:-) a MY UŻYWAMY Z Rossmana bordowych, ale coś za dużo nam ostatnio ich idzie 3 paczki na miesiac po 56 szt.W tym miesiącu przerzucamy się na org. pampersiaki wyjdzie taniej, Nie wiem jak happy czy są tak samo chłonne jak Pampersy???
reklama
Mąż namówił mnie na Tipowskie pampersy.Ktoś mu polecał.Osobiście odradzam .Owszem tańsze są,ale niestety trzeba je zmieniac częściej i praktycznie wychodzi cenowo jak Pampers.Odparzają pupkę mocz nie wsiąka tylko cały czas dotyka pupki.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
madziag jak dla mnie happy są ok i Mały może mieć spokojnie na całą noc założoną pieluszkę i budzi się suchy.My teraz testujemy te o których pisałyście z ciena,zielone i jak na razie są super.Trafiliśmy na promocję 5.49 zł za 14 szt. (rozmiar 8-18 kg)
R
rouż
Gość
My skonczylismy paczke rossmanowskich bordowych ale w przeciwienstwie do malych rozmiarow, z tych czworeczek nie jestem zadowolona, nie chlonely rownomiernie siusiek, z przodu pielucha napeczniala a z tylu sucha, i czesto byla wilgotna pupa, a zmieniam pieluszki co ok 4 godz, wiec chyba dosc czesto. W dodatku siusiak zaczal sie czesto czerwienic. Od 3 dni uzywamy znowu pampersow, i pupcia sucha a siusiak w poradku. Chyba nie bede eksperymentowac z innymi.
Mam jednak do Was pytanie, piszecie o pampersach 4 ze streczem, a ja kupilam ostatnio paczke rozmiar 4 szt54 i pieluszki te nie roznia sie niczym od rozmiaru 3(sa tylko ciut wieksze, rossmanowskich plusem bylo to, ze sa sporo wieksze), i zadnego streczu w nich nie znalazlamA kiedy czytalam na tym watku, ze sa ze streczem rozmiar 4 ale w tych mniejszch paczkach, nie jumbopakach
Mam jednak do Was pytanie, piszecie o pampersach 4 ze streczem, a ja kupilam ostatnio paczke rozmiar 4 szt54 i pieluszki te nie roznia sie niczym od rozmiaru 3(sa tylko ciut wieksze, rossmanowskich plusem bylo to, ze sa sporo wieksze), i zadnego streczu w nich nie znalazlamA kiedy czytalam na tym watku, ze sa ze streczem rozmiar 4 ale w tych mniejszch paczkach, nie jumbopakach
My używamy naprzemiennie Happy i Pampers te najbardziej odpowiadają dla Natalki.madziag jak dla mnie happy są ok i Mały może mieć spokojnie na całą noc założoną pieluszkę i budzi się suchy.My teraz testujemy te o których pisałyście z ciena,zielone i jak na razie są super.Trafiliśmy na promocję 5.49 zł za 14 szt. (rozmiar 8-18 kg)
Na pewno odradzamy Huggies Classic , straszne!! a chusteczki to Bambino kosmetyki Nivea, nie mam jednej firmy do wszystkiego:-)
reklama