reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/odradzam

Dziewczyny macie już jakieś kremy z filtrami dla takich małych szkrabów:happy:, bo wiem że z Avon'u jest 30 i 50SPF i chyba można stosowac po 6 miesiącu.
Znacie jakies jeszcze?:cool2:

reklama
Ja kupiłam Lirene mleczko do opalania, faktor 35, dla dzieci powyżej 7 mies., 200ml, 28 zł. Niestety nie miałam wyboru, bo tylko to było w sklepie, wiem, że Ziajka ma też coś do opalania i na pewno jest dużo tańsze.

My mamy Musteli faktor 50 z filtrami mineralnymi UVA UVB, 50 ml 52 zł:-( no ale ta firma bardzo nam odpowiada i kosmetyki są bardzo wydajne, żelu do mycia używałyśmy pół roku!

A ja wlasnie myslalam ostatnio o jakims kremie z filtrem. ;-) Zuzia ma juz tak opalona buzie i raczki,ze normalnie :szok: Musze Ja konkretnie zabezpieczyc. :-) A,ze najbardziej ufam Nivei - zaopatrze sie dzis w ich krem. ;-)

A co do polecania,to chcialam poinformowac,ze NARESZCIE udalo mi sie dobrac odpowiednie pieluszki dla pupci Zuzanki. :-D Sa to Huggies`y z Kubusiem Puchatkiem ( :-D ) rozmiar 4+. ;-) No i te z Lidla tez sa ok,ale mi do tego sklepu nie po drodze,a gdybym miala tam jechac,to tez mi cenowo wyjdzie,jak Huggies`y. :baffled: ;-)

duza paczka huggisow z kubusiem puchatkiem kosztuje 40 zl w hurtowni ja kupuje uzywam je od 5 miesiecy bo wczesniej pampersa uzywalam ale przelewaly wiec zaczelam uzywac huggisow z kubusiem puchatkiem i jestem z nich zadowolona:tak: a w duzej paczce jest ich 78 sa od 4 do 9 kg wiec moja mala moze je jeszcze uzywac:tak:

reklama
Ja też kupuje te Huggisy i jestem z nich bardzo zadowolona.
A jeśli chodzi o krem z filtrem to też się dzisiaj zjeździliśmy i normalnie nigdzie nie mogłam dostać z faktorem wyższym niż 30. A chciałabym kupić z SPF 50.
MJU czy ten z Mustelli to tak dobrze natłuszcza. Bo mój Dominik ma bardzo suchą i wrażliwą skórę zwłaszcza na twarzy. A nie wiem czy ten krem byłby odpowiedni i czy on jest gęsty czy raczej wodnisty?

Do góry