie mieli :/....ale teraz sostałam kasiorkę to sobie musze do Askota wyskoczyć i humor poprawic :-) kupie cos słodkiego :-) małego hi hi
Nef jakos do askotu jeszcze nie dojechalam kupowałam w jakims sklepie z bielizna ale w marino:/ więc doliczke pewnie mieli :/....ale teraz sostałam kasiorkę to sobie musze do Askota wyskoczyć i humor poprawic :-) kupie cos słodkiego :-) małego hi hi
Ostatnia edycja:
klaudia011
Fanka BB :)
coś czuje że to będzie bardzooo udany zakup heheheh ;-)
....ale teraz sostałam kasiorkę to sobie musze do Askota wyskoczyć i humor poprawic :-) kupie cos słodkiego :-) małego hi hi
hehe, to pasowałyby figi ciążowe, które widać pod lupą
a tak na serio, to mają przesłodkie czapeczki dla maluszków, ale ubranka ogólnie drogie, no chyba, że coś na wyprzedaży uda się trafić, to wtedy warto
Ja uwielbiam te malutkie ubranka z H&M. Teraz są takie słodkie dresiki, które wręcz mówią do mnie... ale nie znam płci, to się wstrzymam, w kwietniu też powinny być
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Nef-zajebi*** sa te ciuszki tylko te ceny((wiesz jakbym miala druga dziewuszke to chyba bym nie załowala kasy a ze chłop mi w brzuszku buszuje to juz mam choc i tak pewnie cos dokupieale chyba wolalabym kupic ciuszki w H&M czy C&A niz jednak w smyku no tak sie ostatnio na nich zawiodlam ,ehhhh ale piekne rzeczy i B.dobrej jakosci sa w Zarze a cenowa nie odbiegaja od innych sieciówek ja Alutkowi kupowalam tam sweterek i kamizelke na pierwsze urodzinki i PolecamSama sie tam nie ubieram bo mnie nie stac ale dla synka wszystko)))
reklama
Smile_
Antek, Franek i Staś
Nef - ja sie chyba przejde po ten dres z zaba.. mam juz body, spodenki i czapke z tej serii
Phel - ciuszki z Zary sa faktycznie suped.. tylko one wszystkie takie na wielkie wyjscia. Ceny maja jakie maja, ale nie raz mozna znalezc cos fajnego z przecena.
Phel - ciuszki z Zary sa faktycznie suped.. tylko one wszystkie takie na wielkie wyjscia. Ceny maja jakie maja, ale nie raz mozna znalezc cos fajnego z przecena.
Podziel się: