reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam/odradzam

A te z Lidla na wierzchu maja bawelenke czy sa takie ceratkowe jakby? No i jak dlugo one trzymaja sucha pupke? Bo te z Rossmana juz po 1,5 godzinie byly mokre razem z pupeczka Zuzi.
w LIDLU są też takie z ceratką i wogóle są najtańsze chyba na świecie, ale są tragiczne:baffled: . Te biedne małe słodziachne pupki tylko się w takich pieluchach kiszą i nie oddychają.:wściekła/y:
A te o których mowa są z bawełnianą warstwą. Zakładam Mai na cała noc i mimo, że pieluszka jest nieźle nabąbana, to pupa mokra nie jest.:tak:

reklama
AGUTKO tak jak napisała Dzikidzik. One sa z bawełenką i są baaardzo chłonne. Naprawde super pieluszki jedyny ich minus (ale tylko dla mnie) to to, ze nie mają tego streczowego zapięcia. Naprawdę jak już mi Anilka zacznie raczkować i skończa się te wszystkie rehabilitacje to na pewno wrócimy do tych pieluszek. One sa produkowane w Niemczech i naprawdę mają super jakośc. Tylko to sa pieluszki marki CIEN

A nam te rossmanowskie pieluszki pasują chociaż jak Ala bedzie bardziej mobilna to pewnie zacznę kupować jednak pampersy ze strechem żeby jej było wygodniej.;-) :-)

A ja skusiłam się na 1 paczke tych z lidla i myślałam,że są ok,ale w nocy nam przemokły a te z rossmana nigdy.No i przed chwilą zmieniałam bo z pieluszki wyszła kupka:-D :-D :-D :szok: :szok: :-D chyba te gumeczki mają za luźne i kupcia się przecisnęła:-D :tak: :laugh2:

Iwonko,ja zawsze zaznaczam text,jesli nie moge go przeczytac. :-p A do rozowego mam slabosc,wiec sama rozumiesz. :tak: :-D

Dziewczynki Kochane,kupilam Huggiesy 4 te Classic i znowu dupa! :wściekła/y: :no: Ja sie zalamie. :-( Znowu 1,5h i Zuzinkowa pupka mokra,ze hej. :-(
Normalnie juz nie moge. :-( Nastepna paczka bedzie z Lidla albo Happy,eh wrrrr... Ja to mam pecha. :-p

U Wojtusia po tych lidlowych pojawiły sie krosteczki na pupci,więc stanowczo mówimy nie pieluszkom z Lidla:baffled:

Renee,dokladnie - nigdy wiecej! :wściekła/y: :no:

A dzis kupilam pieluszki z Lidla. Zielone firmy Cien. Wzielam mala paczuszke na probe - jutro je sprawdze. Mam te od 8-18kg,jest ich 14 sztuk,no i maja z tylu strecz. :tak: :-) A z przodu na pasku sa takie rybki. :-D
To juz 4 rodzaj pieluch w tym miesiacu. :eek: :szok: Mam nadzieje,ze tym razem,to bedzie "to". :tak: :-) Bo sie normalnie,chyba,rozrycze,jak znowu nie podpasuja slodkiej pupulce Zuzinki. :-(

a my od samego początku używamy pampersów i nie mamy żadnych problemów, a ola ma bardzo wrażliwą skórę. teraz nosi trójeczki i jeszcze nic z nich nie wypłynęło:-). jakoś mam największe zaufanie do pampersów

reklama
Ja ma pyatnie do dziewczyn które kupuja pieluchy z Lidla, bo ja teraz kupilam, tzn, mój ojciec, mała paczkę i nie wiem czy to są te o ktorych mówicie??!!! sa w niebieskim opkaowaniu, z Cienia, ale sa jakies takie "plastikowe" na wierzchu, czy to są te o których mówiłyscie??????????

Do góry