reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/odradzam

A te z Lidla na wierzchu maja bawelenke czy sa takie ceratkowe jakby? No i jak dlugo one trzymaja sucha pupke? Bo te z Rossmana juz po 1,5 godzinie byly mokre razem z pupeczka Zuzi.
w LIDLU są też takie z ceratką i wogóle są najtańsze chyba na świecie, ale są tragiczne:baffled: . Te biedne małe słodziachne pupki tylko się w takich pieluchach kiszą i nie oddychają.:wściekła/y:
A te o których mowa są z bawełnianą warstwą. Zakładam Mai na cała noc i mimo, że pieluszka jest nieźle nabąbana, to pupa mokra nie jest.:tak:

reklama
AGUTKO tak jak napisała Dzikidzik. One sa z bawełenką i są baaardzo chłonne. Naprawde super pieluszki jedyny ich minus (ale tylko dla mnie) to to, ze nie mają tego streczowego zapięcia. Naprawdę jak już mi Anilka zacznie raczkować i skończa się te wszystkie rehabilitacje to na pewno wrócimy do tych pieluszek. One sa produkowane w Niemczech i naprawdę mają super jakośc. Tylko to sa pieluszki marki CIEN

A nam te rossmanowskie pieluszki pasują chociaż jak Ala bedzie bardziej mobilna to pewnie zacznę kupować jednak pampersy ze strechem żeby jej było wygodniej.;-) :-)

A ja skusiłam się na 1 paczke tych z lidla i myślałam,że są ok,ale w nocy nam przemokły a te z rossmana nigdy.No i przed chwilą zmieniałam bo z pieluszki wyszła kupka:-D :-D :-D :szok: :szok: :-D chyba te gumeczki mają za luźne i kupcia się przecisnęła:-D :tak: :laugh2:

Iwonko,ja zawsze zaznaczam text,jesli nie moge go przeczytac. :-p A do rozowego mam slabosc,wiec sama rozumiesz. :tak: :-D

Dziewczynki Kochane,kupilam Huggiesy 4 te Classic i znowu dupa! :wściekła/y: :no: Ja sie zalamie. :-( Znowu 1,5h i Zuzinkowa pupka mokra,ze hej. :-(
Normalnie juz nie moge. :-( Nastepna paczka bedzie z Lidla albo Happy,eh wrrrr... Ja to mam pecha. :-p

U Wojtusia po tych lidlowych pojawiły sie krosteczki na pupci,więc stanowczo mówimy nie pieluszkom z Lidla:baffled:

Renee,dokladnie - nigdy wiecej! :wściekła/y: :no:

A dzis kupilam pieluszki z Lidla. Zielone firmy Cien. Wzielam mala paczuszke na probe - jutro je sprawdze. Mam te od 8-18kg,jest ich 14 sztuk,no i maja z tylu strecz. :tak: :-) A z przodu na pasku sa takie rybki. :-D
To juz 4 rodzaj pieluch w tym miesiacu. :eek: :szok: Mam nadzieje,ze tym razem,to bedzie "to". :tak: :-) Bo sie normalnie,chyba,rozrycze,jak znowu nie podpasuja slodkiej pupulce Zuzinki. :-(

a my od samego początku używamy pampersów i nie mamy żadnych problemów, a ola ma bardzo wrażliwą skórę. teraz nosi trójeczki i jeszcze nic z nich nie wypłynęło:-). jakoś mam największe zaufanie do pampersów

reklama
Ja ma pyatnie do dziewczyn które kupuja pieluchy z Lidla, bo ja teraz kupilam, tzn, mój ojciec, mała paczkę i nie wiem czy to są te o ktorych mówicie??!!! sa w niebieskim opkaowaniu, z Cienia, ale sa jakies takie "plastikowe" na wierzchu, czy to są te o których mówiłyscie??????????

Do góry