reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

reklama
alex ja kupowałam na sztabowej, ale widziałam tez na braniborskiej, wybierasz sobie rozmiar i pytasz sie kogoś z obsługi czy możesz przymierzyć i gdzie. Oba te Askoty mają pokoje z przewijakami.

Cena z rabatem na kartę 5% wychodzi prawie ta sama co na allegro z przesyłką, więc nie było po co kombinować.

Dziewczynki z Wrocławia, czy zamawiając wózek bedę mogła od razu skorzystać z rabatu na karcie, którą w tym dniu dopiero wyrobię u nich?

Nef dziękuję bardzo chętnie skorzystam :tak:
Bishopka ja nie mam pojęcia... nie mam karty rabatowej... może przedzwoń do sklepu i zapytaj :tak:

a teraz przeczytałam to:

Karta stałego klienta umożliwia zakupy w sklepie Askot z 5-procentową zniżką. Aby ją otrzymać wystarczy dokonać jednorazowego zakupu na kwotę 200 zł. Otrzymana dzięki temu karta jest ważna przez 5 lat.

Ostatnia edycja:
Bishopka prawie na pewno tak
ja dostałam kartę przy zakupie fotelika za 400 zł jakieś 3 lata temu i z tego co pamiętam, to wbili rabat od razu.
A jak ty kupujesz wózek za jakieś 3 tys., to masz pole do targowania się. Jakby nie chcieliby wbić rabatu, to powiedz, że w takim razie kupisz taniej na allegro i bez proszenia. Coś kiedyś smile pisała, że oni są skłonni do rabatów, jak usłyszą, że możesz gdzieś taniej kupić (zwłaszcza na grubszych zakupach).
Na wszelki wypadek sprawdź ceny na allegro i zacwaniakuj (ale nie do kasjerki tylko do tego pracownika, z którym będziesz wózek oglądać). Może nawet uda sie urwać z ceny więcej, niż jest na karcie.

Bishopka - rabat naliczają od razu. Jak kupisz wózek to Ci nalicza te 5%... co ogólnie i tak jest śmiechem na sali, bo o ile dobrze pamiętam nawet 10% Ci nabiją jak dobrze zagadasz (kolega na Sztabowej przez pół roku wózki sprzedawał :D). Ja kupowałam na Braniborskiej Maclarena. Powiedziałam mężowi, że fajny ale drogi i zamówimy na allegro. Koleś od razu wyskoczył z hasłem, że mogą zejść jeszcze z ceny itp i kupiłam w takiej cenie w jakiej chciałam.

Nef - fajnie wiedzieć, że można u nich przymierzyć. Jak mi młody wróci do żłobka to się przejadę na małe zakupy :D

Dzięki dziewczynki :happy: Ja kupuje peg perego ale chciałabym dokupić od razu bazę do fotelika i parasolkę przeciwsłoneczną, więc koszt wyjdzie jakieś 3000 zł :baffled: także rabat, nawet 5 % byłby mile widziany. Mam zamiar jechać na Zakrzowską, bo tam mają wzorniki materiałów tego wózka, a ja koloru jeszcze nie wybrałam :crazy: Kiedyś jak byłam na Braniborskiej, to facet mówił, że zrobi mi taka cenę jak na allegro, ale wtedy chodziło o inny wózek. Tego mojego peg perego nie ma jeszcze na allegro :-( jest na Bobo wózki, ale cena taka jak w Askocie.

Bishopka ale zawsze możesz ściemniać, chociażby że w innym punkcie kupisz. Może się uda coś utargować a nic nie stracisz:-)

reklama
Dziewczyny wiecie może, gdzie w Warszawie kupię biustonosz do karmienia, ale dla babki z dużym cycem? Teraz noszę rozmiar 90F. Nie chcę kupować w sklepie internetowym, bo stanik to ja muszę przymierzyć, no i szukam czegoś, co nie kosztuje 100zł, ale tak do 50zł najlepiej.

Kruczka -ja wycziłam na allegro biustonosz - ale napisałam zapytanie do sprzedawcy, gdzie się mieszczą, w jakich godz. pracują,bo wolę podjechać i przymierzyć. Tak więc jest to sklep w Warszawie, ul. Wrocławska 7E, czynny od godz. 11 do 19 9(Bemowo). Odpisali mi, że ceny będą takie jak na allegro przy zapłacie gotówką - i rzeczywiście tak było jak powiedziałam że "ja z allegro" (choć na opakowaniach ceny były wyższe po 15-20 zł). Np. alles cubana kosztował 59 zł. Ja ostatecznie wzięłam model KELLY U i koszulę nocną do karmienia RENE 01 - wszystko w allegrowych cenach:) Ponadto bardzo fajna była sprzedawczyni, doradzała - i na przyszłość jakby co, to dała nr telefonu (jak chcesz mogę Ci podać).
A tu link do przykładowej ich aukcji Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa CUBANA 65 D bi (2932780665) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry