reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

ja przy pierwszym dziecku do karmienia nosiłam zwykły bezszwowy biustonosz i nieźle się sprawdzał (łatwo było cycka wyciągnąć i nic nie gniotło ani się nie odpinało) a na wyjścia kupiłam sobie normalny biustonosz z fiszbinami żeby biust wyglądał jako tako pod ubraniem. Teraz tak samo zrobie. Ostatnio kupiłam sobie dwa białe. Byłam w rossmanie to kupiłam przy okazji i jestem bardzo zadowolona.

reklama
Nef ja tak samo zrobiłam z Ami, teraz też zamierzam kupić od razu dwa do karmienia :tak: jeśli chodzi o zwykłe biustonosze to przy moim wielgachnym biuście było by dość trudno wyjmować i wkładać :laugh2:

Dokładnie to samo chciałam napisać. Dużo zależy od wielkości biustu. Mój jest tak ciężki, że potrzebuję bardzo dobrego biustonosza, żeby nie zrobić sobie tego co moja młodsza siostra- czytaj cyce do pasa:-D

Dziewczyny wiecie może, gdzie w Warszawie kupię biustonosz do karmienia, ale dla babki z dużym cycem? Teraz noszę rozmiar 90F. Nie chcę kupować w sklepie internetowym, bo stanik to ja muszę przymierzyć, no i szukam czegoś, co nie kosztuje 100zł, ale tak do 50zł najlepiej.

a ja kupiłam sobie takie Biustonosz ALLES Mama Cubana czarny 65 E - bielizna do karmienia mają przystępne ceny i nie wyglądają jak jakieś bombardziochy :-D bo większość które widuje w sklepach to dramat- jakby stare baby miały je nosić, a nie młode dziewczyny heheh. Kupiłam o miseczkę więcej niż mam czyli C, bo normalnie mam B.

Bardzo ładny!!!

u nas to nie ma ładnych , same takie szmaty w sklepach :-(
chyba muszę się jakoś sama pomierzyć i zaryzykować przez neta

Kruczka = większe rozmiary mają w CH Reduta na piętrze, sklep z bielizną naprzeciwko sklepu z bucikami dla dzieci. ja tam kupiłam rozmar G. Co do cen to musisz sprawdźić, mój był akurat, za 89, ale może i tańsze mają

alex w askocie mają allesa. Zamiast przymierzalni jest pokój dla matki z dzieckiem i tak można przymierzyć.

kruczka a może spróbuj stacjonarnie pomierzyć allesa mama cubana, jak podpasuje, to on na allegro chodzi po ok. 50-55 zł, a jakość ma super

reklama
Ja chyba pójdę za radą i najpierw kupię zwykły, a dopiero później jakiś porządniejszy. Już i tak mnie cycki zdziwiły i urosły:-D.

Do góry