reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Miśka,ja kupilam w zielonej paczce i one sa z bawelenka. I normalnie dzis przez 3 godziny Zuzia miala sucha pupke! I dalej mialaby na sobie te pieluszke,ale szlysmy juz sie kapac. Jutro przetestuje jeszcze raz ta Lidlowa. ;-)
dzikidzik
mamula MAJULI
te o których mówimy są z bawełenką. Niebieskie są na 4-9kg /16szt./ a zielone od 8-18kg /14szt./Ja ma pyatnie do dziewczyn które kupuja pieluchy z Lidla, bo ja teraz kupilam, tzn, mój ojciec, mała paczkę i nie wiem czy to są te o ktorych mówicie??!!! sa w niebieskim opkaowaniu, z Cienia, ale sa jakies takie "plastikowe" na wierzchu, czy to są te o których mówiłyscie??????????
Maja używa narazie tych niejszych, a ja na prawde jestem z nich zadowolona.
edi
mamusia Wojtusia
No właśnie ile osób tyle opinii;-) ja dziś specjlnie sprawdzałam pupę Wojtusiowi po nocy(a używamy pampersów z rossmana)i pupunia była suchuteńka a pieluszka pełniutka.A innym sie nie sprawdzają;-) ;-) ;-) tak już jest każda dzidzia potrzebuje czegoś innego:-) ;-)
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
a my od samego początku używamy pampersów i nie mamy żadnych problemów, a ola ma bardzo wrażliwą skórę. teraz nosi trójeczki i jeszcze nic z nich nie wypłynęło:-). jakoś mam największe zaufanie do pampersów
U nas jest dokładnie tak samo
Może są i drogie ale nie ma żadnych przykrych niespodzianek a i są bardzo chłonne i po całej nocce pupa Oli jest suchutka choć Pampers jest strasznie ciężki.
Ja w dzień zmieniam pampersa nie częscie niz co 5 godz (chyba, że jest kupka) - bo nie ma potrzeby robić tego częściej a pupa Oli jest taka jak u niemowlaczka
Ja uważam, że jakość idzie w parze z odpowiednią ceną - takie jest moje zdanie. To tyczy sięwszystkich produktów (proszków, płynów, ubrań, sprzetów itd). Uważam, że lepiej jest zapłacić więcej i dłużej z czegoś korzystać, bo i tak w sumie wyjdzie taniej - ale zagmatwałam sprawe no nie
LittlePrincess
Początkująca w BB
Od urodzenia tylko Pampers..., ale co jest dziwnego.. nie raz jak kupuje pieluchy to je liczę, ale tylko dlatego by sprawdzic czy firma nie chce sobie zaoszczedzić. Sprawdzałam z 5 razy tylko. W 1 nie było jednej. w jeszcze innej nie było 2. Trochę szkoda, zawsze to jest jakies małe oszustwo. Piszą 42 a jest 40. No cuż, ale i tak będę ich używać
Miśka T
Wrześniowe mamy'06
DZIĘKI DZIEWCZYNKI!!! nie bylam pewna czy kupilismy dobre pieluchy, jedyne co mnie w nich przeraza to ta wierzchnia warstwa, taka sztywna i jakby plastikowa, kupilam wczoraj paczke Happy, chyba dla mnie sa najlepsze, chociaz wczesnie miałam, z Rossmana i nie moge narzekac także na nie, DZIEKI JESZCZE RAZ!!!!!!!!!!!! BUZIAKI ;-)
My rowniez uzywamy Pampersow, z nigdy nie bylo problemow odparzeniem (no chyba ze Oliwia zrobila kupke przez sen i trzymala ja cala noc;-)).
Chusteczki tez mamy z Pampersa, najbardziej odpowiadaja nam te zwykle zielone (chyba naturals czy cos takiego). Co do sztuk to przyznam ze jestem troche w nigdy nie liczylam ilosci pieluszek, ale w sumie jedna czy dwie to malenkie oszustwo
Chusteczki tez mamy z Pampersa, najbardziej odpowiadaja nam te zwykle zielone (chyba naturals czy cos takiego). Co do sztuk to przyznam ze jestem troche w nigdy nie liczylam ilosci pieluszek, ale w sumie jedna czy dwie to malenkie oszustwo
reklama
Podziel się: