reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam/odradzam

Jak dla mnie to one mialy taką bawełenkę,ale ja mialam zieloną pczakę:baffled: może wększy rozmiar,ale i tak ich nie polubiłam i pozostajemy przy rossmanowskich;-)

reklama
Miśka,ja kupilam w zielonej paczce i one sa z bawelenka. :tak: I normalnie dzis przez 3 godziny Zuzia miala sucha pupke! :-D :tak: I dalej mialaby na sobie te pieluszke,ale szlysmy juz sie kapac. :-p Jutro przetestuje jeszcze raz ta Lidlowa. ;-)

Ja ma pyatnie do dziewczyn które kupuja pieluchy z Lidla, bo ja teraz kupilam, tzn, mój ojciec, mała paczkę i nie wiem czy to są te o ktorych mówicie??!!! sa w niebieskim opkaowaniu, z Cienia, ale sa jakies takie "plastikowe" na wierzchu, czy to są te o których mówiłyscie??????????
te o których mówimy są z bawełenką. Niebieskie są na 4-9kg /16szt./ a zielone od 8-18kg /14szt./
Maja używa narazie tych niejszych, a ja na prawde jestem z nich zadowolona.:tak:

No właśnie ile osób tyle opinii;-) ja dziś specjlnie sprawdzałam pupę Wojtusiowi po nocy(a używamy pampersów z rossmana)i pupunia była suchuteńka a pieluszka pełniutka.A innym sie nie sprawdzają;-) ;-) ;-) tak już jest każda dzidzia potrzebuje czegoś innego:-) ;-)

a my od samego początku używamy pampersów i nie mamy żadnych problemów, a ola ma bardzo wrażliwą skórę. teraz nosi trójeczki i jeszcze nic z nich nie wypłynęło:-). jakoś mam największe zaufanie do pampersów

U nas jest dokładnie tak samo
Może są i drogie ale nie ma żadnych przykrych niespodzianek a i są bardzo chłonne i po całej nocce pupa Oli jest suchutka choć Pampers jest strasznie ciężki.
Ja w dzień zmieniam pampersa nie częscie niz co 5 godz (chyba, że jest kupka) - bo nie ma potrzeby robić tego częściej a pupa Oli jest taka jak u niemowlaczka
Ja uważam, że jakość idzie w parze z odpowiednią ceną - takie jest moje zdanie. To tyczy sięwszystkich produktów (proszków, płynów, ubrań, sprzetów itd). Uważam, że lepiej jest zapłacić więcej i dłużej z czegoś korzystać, bo i tak w sumie wyjdzie taniej - ale zagmatwałam sprawe no nie:baffled:

MY TEŻ WIERNI PAMPERSOM :tak: PRZETESTOWAŁAM KILKA INNYCH FIRM ALE PAMPERSY NAJLEPSZE , MAM DO NICH ZAUFANIE

Od urodzenia tylko Pampers..., ale co jest dziwnego.. nie raz jak kupuje pieluchy to je liczę, ale tylko dlatego by sprawdzic czy firma nie chce sobie zaoszczedzić. Sprawdzałam z 5 razy tylko. W 1 nie było jednej. w jeszcze innej nie było 2. Trochę szkoda, zawsze to jest jakies małe oszustwo. Piszą 42 a jest 40. No cuż, ale i tak będę ich używać:)

DZIĘKI DZIEWCZYNKI!!! nie bylam pewna czy kupilismy dobre pieluchy, jedyne co mnie w nich przeraza to ta wierzchnia warstwa, taka sztywna i jakby plastikowa, kupilam wczoraj paczke Happy, chyba dla mnie sa najlepsze, chociaz wczesnie miałam, z Rossmana i nie moge narzekac także na nie, DZIEKI JESZCZE RAZ!!!!!!!!!!!! BUZIAKI ;-)

My rowniez uzywamy Pampersow, z nigdy nie bylo problemow odparzeniem (no chyba ze Oliwia zrobila kupke przez sen i trzymala ja cala noc;-)).
Chusteczki tez mamy z Pampersa, najbardziej odpowiadaja nam te zwykle zielone (chyba naturals czy cos takiego). Co do sztuk to przyznam ze jestem troche w :szok: nigdy nie liczylam ilosci pieluszek, ale w sumie jedna czy dwie to malenkie oszustwo :cool2:

reklama
My też wierni pampersom od samego początku. Teraz używamy 4 ze sterczem. I dzieciom nic nie jest i nigdy nie było a też zmieniam pampers nawet po 5-6 godzinach chyba, że jest kupa..... a coś ostatnio ich przybyło!

Do góry