reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam/odradzam

Dziewczyny macie już jakieś kremy z filtrami dla takich małych szkrabów:happy:, bo wiem że z Avon'u jest 30 i 50SPF i chyba można stosowac po 6 miesiącu.
Znacie jakies jeszcze?:cool2:

reklama
Ja kupiłam Lirene mleczko do opalania, faktor 35, dla dzieci powyżej 7 mies., 200ml, 28 zł. Niestety nie miałam wyboru, bo tylko to było w sklepie, wiem, że Ziajka ma też coś do opalania i na pewno jest dużo tańsze.

My mamy Musteli faktor 50 z filtrami mineralnymi UVA UVB, 50 ml 52 zł:-( no ale ta firma bardzo nam odpowiada i kosmetyki są bardzo wydajne, żelu do mycia używałyśmy pół roku!

A ja wlasnie myslalam ostatnio o jakims kremie z filtrem. ;-) Zuzia ma juz tak opalona buzie i raczki,ze normalnie :szok: Musze Ja konkretnie zabezpieczyc. :-) A,ze najbardziej ufam Nivei - zaopatrze sie dzis w ich krem. ;-)

A co do polecania,to chcialam poinformowac,ze NARESZCIE udalo mi sie dobrac odpowiednie pieluszki dla pupci Zuzanki. :-D Sa to Huggies`y z Kubusiem Puchatkiem ( :-D ) rozmiar 4+. ;-) No i te z Lidla tez sa ok,ale mi do tego sklepu nie po drodze,a gdybym miala tam jechac,to tez mi cenowo wyjdzie,jak Huggies`y. :baffled: ;-)

duza paczka huggisow z kubusiem puchatkiem kosztuje 40 zl w hurtowni ja kupuje uzywam je od 5 miesiecy bo wczesniej pampersa uzywalam ale przelewaly wiec zaczelam uzywac huggisow z kubusiem puchatkiem i jestem z nich zadowolona:tak: a w duzej paczce jest ich 78 sa od 4 do 9 kg wiec moja mala moze je jeszcze uzywac:tak:

reklama
Ja też kupuje te Huggisy i jestem z nich bardzo zadowolona.
A jeśli chodzi o krem z filtrem to też się dzisiaj zjeździliśmy i normalnie nigdzie nie mogłam dostać z faktorem wyższym niż 30. A chciałabym kupić z SPF 50.
MJU czy ten z Mustelli to tak dobrze natłuszcza. Bo mój Dominik ma bardzo suchą i wrażliwą skórę zwłaszcza na twarzy. A nie wiem czy ten krem byłby odpowiedni i czy on jest gęsty czy raczej wodnisty?

Do góry