reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy, odradzamy - zakupy dla grudniaczków i ich mam

reklama
My mamy nianię dość prostą, firma Brondi. Dostaliśmy i na razie używałam parę razy, zazwyczaj jak ktoś przyjeżdża, ja Małą uśpię i włączam nianię, jest mega czuła, bo nawet cichutki kwęk, czy westchnienie dziecka wyczuwa (Zależy jak się ją ustawi, wyreguluje, bo można na mniej czułe i sygnalizuje wtedy alarmem po np już lekkim płaczu). Ma też opcję "podsłuchu". Sprawdziłą się mi na grillach gdzie my siedzieliśmy na zewnątrz, na tarasie, a Mała spała u siebie :) Ma zasięg do 3km, ale ja nie sprawdzałam, czy to prawda. Najdalej odeszłam na ok 30-40m i działała :)

O taka, tylko ja mam zielony kolor. W sumie zgadzam się z opiniami tam zamieszczonymi.
http://www.skapiec.pl/site/cat/2613/comp/593302_komentarze/

Ostatnia edycja:
Ja również mam nianię AngelCare, jednak bez monitora oddechu. Z niańki jestem bardzo zadowolona, jest bardzo czuła, ma duży zasięg (super się sprawdza podczas grillowania, jak mały już śpi) i ogólnie spełnia swoje podstawowe funkcje, a użwam jej jedynie podczas drzemek Kuby w ciągu dnia, czyli stosunkowo rzadko, lub jak robimy grilla w ogrodzie.

Dziewczyny czas na glosowanie :-) Dogadalam sie z siostra i nie ma maty edukacyjnej :tak: Zwezylam wybor do 3 ktore wpadly mi w oko :-) prosze o wasze glosy:

Mata nr 1: http://www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=maty-edukacyjne&ProductID=25300&producer=fisher-price

Mata nr 2: Plac zabaw 8505 Bright Starts - Maty edukacyjne • Pati i Maks

Mata nr 3: Gimnastyka dla bobasa Move and Play 12018068 Tiny Love - Maty edukacyjne • Pati i Maks

Jezeli, ktos widzial cos lepszego od tych pozycji prosze on info i z gory dziekuje :cool2:

reklama
Do góry