Polecam bardzo Clorane BeBe taki żel do kąpieli dla niemowląt i dla dzieci, jest bardzo delikatny, mój maluszek miał problemy skórne,a po tym wszystko ustało. Żelem tym można myć główkę i całe ciałko. Pięknie pachnie i ładnie się pieni, nie drazni oczu. Kupić go można tylko w aptece. Koszt to około 20 zł, ale jest wydajny.Swego czasu znalazłam bardzo pochlebne opinie na jego temat w internecie i od tamtego czasu go stosujemy.Ostatnio zauważyłam że Pati ma uczulenie na szampon i płyn do kąpieli Nivea.Uczulenie miała na policzku od dłuższego czasu i dopiero niedawno zauważyłam że po kąpieli nasila się,a jak nie jest kąpana trzy dni to prawie znika.
reklama
Mijuś ja CI niestety nie pomoge bo my uzywamy wlasnie kosmetykow firmy NIVEA do kapieli i Oliwii nic nie ma po nich. Mam nadzieje ze uda Ci sie kupic kosmetyki dobre dla Patrycji i ze MAlenka nie bedzie sie meczyla z zadna paskudna wysypka
Ostatnio zauważyłam że Pati ma uczulenie na szampon i płyn do kąpieli Nivea.Uczulenie miała na policzku od dłuższego czasu i dopiero niedawno zauważyłam że po kąpieli nasila się,a jak nie jest kąpana trzy dni to prawie znika.
to wyglada na skaze bialkowa...u nas bylo dokladnie to samo...lekarka potwierdzila nasze obawy i zalecila zeby uzywac plynu do kapieli Oilatum, oraz oczywiscie zmiane mleka...pomoglo...od zawsze uzywalysmy oilatum w kostce i jest super a w polaczeniu z plynem jest jeszcze lepiej...
no i oprocz tego dostalysmy od lekarki 3 masci na taka wysypke...
M
mamamarcela
Gość
Marcel też jest kąpany w płynie Oilatum jest bardzo dobry, mamy również zapisaną przez lekarza maść taką po kąpieli na całe ciałko jest bezwonna i bardzoooo fajnie natłuszcza skórę. Tylko kurde nie wiem jak się nazywa:----(wcześniej był kąpany w Balneum Herbal (czy jakoś tak) i też było ok
Dziewczynki bardzo dziękujemy za rady.Nocka skaza białkowa to napewno nie jest.Mleko używamy od 2 tyg i nic jej nie było. dopiero po 2 miesiącach mniejwięcej.Od ostatniej kąpieli w Nivea mineło 6 dni,w następnej umyłam ją mydełkiem bambino a szampon Heden Szouders(niejestem pewna jak się pisze) i nic jej nie jest.Szampon jest delikatny ,dobry na ciemieniuchę.Polecam.
reklama
Podziel się: